LG G2 KİTKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Bence sana gelmiyecek çünkü orada TUR yazmiyor .. dedigim linkten turkiye 4.4.2 indirirsen sorun yaşamazsin . Suan piyasada dolasan 4.4.2 ler ya baska ulkenin romu .yada sacma sapan kasan bir suru hata ile dolu operator (t mobile - verizon vs.) Guncellemesidir.
Bende öyle düşünüyordum. Ama firmware sitesin den türkiye romunu indirip kurarsam EURO Yerine TUR yazar. o zaman gelme ihtimali var mı ? ayrıca hkalısın çünkü ben Vodafonun kitkatını kurdum gerçekten de kurmaya değmez

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende öyle düşünüyordum. Ama firmware sitesin den türkiye romunu indirip kurarsam EURO Yerine TUR yazar. o zaman gelme ihtimali var mı ? ayrıca hkalısın çünkü ben Vodafonun kitkatını kurdum gerçekten de kurmaya değmez

Valla dogruyu soylemek gerekirse kendi telefonumda hic denemedim . Ama sonucta senin cihaz paralel ithalat yani görünmeyen biryerde bi kodu felan var yani ne kadar TUR yuklesende olmayabilir . Ama sen turkiye icini yuklersen sıkıntı yasamazsin . Zaten daha guncelleme verecegini zannetmiyorum. Gerekte yok zaten 4.2.2bile cok iyi..

messevim

messevim

Üye
Valla dogruyu soylemek gerekirse kendi telefonumda hic denemedim . Ama sonucta senin cihaz paralel ithalat yani görünmeyen biryerde bi kodu felan var yani ne kadar TUR yuklesende olmayabilir . Ama sen turkiye icini yuklersen sıkıntı yasamazsin . Zaten daha guncelleme verecegini zannetmiyorum. Gerekte yok zaten 4.2.2bile cok iyi..
Neyse artık hayırlısı. Beklemedeyiz yine biz .. :)

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Bende D80220a-TWN-XX Yaziyor ne demek bu

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok büyük hata yapmışsın...
Neden öyle bir şey yaptın?

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Çok büyük hata yapmışsın...
Neden öyle bir şey yaptın?
hocam bataryası filan güzel gidiyordu kamerası da fena sayılmaz ama kapanmaya zorla hatası aldım birkaç yerde. bi kaç sıkıntı daha oldu dayanamadım verdim geri. daha ilk gününde böyle arayüzünde yavaş açılmalar filan olacaksa işimiz var dedim. aldığım telefoncu sağolsun değiştirdi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bence büyük hata yapmışsın...Ben en ufak hata yaşamadım . Video çekimlerinde odaklanma sorunu olabiliyor arada. Oda kitkat guncellemesi ile giderilecek.
Ciddi anlam da kusursuz bir cihaz .
Neyse hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Bence büyük hata yapmışsın...Ben en ufak hata yaşamadım . Video çekimlerinde odaklanma sorunu olabiliyor arada. Oda kitkat guncellemesi ile giderilecek.
Ciddi anlam da kusursuz bir cihaz .
Neyse hayırlısı olsun.
sağolun hocam teşekkür ediyorum. z1 almıştım z1 in arayüzü bu kadar sıkıntılı değildi kasma filan hiç yaşamamıştım. sadece kendi kendine açılıp kapanıyordu arada ondan geri verdim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Z2 cok iyi diyorlar .
Onu bekleyebilirdin bence .

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Z2 cok iyi diyorlar .
hocam bu androidden adam olmaz diyorlardı s3 kullanırken ben de diyordum bi şans vereyim dedim ama üz
Z2 cok iyi diyorlar .
1 aydır telefonsuz dolaşıyorum hocam daha da bekleyemedim açıkçası. Ama lg g2 nin özellikleri iyi olabilir ama arayüzü yavaşlamaya başladı ilk günden fazla konuşmak istemiyorum açıkçası androidin özgürlük tarafını seviyorum ama böyleyse bütün androidler birşey diyemiyorum. Umarım google bu arayüz özelleştirmesini şirketlere vermez. Anladığım kadarıyla stabilitesini bayağı bozuyor ben ben apple fanı değilim ama dediğim gibi üzgünüm şu an ben ilk günden böyle sıkıntılar vereceğini düşünmezdim açıkçası. s3 kullanırken de son kullanıcılar 4.1 ile butter(tereyağı) gibi olacak diyorlardı ama olmamış.

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Senin LG g2 de sorun varmis o zaman başka bi g2 le degistirseydin keske

Luck Star

Luck Star

Üye
ne kadar uygulama yüklü dostum telefonunda bana ekran görüntüsü filan atar mısın?

