silentattack
Üye
Hala lisans kontrolü yapıyor yükledim son sürümünüBu son sürüm mü marketin
Hala lisans kontrolü yapıyor yükledim son sürümünüBu son sürüm mü marketin
Hala lisans kontrolü yapıyor yükledim son sürümünü
Zaten bi ayrıntı yok Installer ı yükledim install and reboot dedim yüklendi ama değişen bişey yok hala lisans kontrol ediyor titanium backup pro ile denedimkonuda anlatilani uygulayin
Zaten bi ayrıntı yok Installer ı yükledim install and reboot dedim yüklendi ama değişen bişey yok hala lisans kontrol ediyor titanium backup pro ile denedim
Ne yaptıysam olmadı pro hale getiremedimiyide titanium backumta lisans kontrolu yokki luky patcher ile yama yapacaksin onu
luky patcherdan uygulamaya tikla yama menusu tikla en ustte yenile tikla full olurNe yaptıysam olmadı pro hale getiremedim
Çok teşekkürler hocam oldu sana da zahmet verdimluky patcherdan uygulamaya tikla yama menusu tikla en ustte yenile tikla fu ll olur
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çok teşekkürler hocam oldu sana da zahmet verdim![]()

hangisi yeni sürüm
Eski sürümleri silsen daha iyi olur.baslikta yaziyor anil
eklentilerdede surum numarasi yaziyor

Eski sürümleri silsen daha iyi olur.![]()

zuusebeb?
belki eski surum kullanmak isteyen olabilir
zaten eklentilerde surum numarasi mevcut anil okumaya usendigi icin bana sorma geregi duymus
yani eskilerin kalmasi sorun olusturmaz![]()
Google playi eski haline nazil getireceğiz ikonu degisti ve ekteki google playi yüklendikten sonra format sonrasi ikon yine değişiyor?
telefo zaten rootlu , bunu yükleyince uygulamalar yine paralı gözüküyor ve para istiyor.Root gerekli galiba