Galaxy S5'in fabrika çıkış fiyatı Galaxy S4'ten ucuz olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
3 senedir aynı kasaya az gelişmiş donanım koymaktan bıkmadılar acaba gözleri çekik diyemi böyle tasarıma takılı kaldılar oval göz şekline oval tasarım :D

Sony niye köşeli yapıyor? Japon'ların gözü köşeli mi? :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

PriZm

PriZm

Üye
Her ne kadar rakipleri karşısında yetersiz olsada yine deli gibi satacağı bir gerçek.Nokia fanı arkadaşa da iyi güldüm açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Her ne kadar rakipleri karşısında yetersiz olsada yine deli gibi satacağı bir gerçek.Nokia fanı arkadaşa da iyi güldüm açıkçası.
İnsanları kandırmak, kandırılmış
olduklarına ikna etmekten daha kolaydır.

[ Mark Twain ]

theeternal

theeternal

Üye
kimi nokianın kimi samsungun kimi başka bir telefonun tasarımını sever.bunlar kişisel görüş göz zevki :D tartışmaya ne gerek var

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
blacktalon

blacktalon

Üye
o zaman ülkemizde s4 ile aynı fiyata satılır ama ülkemizde aracı firmalar fazla fazla para kazanmazsa

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bu telefonu her gördüğümde aklıma şunlar geliyor:

Terliğe bakacak olursak laciverti çıksa iyi satar. :p

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve ozakin70

Emre

Üye
bende sana güldüm Açıkçası.
Hiç nokia Kalitesi Görmedin mi ?

ozakin70

ozakin70

Üye
Ya zaten onemli olan fabrika cikis fiyati degil cebimin giris fiyati ve gonlumun giris karti isterse fabrikadan 100 liraya ciksin o plastik yigini cebime 20 katina girecekse kusura bakmasin zaten gonlumunde giris kartini alamadi yinede haber icin tskr

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
samsung bundan sonra Note serisiyle anca gelir kazanır Galaxy Serisi Xperianın amiral gemisinn gerisinde kaldı bence
bence hiç de öyle değil bu normal seviyeli s5 daha s5 çıkacağına adım gibi eminim. yalnız birde bu cihaz 64 bit işlemciye sahip mi?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
ben samsung galaxy s4 ün tasarımını çok beğeniyorum ama s5 olmamış.

PriZm

PriZm

Üye
bende sana güldüm Açıkçası.
Hiç nokia Kalitesi Görmedin mi ?
Merak etme zamanında senin kullandığından daha fazla Nokia kullandığıma eminim ;) Bariz bir şekilde her konuda Nokia savunup fanatiklik yapmana gerek yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg nin tasarimini da es gecmemek gerek .

fk555897

fk555897

Üye
2.000 TL civarında satılır.

Üst Alt