Şimdi oyun konusunu biliyorsundur, dışarıdan oyun yükleyemiyorsun. Androide göre daha az oyun var, ama bence l1320 al androidden sonra wp çok rahat gelecektir. Kamera konusunda 5mp ama gunduz çekimleri 8mp yi aratmıyor. Bence değiştir.
Tamam kardesim bi si soru olacak mesela onun 1 gb remi varmis yetermi mesela marketten gta san andresi indirsem calistirimi kasmadan
Senin tel note 2 olduğu için büyük ekran hatta daha büyüğü 1320 istiyorsun ancak hepsiburada da 32 gb 925 i 1100₺ ye görmüştüm (şimdi ne kadar bilmiyorum)bir bak derim hem kamerası fu ll hem de hafıza fu ll fiyatı da yakın
romsuz da iyi ya performans yeterliKendin bilirsin ama android kullanmasını bilen biri için Note 2den 1320'ye geçmek çok mantıksız olurdu.
Ama 1320 genel olarak iyi bir cihaz. İş görür. Ekran büyük, şarj iyi gidiyor. Tabi Note 2'ye güzel bir cm ya da varsa paranoid rom kurmak daha mantıklı, bence.
romsuz da iyi ya performans yeterli

size katılıyorum wp8 daha gelişmeliMerhabalar,
Tecrübeye dayalı birşeyler paylaşmak isterim kişisel olarak;
Lumia 820 ilk çıktığında aldım ve neredeyse 10 ay kullandım, sonra onu verip Lumia 925 aldım ve 2-3 ay kadar kullandım.
Yani vereceğim bilgiler oradan buradan olma değil bizzat kullandığım içindir.
İlk başta aldım sistemin eksik olduğunu bilerek fakat yeni olduğu için hızla ilerler diye, ama baktım ki şu an 1.5 sene oldu hala sistemdeki eksiklikler güncelleme ile düzeltilecek, 1 senedir millet güncelleme bekliyor ki bende bekliyordum, birde güncelleme dediğimiz ekstra birşey değil emin ol sistemin eksiklikleri olması gereken şeyler gelecek.
Ben bu beklemekten sıkıldım ve Note 2 aldım, o kadar iyi geldi ki.
Sadece şu benzetme yeter mi acaba herşeyi anlatmaya;
Note 2 aldıktan sonra hissettiğin duygu, 40 km hızı bile geçemediğin çakıllı taşlı köy yolundan sonra 260 basabileceğin bir otobana çıkmak gibi. Özellikle belirtiyorum andorid e karşı hep ön yargım vardı ve özellikle Samsung' a ki çevremdekiler bile şaşırdı Note 2 alınca.
Bunda önce symbian serileri vardı, sonra N9 sonra Lumia serisi ki WP8 ile daha da güzel olur diye ama sistem eksik ve ilerlemiyor.
Hakkını vermek lazım,
Lumia cihazımda en ufak bir takılma kasma vs yaşamadım ki yağ gibi sistem, ama sistem çok kısıtlı ve bir çok özellik yok, geldiği zaman o yağ gibi sistem kalır mı o da muamma.
Kamera konusunda Nokia yı en babası geçemez o bir gerçek.
Ama iternetten birşey indirmek sıkıntı, hadi video indirdiğin bir program buldun telefon hafısazasında gömülü kalır, hafızadan yer açmak için pc ye takayımda videoyu hafıza kartına taşıyayım dersin, çok kapalı sistem olduğu için videoyu göremezsin.
Galeri sıkıntılı, video formatları kısıtlı vs.....
İleri de alırsam alırım Lumia, o da iyice gelişsin ve gerçekten eksikliklerin kapandığını göreyim.
Mağaza konusunda artık yavaş yavaş toparladı, çoğu uygulama vs. var. Ama yine de çok şey sonrada geliyor.
