şimdi symbianı kötüledik diyemi böle oldu?Tamam konularıma mesaj yazmazsan sevinirim
Burda symbiana amacım laf etmek değil ama symbianı bende kullandım son sürümünü ama hiç sevmedim , aradığım uygulama yok , tamam telefon kasmıyor falan ama doğru düzgün uygulaması yok birde androidde kasmıyor bilgilendirme.O kadar yıl bütün insanlar boşuna Symbian kullanmış demek ki neden android çıkmamışki o zamanlar(!)
Haber - Nokia-symbian neden öldü | Sayfa 5 - MaxiCep
Symbian yaz sonra wikipedia'dan oku 
Bi İşletim Sistemi İçin Böyle Yapıyorsan Sende Benim Konularıma Mesaj Atmassan Sevinirim Lütfen Profilime Girip Beni Engelle Bende Seni Engelkliycem ÇünküTamam dediğim gibi konularıma mesaj atmazsan sevinirim

Bu şekilde değil de "düzgün mesaj atarsan sevinirim" desek?Tamam dediğim gibi konularıma mesaj atmazsan sevinirim

Kadir abi sizle konuştuğumuz süre boyunca beni tanıdıysan ne diyeceğimi biliyorsun,boş ver.Bu şekilde değil de "düzgün mesaj atarsan sevinirim" desek?![]()
AnladımKadir abi sizle konuştuğumuz süre boyunca beni tanıdıysan ne diyeceğimi biliyorsun,boş ver.

Sony Xperia Z1 CompactGm ye para vermem ben![]()
Lg, htc, sony bu markalardan birini artık
Nokia bildiğim kadarıyla son zamanlarında batış dönemlerini yaşıyordu, microsoft ile görüşmeler yapılıordu falan w8 için ama nokia bayağı kabul etmedi sadece w8 li cihazlar çıkarmaya başladı. En sonunda direnemeyince microsofta satıldı. Benim bildiğim böyle geçmişti NOKIA resmn w8 e doğru mu @0MG90 Emin değilim ama böyyle bir hikayesi vardı diye hatırlıyorum gibi.2008'den Sonra Symbian Devri Geçti bunu nokia bile anladı wp8'e geti![]()
Batış felan hikaye elopun planıSony Xperia Z1 Compact
Nokia bildiğim kadarıyla son zamanlarında batış dönemlerini yaşıyordu, microsoft ile görüşmeler yapılıordu falan w8 için ama nokia bayağı kabul etmedi sadece w8 li cihazlar çıkarmaya başladı. En sonunda direnemeyince microsofta satıldı. Benim bildiğim böyle geçmişti NOKIA resmn w8 e doğru mu @0MG90 Emin değilim ama böyyle bir hikayesi vardı diye hatırlıyorum gibi.
Batış felan hikaye elopun planı
Özele gelirmisin bi, bu konuyu detaylıca konuşup masaya yatıralım 
İşler biraz yoğun sen sorularını at müsait olunca cevapları veririmÖzele gelirmisin bi, bu konuyu detaylıca konuşup masaya yatıralım
![]()

onu çok düşündüm gerçekten iPod Touch'a fena taktım bi aralarbir tane ipod alıp yanına basit tuşlu bir telefon alabilirsin, o da fena bir fikir değil. Whatapp'ı kullanamayacaksın tabi onuda unutma (jailbreak ile ipodda kullanabilirsin belki bilemeyecem)nexus'da fena fikir değil, bu arada
6. neslin çıkmasını bekliyorum onu alıcam büyük ihtimalle taksitle
Z1 Compact çok pahalı geldi 1500 olsaydı alırdım ama 2000 olmazSony Xperia Z1 Compact
Nokia bildiğim kadarıyla son zamanlarında batış dönemlerini yaşıyordu, microsoft ile görüşmeler yapılıordu falan w8 için ama nokia bayağı kabul etmedi sadece w8 li cihazlar çıkarmaya başladı. En sonunda direnemeyince microsofta satıldı. Benim bildiğim böyle geçmişti NOKIA resmn w8 e doğru mu @0MG90 Emin değilim ama böyyle bir hikayesi vardı diye hatırlıyorum gibi.

İlk fiyatı 1500 düonu çok düşündüm gerçekten iPod Touch'a fena taktım bi aralar6. neslin çıkmasını bekliyorum onu alıcam büyük ihtimalle taksitle
Z1 Compact çok pahalı geldi 1500 olsaydı alırdım ama 2000 olmaz![]()

General mobile elite alonu çok düşündüm gerçekten iPod Touch'a fena taktım bi aralar6. neslin çıkmasını bekliyorum onu alıcam büyük ihtimalle taksitle
Z1 Compact çok pahalı geldi 1500 olsaydı alırdım ama 2000 olmaz![]()