İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
lumia için en uygun 32 gb class 10 hangi marka almalıyım

alperbjkk

Üye
beyler Lumia 925 aldimda bu sarj 7 saat fln gdiyor oyn fln oynuorm WiFi gnlde ack norml mi bubu arada listeye bnide eklyeblirsinz lumia 925 black :)

beats

beats

Üye
DirectX 12 yi mobil platformada enjekte edeceklermiş WP8.1 için sanmıyorum ama daha sonraki güncellemelerde ya da üst versiyonlarda kullanılabilir hâle gelir.

hookword

hookword

Üye
DirectX 12 yi mobil platformada enjekte edeceklermiş WP8.1 için sanmıyorum ama daha sonraki güncellemelerde ya da üst versiyonlarda kullanılabilir hâle gelir.

hocam onu destekleyecek cihaz sayısı kaç tane olur şimdi piyasada olanlardan ?

beats

beats

Üye
hocam onu destekleyecek cihaz sayısı kaç tane olur şimdi piyasada olanlardan ?

Qualcomma göre tabloya bakarsak şuan hiçbir cihaz için söz konusu değil. Api desteği olarak gelir mi bilmem ama donanım yenilenme isteyecekler sanırım bu da yeni cihazlar demek, ayrıca tablonun sonunda Adreno420-430 var onlar dahi çıkmamışken ve onlarda da desteğin olmadığı görünüyor.

hookword

hookword

Üye

Qualcomma göre tabloya bakarsak şuan hiçbir cihaz için söz konusu değil. Api desteği olarak gelir mi bilmem ama donanım yenilenme isteyecekler sanırım bu da yeni cihazlar demek, ayrıca tablonun sonunda Adreno420-430 var onlar dahi çıkmamışken ve onlarda da desteğin olmadığı görünüyor.

hocam benim fikrim wp yeni çıkacak 64 bit nvidiaları desteklerse anca olur o iş veya düşük bir ihtimal intel yaparsa olur qualcomm un yapacağına inanmıyorum

beats

beats

Üye
hocam benim fikrim wp yeni çıkacak 64 bit nvidiaları desteklerse anca olur o iş veya düşük bir ihtimal intel yaparsa olur qualcomm un yapacağına inanmıyorum
Presented by Microsoft yazısının altındaki şirketler işin destekçisi Qualcomm da dahil tabii. Qualcomm işlemcileri kullanmak zorunluydu sanırım WPde, başka şirketleri almaz gibi.

• Beğen
Tepkiler: hookword
Bay H

Bay H

Üye
Twitter gitti ya la :ehe

alperbjkk

Üye
yani 2saat fln oynuorm tplmda 10 saat gdiyor anca. Ilk sarjta kpali sarj etmdm ondnmidr sadce bosltp full doldurp cktim sarjdan.

beats

beats

Üye
yani 2saat fln oynuorm tplmda 10 saat gdiyor anca. Ilk sarjta kpali sarj etmdm ondnmidr sadce bosltp fu ll doldurp cktim sarjdan.
İki saat oyun kalan saatlerde de aktif kullanıyorsan iyi gidiyor bence tabii aktif bir L925 kullanıcısına da sormanda fayda var.

alperbjkk

Üye
saolun cvp icn 925 kullnclrndn yormlri bkliorum onlrn sarj suresi nasil?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
3g hep açık konuşma yok denecek kadar az maxicep ve face yarım veya bir saat arası girip göz gezdirip çıkıyorum 13-14 saat arasında bitiyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
3g hep açık konuşma yok denecek kadar az maxicep ve face yarım veya bir saat arası girip göz gezdirip çıkıyorum 13-14 saat arasında bitiyor
madem maxicep ve faceye bakmalık girip çıkıyorsan 3gde kullanma 2gde kullan o zaman çok daha farkedecektir batarya süren :oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
madem maxicep ve faceye bakmalık girip çıkıyorsan 3gde kullanma 2gde kullan o zaman çok daha farkedecektir batarya süren :oke:

tskler doğrudur fakat 2g de direk olarak hiç kullanmadım 3g nin olmadığı bazı yerlerde kendi geçiyor 2g ye bir yerlere girmeye çalışıyorum resmen işkence dönüşüyor cihazı kullanmak

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tskler doğrudur fakat 2g de direk olarak hiç kullanmadım 3g nin olmadığı bazı yerlerde kendi geçiyor 2g ye bir yerlere girmeye çalışıyorum resmen işkence dönüşüyor cihazı kullanmak
interneti kullanacağınız zaman 3Gye geçip, işiniz bitince tekrar 2Gye dönün. interneti çok kullanmadığınızı belirttiğiniz için bunu öneriyorum. ve inanın gerçekten farkediyor. en azından 820de :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Denemekte fayda var tabiki deneyeyim bakim:)

Üst Alt