İpucu Google play store tüm desteği türkiyede kullanabiliyorum hem de türkçe :)

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Surekli mi oluyor?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

best tiger

Üye
Kardeş sağol yaptım oldu

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kapatınca programı açın sonra hesaba girin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben de yaptım :tşk: NexusHotspot kapaninca eski haline döndü boşuna hesap açtım :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
hesap acmaya gerek yok google play verisini silincede oluyor
ben normal hesap açmıştım , sonrada usa hesabı vpn ile cihazı kapatıp açınca tekrar girdim , normal hesap diğerleri eskisi gibi olmuş , bende play store'nin verilerini temizledim sonra vpn yi açtım sonrada play store'nin verilerini temizledim normal hesap aynı diğer usa hesaplarıfull play store'den yararlanıyor :)
ben de yaptım :tşk: NexusHotspot kapaninca eski haline döndü boşuna hesap açtım :D
:rica:
Eski Haline Reset Attıktan sonra dönüyor fakat vpn'yi açarsanız ve usa hesabına girerseniz full play store'den yararlanırsınız , eğer vpn kapalıyken usa hesabına girerseniz play store türkiye kısmı açık kalır , onuda düzeltmek için play store'nin verilerini temizleyebilirsin :)

ahmetsuha525000

Üye
Ben 2 senedir kullanıyorum aynı yöntemle :)

qxpeace

Üye
Kardes bizim goremedimiz ne ozelligi var playin

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bizim goremedimiz ne ozelligi var playin
müzik hizmeti , film ve tv hizmeti , gazeteler hizmeti , ve bazı uygulamalar türkiyeye ve bazı ülkelere kısıtlanıyor bu yüzden ya apk olarak yüklüyorsun internetten yada indiremiyorsun. fakat bu yöntemle tüm play store hizmetine erişebiliyorsun hemde türkçe olarak :)

• Beğen
Tepkiler: qxpeace
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
müzik hizmeti , film ve tv hizmeti , gazeteler hizmeti , ve bazı uygulamalar türkiyeye ve bazı ülkelere kısıtlanıyor bu yüzden ya apk olarak yüklüyorsun internetten yada indiremiyorsun. fakat bu yöntemle tüm play store hizmetine erişebiliyorsun hemde türkçe olarak :)

hepsi paralı beyah bence usa ne kadar çok hizmet sunsada hepsi paralı olunca bir zevki kalmıyor.

hsno7

hsno7

Üye
reserved

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
hepsi paralı beyah bence usa ne kadar çok hizmet sunsada hepsi paralı olunca bir zevki kalmıyor.
:D malesef öylede app store ve windows phone'de öle :D ama google play'da ücretsiz oyunlarda bazen türkiyeye kısıtlanmış oluyor , işte bu gibi sorunlar yok :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynı zamanda hotspot ile Twitter a girilebiliniyor

• Beğen

ciwano0114

Üye
Bence bu yöntem daha iyi bir görsellik ten daha ileri birsey değil. İşte resimler telefonum dan

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu yöntem daha iyi bir görsellik ten daha ileri birsey değil. İşte resimler telefonum dan
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
bende bu uygulamayı destekliyor artı film dahil satın alabiliyorum , artı ülkenizde desteklenmeyen uygulama sorunu çıkmıyor tüm oyunları indirebliyorum yarın resmi atıcağım şuanda telefon yanımda değil :)
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
tüm uygulamaları indirebilmekteyim , birde hiçbir sorunla karşılaşmıyorum

Üst Alt