Karşılaştırma Telefon karşılaştırması..

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Telefon karşılaştırması..
İyi akşamlar. Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım sizce ; Htc One , LG G2 , Sony Xpreia Z1 veya Z hangisi daha iyi ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
g2deki tasarım harika bencee

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
One biraz eski donanım olarak falan. Fiyatıda pahalı. Z1 yada g2 arasında karar ver.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
One biraz eski donanım olarak falan. Fiyatıda pahalı. Z1 yada g2 arasında karar ver.
Hımm valla çok kararsızım One'nin hopörleri hoş.

Peki arkadaşlar One de kamera 4 Piksel ben öyleyse kamerası kötüdür diyorum yok G2 den daha iyi diyorlar.

messevim

messevim

Üye
Hımm valla çok kararsızım One'nin hopörleri hoş.

Peki arkadaşlar One de kamera 4 Piksel ben öyleyse kamerası kötüdür diyorum yok G2 den daha iyi diyorlar.
Htc one ; Hoparlör ve tasarım
LG G2 ; Fiyat ve performans
Sony Z1; Suya karşı dayanıklılık.

Z1 in ekranı kalitesi berbat.
Htc one nin donanımı bu iki telefona göre düşük.
G2 nin gece çekimin de kamerasın da az da olsa sorun var. ama düzelir deniliyor bilmiyomrum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok G2 dende iyi değildir ama ultrapixel teknolojisiyle gayet iyi çekimler yaptırıyo pixel olayına takılma yani. G2 yada nexus 5 al sen.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lg g2 :good:

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5. :D

0MG90

0MG90

Üye
Htc One tasarım olarak harika bana göre ama One2 şu an daha iyi ondan G2 diyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Z1 alırdım ama G2'de güzel telefon. G2'nin benim gözümde tek eksik yönü hafıza kartı girişi.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5 .

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Htc one ; Hoparlör ve tasarım
LG G2 ; Fiyat ve performans
Sony Z1; Suya karşı dayanıklılık.

Z1 in ekranı kalitesi berbat.
Htc one nin donanımı bu iki telefona göre düşük.
G2 nin gece çekimin de kamerasın da az da olsa sorun var. ama düzelir deniliyor bilmiyomrum.

Peki üçünden birini seçsen hangisini seçerdin ?

Yok G2 dende iyi değildir ama ultrapixel teknolojisiyle gayet iyi çekimler yaptırıyo pixel olayına takılma yani. G2 yada nexus 5 al sen.
Yani One deki 4 mp olayına takılamayım diyorsun ? G2 abimde var ben One aradım ikinci el 1 ay kullanmış 1300 diyor.

Hmm.

Şıklarda o yok maalesef :p

Htc One tasarım olarak harika bana göre ama One2 şu an daha iyi ondan G2 diyorum.

Anladım. Benimde kafam karışık bir türlü karar veremedim :S

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen öyle takılma artık kameranın en iyi olanı mp si en yüksek olan kavramı yok :D Sence one ın ikinci eline bile o kadar parayı vermek mantıklımı bitek hoparlörü hoşuna gitti diye. Tamam güzel hoparlörü var ama o fiyata sıfır daha canavar cihazlar alabilirsin. Bunlardan one ı ele. Gücün yeterse z1 de alabilirsin ama o kadar zorlamana gerek yok ben g2 öneririm. İlla zorlarım dersende Z2 yada G3 ü bekleyenilirsin yada one ın ikinci nesilini.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle takılma artık kameranın en iyi olanı mp si en yüksek olan kavramı yok :D Sence one ın ikinci eline bile o kadar parayı vermek mantıklımı bitek hoparlörü hoşuna gitti diye. Tamam güzel hoparlörü var ama o fiyata sıfır daha canavar cihazlar alabilirsin. Bunlardan one ı ele. Gücün yeterse z1 de alabilirsin ama o kadar zorlamana gerek yok ben g2 öneririm. İlla zorlarım dersende Z2 yada G3 ü bekleyenilirsin yada one ın ikinci nesilini.
Bilemiyorum kafam çok karışık :S

Invoke

Invoke

Üye
Kendin bilirsin. O zaman HTC One al şeklin olsun.Z1 almayı düşünüyorsan alma sakın, yakında Z2 gelecek.

Üst Alt