Mesela Lumia 1520, gerçekten donanım olarak mükemel bir cihaz, adamlar yapmış ama sistem eksik abi, en temel ihtiyaçlar eksik. Bu olduktan sonra en baba cihaz olsa ne işe yarar.
Şunu çok dile getirdim WP8 bölümünde, zil sesi, alarm sesi, medya sesini bile hala ayıramadılar birbirinden bir ufak güncelleme ile.
Tek ses kontrolü var açarsan, zil sesi video müzik hepsi açılıyor, kısarsan hepsi kısılıyor. Ne kadar komik bir durum dimi ?
Note 2 nin artısı veya eksiğinden bahsetmedim ki zaten Note 2 kullanıyorsun.
Tercih senin..
Altına imzami atarım. En azindan 8.1 gelene kadar bekle derim.Merhabalar,
Tecrübeye dayalı birşeyler paylaşmak isterim kişisel olarak;
Lumia 820 ilk çıktığında aldım ve neredeyse 10 ay kullandım, sonra onu verip Lumia 925 aldım ve 2-3 ay kadar kullandım.
Yani vereceğim bilgiler oradan buradan olma değil bizzat kullandığım içindir.
İlk başta aldım sistemin eksik olduğunu bilerek fakat yeni olduğu için hızla ilerler diye, ama baktım ki şu an 1.5 sene oldu hala sistemdeki eksiklikler güncelleme ile düzeltilecek, 1 senedir millet güncelleme bekliyor ki bende bekliyordum, birde güncelleme dediğimiz ekstra birşey değil emin ol sistemin eksiklikleri olması gereken şeyler gelecek.
Ben bu beklemekten sıkıldım ve Note 2 aldım, o kadar iyi geldi ki.
Sadece şu benzetme yeter mi acaba herşeyi anlatmaya;
Note 2 aldıktan sonra hissettiğin duygu, 40 km hızı bile geçemediğin çakıllı taşlı köy yolundan sonra 260 basabileceğin bir otobana çıkmak gibi. Özellikle belirtiyorum andorid e karşı hep ön yargım vardı ve özellikle Samsung' a ki çevremdekiler bile şaşırdı Note 2 alınca.
Bunda önce symbian serileri vardı, sonra N9 sonra Lumia serisi ki WP8 ile daha da güzel olur diye ama sistem eksik ve ilerlemiyor.
Hakkını vermek lazım,
Lumia cihazımda en ufak bir takılma kasma vs yaşamadım ki yağ gibi sistem, ama sistem çok kısıtlı ve bir çok özellik yok, geldiği zaman o yağ gibi sistem kalır mı o da muamma.
Kamera konusunda Nokia yı en babası geçemez o bir gerçek.
Ama iternetten birşey indirmek sıkıntı, hadi video indirdiğin bir program buldun telefon hafısazasında gömülü kalır, hafızadan yer açmak için pc ye takayımda videoyu hafıza kartına taşıyayım dersin, çok kapalı sistem olduğu için videoyu göremezsin.
Galeri sıkıntılı, video formatları kısıtlı vs.....
İleri de alırsam alırım Lumia, o da iyice gelişsin ve gerçekten eksikliklerin kapandığını göreyim.
Mağaza konusunda artık yavaş yavaş toparladı, çoğu uygulama vs. var. Ama yine de çok şey sonrada geliyor.
Mesela Lumia 1520, gerçekten donanım olarak mükemel bir cihaz, adamlar yapmış ama sistem eksik abi, en temel ihtiyaçlar eksik. Bu olduktan sonra en baba cihaz olsa ne işe yarar.
Şunu çok dile getirdim WP8 bölümünde, zil sesi, alarm sesi, medya sesini bile hala ayıramadılar birbirinden bir ufak güncelleme ile.
Tek ses kontrolü var açarsan, zil sesi video müzik hepsi açılıyor, kısarsan hepsi kısılıyor. Ne kadar komik bir durum dimi ?
Note 2 nin artısı veya eksiğinden bahsetmedim ki zaten Note 2 kullanıyorsun.
Tercih senin..