Samsung galaxy W Cm9 Rc2 Rom +honeyx 7up Kernel(oyun Oynama/perfonmans/süper şarj)

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlarr angy birds go yuda oynuyormu acaba deneyen var mı...
Rom cok iyi powersave ile kullaniyorum sarj mukemmel gidiyor ve most wanted d.trigger the gods gibi oyunlari cok cok rahat oynuyorum performance yapmaya bile gerek duymuyorum

smileh

Üye
Rom hakkında son durum nedir. Kullananlar bilgi verebilir mi.. Touchwii 3 den ii midir?

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

smileh

Üye
Peki hocam ben Clean Master programını kullanıyorum.. Tek dokunuş aracına bastığımda 100+ mb RAM kurtarımı yapıyor.. telefonu açıp kapadıktan sonra böyle oldu önceden 20 civarlarında idi.. telefonun arka kısmında çalışan programları nasıl kapatabilirim ve uğraşmam sürekli..

uahg

Üye
Peki hocam ben Clean Master programını kullanıyorum.. Tek dokunuş aracına bastığımda 100+ mb RAM kurtarımı yapıyor.. telefonu açıp kapadıktan sonra böyle oldu önceden 20 civarlarında idi.. telefonun arka kısmında çalışan programları nasıl kapatabilirim ve uğraşmam sürekli..
Ben o tarz programlari kullanmiyorum bi ise yariyormu bilemicem ama yaramadigini dusunuyorum sinir bozucular ayni zamanda.neden bu kadar ram kullaniyor diye ugrasip dur ondan sonra.kullanmadigim zaman daha rahat telefon diye dusunuyorum

hasaneness

hasaneness

Üye
Bencede kullanmayim ama greenify kesinlikle kullanmanizi oneririm sarjinizi ikiye katlar performanstada etkisini gosteririr

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve mürteza16
en-sel

en-sel

Üye
rom süper dolmuş driver i bir çok romda denedim ama açmamıştı bu rom harika kasma yok muhteşem emeğinize sağlık

• Beğen

Alpha9000

Üye
cm9 rc2 nin batarya bakimindan cok iyi oldugunu duymustum. bugune kadar cok fazla rom denedim. hatta 1 keresinde yanlis islem yaptim telefon coktu :D telefoncu 25 tl istedi . kendim ugrastim yaptim Allah'ın izniyle. simdi burada bu kadar insan ovmus . bi deneyecegim. su anda cm10.1 beta 3 kullaniyorum BATARYA BAKİMİNDAN BERBAT. grafik kiyaslamalarini yarina atarim insaAllah.

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
    Konu Sahibi
cm9 rc2 nin batarya bakimindan cok iyi oldugunu duymustum. bugune kadar cok fazla rom denedim. hatta 1 keresinde yanlis islem yaptim telefon coktu :D telefoncu 25 tl istedi . kendim ugrastim yaptim Allah'ın izniyle. simdi burada bu kadar insan ovmus . bi deneyecegim. su anda cm10.1 beta 3 kullaniyorum BATARYA BAKİMİNDAN BERBAT. grafik kiyaslamalarini yarina atarim insaAllah.
Cm10.1 batarya konusunda sana katiliyorm kac rom degistrdim yine buna donmek zorunda kaldim ,

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
en-sel

en-sel

Üye
Rom harika gerçekten denemek isteyenler rahatlikla deneyebilir arkadaşlar :cool:

• Beğen

yokartk

Üye
-----Geri Gelin-----

Bellek Yönetimi\zRam\%10

-----Geri Gelin-----

Nesneleri Temizle : ✔
Kernel Samepage (KSM)

-----Geri Gelin-----

16 Bitlık Şeffaflık : ✔

Dostum bunlar sarjın daha fazla gitmesine neden olan performans artırıcı özellikler değil mi ?

Sarj önemli benim için performan düşük değil orta seviye olsun istiyorum bu ayarların hepsini kaldırıp sadece ondemond da mı kullanıyım ? ekstra tweaks gerekli mi ? Yazarsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve bilen19
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
    Konu Sahibi
-----Geri Gelin-----

Bellek Yönetimi\zRam\%10

-----Geri Gelin-----

Nesneleri Temizle : ✔
Kernel Samepage (KSM)

-----Geri Gelin-----

16 Bitlık Şeffaflık : ✔

Dostum bunlar sarjın daha fazla gitmesine neden olan performans artırıcı özellikler değil mi ?

Sarj önemli benim için performan düşük değil orta seviye olsun istiyorum bu ayarların hepsini kaldırıp sadece ondemond da mı kullanıyım ? ekstra tweaks gerekli mi ? Yazarsan sevinirim
Ewet vunlar perfonmas icin istersen tikleri kaldir islemci ise powersawe kullan

yokartk

Üye
Dostum power save de telefon çok kasılıyor tüm romlarda gereksiz bir işlemci şekli. Neyse teşekkürler. Rom bence bildiğin cm9 diyebileceğin bir rom bir çok kişi bayagıdır kullanmıyordu herhalde unutmuşlar :)Telefonu her yeni başlattıgımda tüm kişi listesi siliniyor arkadaşlar bunu yaşayan var mı ? (not: rehber google da yedekli değil )

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
    Konu Sahibi
Dostum power save de telefon çok kasılıyor tüm romlarda gereksiz bir işlemci şekli. Neyse teşekkürler. Rom bence bildiğin cm9 diyebileceğin bir rom bir çok kişi bayagıdır kullanmıyordu herhalde unutmuşlar :)Telefonu her yeni başlattıgımda tüm kişi listesi siliniyor arkadaşlar bunu yaşayan var mı ? (not: rehber google da yedekli değil )
Bende iyle bir sorun olmuyo

yokartk

Üye
Bende anlamadım neden böyle birşey var google a yedekledik mecbur. Her şeyimzi alıyorlar zaten varsın alsınlar numaraları da..

Farklı bir kamera uygulaması yükleyince cektiğin fotograf ekranda kalması sorununun çözümü var mı ben cm9 da hep bu problemi yaşıyordum bir iki sürüm hariç.

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlamadım neden böyle birşey var google a yedekledik mecbur. Her şeyimzi alıyorlar zaten varsın alsınlar numaraları da..

Farklı bir kamera uygulaması yükleyince cektiğin fotograf ekranda kalması sorununun çözümü var mı ben cm9 da hep bu problemi yaşıyordum bir iki sürüm hariç.
Malesef bende ayni sorunu yasiyorum hatanin nedwn kaynaklangidini bi turlu bulamadim camera360 sorunsux bende ama fx zoom camera ekran takiliyor ben kac ronda denedim ayni sorun

Üst Alt