Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
gerek symbian olsun gerek n900 un meego işletim sistemi olsun programlarda veya sistemin kendisinde özelleştirmeler yapabiliyordum ancak androidde bunların hiçbirini yapamıyorum dediğin gibi rootlayarak denemedim hiç ama canımı en çok sıkan bu arkaplan uygulamaları oldu işte o yüzden soğudum androidden

cihazının modeli nedir bilmiyorum ? eğer samsung kullanıyorsan telefonu yeniden başlat ve cihaz açılırken devamlı sol tarafta bulunan kapasitif seçim tuşuna bas ; cihaz pc deki gibi güvenli modda açılacak ! ayarlardan uygulama yöneticisine gel arka planda çalışmasını istemediğin uygulamaları devre dışı bırak ve cihazı yeniden başlat. işlemin tamamlanır. ayrıca n900 maemo sistemine sahip , meego değil ; tabi sen sonradan meego kurduysan o başka....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Sonuçta symbian öldü :ehe
Nokia kaynak kodlarını Android gibi yayınlasa Maxicep devrim yapar da işte Nokia bu :bilmm

• Beğen

Emre

Üye
  • Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Süper olur valla şu telefonlarla toplumda ayrıcalığımız var :ehe
hele benim telefonu gören herkes aa lumia diyor insan garip oluyor yok bu symbian diyince çin mi bu vb algılar oluşabiliyor buraya nerden geldiğimi de bilmiyorum :kop:

• Beğen
Tepkiler: ID68

Emre

Üye
Süper olur valla şu telefonlarla toplumda ayrıcalığımız var :ehe
hele benim telefonu gören herkes aa lumia diyor insan garip oluyor yok bu symbian diyince çin mi bu vb algılar oluşabiliyor buraya nerden geldiğimi de bilmiyorum :kop:
İnşallah Kardeşim Nokia Umarım Symbian Tekrar Döner NeWkia İle Elop olmasın sopa:

Symbianizer

Symbianizer

Üye
İnşallah çıkar Androidli Nokia ya inanmadık doğru çıktı bu da gerçekleşir inşallah :oke:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Elopa sevgilerle...

• Beğen
Tepkiler: ID68, Silinen Üye 2381601 ve RetaXter

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Sonuçta symbian öldü :ehe
Nokia kaynak kodlarını Android gibi yayınlasa Maxicep devrim yapar da işte Nokia bu :bilmm
Sistemi öldürdü, bari kaynak kodlarını verse de rahatlasak :( . Kaynak kodunu versinler söz bir daha Elopa beddua etmeyeceğim :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yaş bu işler umut yok ki. Bu günden sonra kim symbian için uğraşsın? Symbian (eski nokia) kullanıcılarının çoğu göçtü gitti zaten :D Herkes Android, Ios ya da Wp'de düzenini kurmuş.
Diyeceğim şu Nokia'nın niyeti yok, bunu X serisini çıkararak belli ettiler.

ID68

Üye
Beyler gene en iyisi dumanla haberleşme :D çalı çırpı bişey bulalımda bi sms atıyım :naughty:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Valla sadece kaynak koduyla olay bitiyor. Versin kaynak kodunu başımızın çaresine bakalım :)
Ne yapacaksın kaynak kodunu alınca?
Stabil bir biçimde android yükleyebilecek misin?
Donanım desteklemez.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Biz 4.0.0 yüklemeyeceğiz. En fazla 2.3.6 yükleriz.:ehe

Üst Alt