Bendede bir program indiriyorsun fakat bunda 6 dakika uğraşmıyorsunprogrami indirip acmak zor mu?
sadece programı indir sonra hesap aç bitti 
Surekli mi oluyor?
Evet sürekliSurekli mi oluyor?

ben de yaptımNexusHotspot kapaninca eski haline döndü boşuna hesap açtım
![]()
ben normal hesap açmıştım , sonrada usa hesabı vpn ile cihazı kapatıp açınca tekrar girdim , normal hesap diğerleri eskisi gibi olmuş , bende play store'nin verilerini temizledim sonra vpn yi açtım sonrada play store'nin verilerini temizledim normal hesap aynı diğer usa hesaplarıfull play store'den yararlanıyorhesap acmaya gerek yok google play verisini silincede oluyor

ben de yaptımNexusHotspot kapaninca eski haline döndü boşuna hesap açtım
![]()

2 sene önce filmler , müzik , gazeteler , kitaplar filan hatta hotspot varmıydı acabaBen 2 senedir kullanıyorum aynı yöntemle![]()
?müzik hizmeti , film ve tv hizmeti , gazeteler hizmeti , ve bazı uygulamalar türkiyeye ve bazı ülkelere kısıtlanıyor bu yüzden ya apk olarak yüklüyorsun internetten yada indiremiyorsun. fakat bu yöntemle tüm play store hizmetine erişebiliyorsun hemde türkçe olarakKardes bizim goremedimiz ne ozelligi var playin

müzik hizmeti , film ve tv hizmeti , gazeteler hizmeti , ve bazı uygulamalar türkiyeye ve bazı ülkelere kısıtlanıyor bu yüzden ya apk olarak yüklüyorsun internetten yada indiremiyorsun. fakat bu yöntemle tüm play store hizmetine erişebiliyorsun hemde türkçe olarak![]()
hepsi paralı beyah bence usa ne kadar çok hizmet sunsada hepsi paralı olunca bir zevki kalmıyor.
malesef öylede app store ve windows phone'de öle
ama google play'da ücretsiz oyunlarda bazen türkiyeye kısıtlanmış oluyor , işte bu gibi sorunlar yok 
bunu bilmeyen yoktur diye yazmadımaynı zamanda hotspot ile Twitter a girilebiliniyor

bende bu uygulamayı destekliyor artı film dahil satın alabiliyorum , artı ülkenizde desteklenmeyen uygulama sorunu çıkmıyor tüm oyunları indirebliyorum yarın resmi atıcağım şuanda telefon yanımda değilBence bu yöntem daha iyi bir görsellik ten daha ileri birsey değil. İşte resimler telefonum dan
[/url][/IMG]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/url][/IMG]
tüm uygulamaları indirebilmekteyim , birde hiçbir sorunla karşılaşmıyorumBence bu yöntem daha iyi bir görsellik ten daha ileri birsey değil. İşte resimler telefonum dan
[/url][/IMG]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/url][/IMG]