By_Aximan
Üye
İnsallah
Nasil bi yardim istiyorsunVay canına kimsenin yardımı yok
Nasil bi yardim istiyorsunVay canına kimsenin yardımı yok
E resim attim iste telefonumdan neyine aldanmayin diyorsun4.4.2 gelmiş ama uluslararası güncelleme yapıldı sadece . yani yayınlanmadı . sadece ülkeler güncellemeleri telefonlara göndermesi kaldı. bu haber sitelerindeki yazılara aldanmayın sadece güncelleme tamamlandı dağıtılmaya başllanmadı

Resim gozukmuyor ki. Senin cihaz paralel ithalat olabilir mi?E resim attim iste telefonumdan neyine aldanmayin diyorsun![]()
E resim attim iste telefonumdan neyine aldanmayin diyorsun![]()
Radyonun güncelleme ile bir alakası yok. Sadece TRT bandrolü ile alakalı..Orjinal radyoda ortaya ciktimi bilgi verirmisiniz
Arkadaslar az once lg Türkiye'nin resmi facebook sayfasi bi paylasimda bulundu ve paylasima gore lg g2 ye kitkat nisan ayinda gelecek ama tam tarih verilmedi... haydi hayirlisi.
Hocam benim telefonum da baktığım da D80210e-EUR-XX yazıyor, ama güncelleme gelmedi bana?Aynen öyle simdi gordum. Bu arada piyasada bulunan 4.4.2 sürümlerinden daha stabil olacaktir . Bunu yükleyince farkediceksiniz...
Hocam benim telefonum da baktığım da D80210e-EUR-XX yazıyor, ama güncelleme gelmedi bana?
Hepsiburadan.com dan almıştım,Nereden aldiniz cihazi
Hepsiburadan.com dan almıştım,
ama ilk aldığım da Taiwan romu kuruluydu, ben daha sonra operatör KitKatını kurdum ve daha sonra yine 4.2 ye döndüm. yukarıda ki dediğim Rom kurulu şu an telefonda
Yani çıkan güncelleme telefonuma direk gelmeyecek mi ?son olarak ta ben telefonuma verdiğiniz linkten Turkey Romu indirip telefonuma kurarsam güncellemede sıkıntı yaşarmıyım ?Sizinki paralel ithalata giriyor . Bende öyle alicaktim vazgectim 150 lira fazla verdim kvk dan aldim , ve pişman etmedi de .
Sizinkine Lg g2 turkiye 4.4.2 çikinca onu yukleyin ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada cikar heralde.
Yani çıkan güncelleme telefonuma direk gelmeyecek mi ?son olarak ta ben telefonuma verdiğiniz linkten Turkey Romu indirip telefonuma kurarsam güncellemede sıkıntı yaşarmıyım ?