120 tane var ama 89 gözüküyo zerre kadar kasma yok . Kasma sadece çakma romlarda oluyor bizzat gözümle gördüm t-mobile g2 kasiyodu . Bence sen şansizsin :( kasma felan yok cidden

turgutilbars

turgutilbars

Üye

120 tane var ama 89 gözüküyo zerre kadar kasma yok . Kasma sadece çakma romlarda oluyor bizzat gözümle gördüm t-mobile g2 kasiyodu . Bence sen şansizsin :( kasma felan yok cidden
Hocam sizin kasma standartınız nedir bilemiyorum ama ben de 60 kadar vardı yüklü uygulamalar. Ana menüye dönüşlerde 1 saniyeden biraz fazla yavaşlık oluyor. Sizin standartınız nedir?

Luck Star

Luck Star

Üye
Hocam sizin kasma standartınız nedir bilemiyorum ama ben de 60 kadar vardı yüklü uygulamalar. Ana menüye dönüşlerde 1 saniyeden biraz fazla yavaşlık oluyor. Sizin standartınız nedir?

Kasma derken bende sadece oyundan cikinca ana sayfadaki widgetler sirayla diziliyor eee o kadar da olsun bende 5 sayfa widget var . 1-2 saniye sonra duzelince kasma 0 .. ayrica bende iphone kullanicisiydim keske sorsaydin .

Iphone bi kere surekli menude duruyor hangi android telefon menudeyken kasar ?

Ayrica bi safariyi aç galeriyi aç facebook aç . Sonra baska bi uygulamada dolas biraz . Gorev yoneticisinden facebook aç bi bak ne olucak . Uygulamayi bastan acicak yani senin nerde biraktigini hafizada tutmuyor ..

Ondan sonra vay efendim iphone 1gb ram ile kasmiyor :) alayi hileci dostum . Abimde 5s bende halen 4s var . Ayrica 3ay once ipod 5g mi sattim . Androide yeni gecen biri olarak . Androidle iso kiyaslanamaz bile .... hata yapmissin bence sorun senin romundaydi bence.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Kasma derken bende sadece oyundan cikinca ana sayfadaki widgetler sirayla diziliyor eee o kadar da olsun bende 5 sayfa widget var . 1-2 saniye sonra duzelince kasma 0 .. ayrica bende iphone kullanicisiydim keske sorsaydin .

Iphone bi kere surekli menude duruyor hangi android telefon menudeyken kasar ?

Ayrica bi safariyi aç galeriyi aç facebook aç . Sonra baska bi uygulamada dolas biraz . Gorev yoneticisinden facebook aç bi bak ne olucak . Uygulamayi bastan acicak yani senin nerde biraktigini hafizada tutmuyor ..

Ondan sonra vay efendim iphone 1gb ram ile kasmiyor :) alayi hileci dostum . Abimde 5s bende halen 4s var . Ayrica 3ay once ipod 5g mi sattim . Androide yeni gecen biri olarak . Androidle iso kiyaslanamaz bile .... hata yapmissin bence sorun senin romundaydi bence.
Şu an telefon,safaride teknolojioku sitesi,saat,galeri,ayarlar ayrıyetten tapatalk arasında gezindim. Hepsi gerçek multitasking oldu. iOS 7 de gerçek multitasking geldi diye okumuştum. Her neyse bunun tartışmasını yapmayalım. Hocam burada amaç gramlık değil. Babamın şirketi değil sonuçta. Sadece akıcılığa alışmışım umarım bu sorunları sadece ben yaşamışımdır. :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Şu an telefon,safaride teknolojioku sitesi,saat,galeri,ayarlar ayrıyetten tapatalk arasında gezindim. Hepsi gerçek multitasking oldu. iOS 7 de gerçek multitasking geldi diye okumuştum. Her neyse bunun tartışmasını yapmayalım. Hocam burada amaç gramlık değil. Babamın şirketi değil sonuçta. Sadece akıcılığa alışmışım umarım bu sorunları sadece ben yaşamışımdır. :)

Bende lg nin avukati degilim ama adamlar yani guzel bi telefon yapmis . S4 ilk ciktiginda 2bin lira verip aldilar ne oldu ne yaparsan yap kasiyor . Ama lg g2 de cidden tik yok . Ios multitasking geldimi bilmiyorum ama 4s ve 5te benim dedigim gibi oluyor kullanmadigin uygulamayi kapatiyo kendi . Gecen gun sabah bi kalktim 4-5 uygulama acik ve tapatalkta mesaj yaziyormusum o yarida kalmis o bile duruyordu ne biliyim bunlari kimse göz önune almiyor

Herkes kasiyormu kasmiyormu derdinde . Surekli menude duran widgeti saati olmayan ekrani fullhd olmayan bi telefon neden kassin ki

Takipçi Satın Al

Üst Alt