Invoke
Üye
3 senedir aynı kasaya az gelişmiş donanım koymaktan bıkmadılar acaba gözleri çekik diyemi böyle tasarıma takılı kaldılar oval göz şekline oval tasarım![]()
Sony niye köşeli yapıyor? Japon'ların gözü köşeli mi?

3 senedir aynı kasaya az gelişmiş donanım koymaktan bıkmadılar acaba gözleri çekik diyemi böyle tasarıma takılı kaldılar oval göz şekline oval tasarım![]()

sonyin bakış açısı farklıSony niye köşeli yapıyor? Japon'ların gözü köşeli mi?![]()

İnsanları kandırmak, kandırılmışHer ne kadar rakipleri karşısında yetersiz olsada yine deli gibi satacağı bir gerçek.Nokia fanı arkadaşa da iyi güldüm açıkçası.
bende sana güldüm Açıkçası.Her ne kadar rakipleri karşısında yetersiz olsada yine deli gibi satacağı bir gerçek.Nokia fanı arkadaşa da iyi güldüm açıkçası.
Bu telefonu her gördüğümde aklıma şunlar geliyor:
Terliğe bakacak olursak laciverti çıksa iyi satar.![]()
bence hiç de öyle değil bu normal seviyeli s5 daha s5 çıkacağına adım gibi eminim. yalnız birde bu cihaz 64 bit işlemciye sahip mi?samsung bundan sonra Note serisiyle anca gelir kazanır Galaxy Serisi Xperianın amiral gemisinn gerisinde kaldı bence
Merak etme zamanında senin kullandığından daha fazla Nokia kullandığıma eminimbende sana güldüm Açıkçası.
Hiç nokia Kalitesi Görmedin mi ?