G2 Derimİyi akşamlar. Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım sizce ; Htc One , LG G2 , Sony Xpreia Z1 veya Z hangisi daha iyi ?
Yaptıgım karşılaştırmalarda G2 nin özellikleri hep daha yüksekti Sonra Z1 en sonda ise HTC One ama One'nin hopörleri hoşuma gitti.G2 Derim
Hımm valla çok kararsızım One'nin hopörleri hoş.One biraz eski donanım olarak falan. Fiyatıda pahalı. Z1 yada g2 arasında karar ver.
Htc one ; Hoparlör ve tasarımHımm valla çok kararsızım One'nin hopörleri hoş.
Peki arkadaşlar One de kamera 4 Piksel ben öyleyse kamerası kötüdür diyorum yok G2 den daha iyi diyorlar.
Ondan hoşlanıyorum ama şunada boş değilim o yüzden bunu diyorum gibi olduHtc One tasarım olarak harika bana göre ama One2 şu an daha iyi ondan G2 diyorum.

Tasarım neredeyse aynı ama donanım farkı var ondanOndan hoşlanıyorum ama şunada boş değilim o yüzden bunu diyorum gibi oldu![]()

Htc one ; Hoparlör ve tasarım
LG G2 ; Fiyat ve performans
Sony Z1; Suya karşı dayanıklılık.
Z1 in ekranı kalitesi berbat.
Htc one nin donanımı bu iki telefona göre düşük.
G2 nin gece çekimin de kamerasın da az da olsa sorun var. ama düzelir deniliyor bilmiyomrum.
Yani One deki 4 mp olayına takılamayım diyorsun ? G2 abimde var ben One aradım ikinci el 1 ay kullanmış 1300 diyor.Yok G2 dende iyi değildir ama ultrapixel teknolojisiyle gayet iyi çekimler yaptırıyo pixel olayına takılma yani. G2 yada nexus 5 al sen.
Hmm.
Şıklarda o yok maalesefNexus 5.![]()

Htc One tasarım olarak harika bana göre ama One2 şu an daha iyi ondan G2 diyorum.
Sence one ın ikinci eline bile o kadar parayı vermek mantıklımı bitek hoparlörü hoşuna gitti diye. Tamam güzel hoparlörü var ama o fiyata sıfır daha canavar cihazlar alabilirsin. Bunlardan one ı ele. Gücün yeterse z1 de alabilirsin ama o kadar zorlamana gerek yok ben g2 öneririm. İlla zorlarım dersende Z2 yada G3 ü bekleyenilirsin yada one ın ikinci nesilini.Bilemiyorum kafam çok karışık :SAynen öyle takılma artık kameranın en iyi olanı mp si en yüksek olan kavramı yokSence one ın ikinci eline bile o kadar parayı vermek mantıklımı bitek hoparlörü hoşuna gitti diye. Tamam güzel hoparlörü var ama o fiyata sıfır daha canavar cihazlar alabilirsin. Bunlardan one ı ele. Gücün yeterse z1 de alabilirsin ama o kadar zorlamana gerek yok ben g2 öneririm. İlla zorlarım dersende Z2 yada G3 ü bekleyenilirsin yada one ın ikinci nesilini.