LG G2 KİTKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

banahene

banahene

Üye
Gelsin artık bu hafta valla :D

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam gelsin yahu ben pek alışık değilim iphoneden geçtim

Luck Star

Luck Star

Üye
4.4.2 gelmiş ama uluslararası güncelleme yapıldı sadece . yani yayınlanmadı . sadece ülkeler güncellemeleri telefonlara göndermesi kaldı. bu haber sitelerindeki yazılara aldanmayın sadece güncelleme tamamlandı dağıtılmaya başllanmadı

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars

hakfad

Üye
Orjinal radyoda ortaya ciktimi bilgi verirmisiniz

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 gelmiş ama uluslararası güncelleme yapıldı sadece . yani yayınlanmadı . sadece ülkeler güncellemeleri telefonlara göndermesi kaldı. bu haber sitelerindeki yazılara aldanmayın sadece güncelleme tamamlandı dağıtılmaya başllanmadı
E resim attim iste telefonumdan neyine aldanmayin diyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Luck Star

Luck Star

Üye
E resim attim iste telefonumdan neyine aldanmayin diyorsun :)

Ayarlar - Genel - Telefon Hakkinda - Yazilim Bilgileri - Program Versiyonu bakiniz orada D80210c-TUR-XX yazmalidir eger telefon orjinal turkiyeden alinmaysa . Eger guncelleme size geldiyse paralel ithalat malı oluyor . Ve size gelen guncelleme ile bize gelicek guncelleme ayni olmayacak ...

djserkan37

djserkan37

Üye
Arkadaslar az once lg Türkiye'nin resmi facebook sayfasi bi paylasimda bulundu ve paylasima gore lg g2 ye kitkat nisan ayinda gelecek ama tam tarih verilmedi... haydi hayirlisi.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaslar az once lg Türkiye'nin resmi facebook sayfasi bi paylasimda bulundu ve paylasima gore lg g2 ye kitkat nisan ayinda gelecek ama tam tarih verilmedi... haydi hayirlisi.

Aynen öyle simdi gordum. Bu arada piyasada bulunan 4.4.2 sürümlerinden daha stabil olacaktir . Bunu yükleyince farkediceksiniz...

messevim

messevim

Üye
Aynen öyle simdi gordum. Bu arada piyasada bulunan 4.4.2 sürümlerinden daha stabil olacaktir . Bunu yükleyince farkediceksiniz...
Hocam benim telefonum da baktığım da D80210e-EUR-XX yazıyor, ama güncelleme gelmedi bana?

Luck Star

Luck Star

Üye

• Beğen
Tepkiler: djserkan37
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Uzattıkca uzat LG ... Bravo sana .

djserkan37

djserkan37

Üye
Umarim daha stabil olur cok bekledik cunku.

messevim

messevim

Üye
Nereden aldiniz cihazi
Hepsiburadan.com dan almıştım,

ama ilk aldığım da Taiwan romu kuruluydu, ben daha sonra operatör KitKatını kurdum ve daha sonra yine 4.2 ye döndüm. yukarıda ki dediğim Rom kurulu şu an telefonda

Luck Star

Luck Star

Üye
Hepsiburadan.com dan almıştım,

ama ilk aldığım da Taiwan romu kuruluydu, ben daha sonra operatör KitKatını kurdum ve daha sonra yine 4.2 ye döndüm. yukarıda ki dediğim Rom kurulu şu an telefonda

Sizinki paralel ithalata giriyor . Bende öyle alicaktim vazgectim 150 lira fazla verdim kvk dan aldim , ve pişman etmedi de .

Sizinkine Lg g2 turkiye 4.4.2 çikinca onu yukleyin ..

Burada cikar heralde.

messevim

messevim

Üye
Sizinki paralel ithalata giriyor . Bende öyle alicaktim vazgectim 150 lira fazla verdim kvk dan aldim , ve pişman etmedi de .

Sizinkine Lg g2 turkiye 4.4.2 çikinca onu yukleyin ..

Burada cikar heralde.
Yani çıkan güncelleme telefonuma direk gelmeyecek mi ?son olarak ta ben telefonuma verdiğiniz linkten Turkey Romu indirip telefonuma kurarsam güncellemede sıkıntı yaşarmıyım ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Yani çıkan güncelleme telefonuma direk gelmeyecek mi ?son olarak ta ben telefonuma verdiğiniz linkten Turkey Romu indirip telefonuma kurarsam güncellemede sıkıntı yaşarmıyım ?

Bence sana gelmiyecek çünkü orada TUR yazmiyor .. dedigim linkten turkiye 4.4.2 indirirsen sorun yaşamazsin . Suan piyasada dolasan 4.4.2 ler ya baska ulkenin romu .yada sacma sapan kasan bir suru hata ile dolu operator (t mobile - verizon vs.) Guncellemesidir.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Takipçi Satın Al

Üst Alt