CWM 6.0.4.5 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
CWM 6.0.4.5 Kurulumu
Selamın Aleyküm Bazı Arkadaşların Bende En Başta Olmak Üzere CWM 6.0.4.5 Kurma Konusunda Takıldığı Biliniyor Bende Bu Konuya Bir Açıklık Getirmek İstedim Forumda Aratmalarıma Rağmen Ben Bulamadım Eğer Varsa Forum Yöneticilerin Konuyu Kaldırmalarında Hem Fikirim.

Önce Buradan Samsung'un USB Driver Paketini İndirip Kurmanız Gerekiyor

Sonra Odin Multi Downloaderi İndireceksiniz

Ondan Sonra Ancora.ops Dosyasını İndiriceksiniz

Sonra CWM 6.0.4.5 İndiriceksiniz Ve Rardan Çıkartıcaksınız.

Yükleme İşlemi

• Galaxy W cihazınızı kapatın.
    • Telefonunuzu download modunda açın. Bunun için ses kısma tuşu, orta tuş ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon açılır açılmaz güç tuşunu bırakın ve diğer iki tuşu basılı tutmaya devam edin.

• "Warning!!" başlıklı uyarı ekranı geldiğinde devam etmek için ses açma tuşuna basın. Ses kısma tuşuna basarsanız işlem iptal edilir.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konunun Anlatımı Tamamiyle @sir mordred 'e Aittir. Dosyaları Ondan Almış Bulunmaktayım.

• Beğen
Tepkiler: tayren ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Ne Demek Eğer @sir mordred Ustanın Yardımıyla Bir Kaç Kişiye Yardımcı Olabiliyorsam Ne Mutlu Bana.

Estağfirullah bu işlerde hep beraber yardım edicez bu rom işlerini bilmeyenlere

• Beğen
Tepkiler: K.Serdar12 ve themotto

yokartk

Üye
dostum konuya google play de ki uygulama ile nasıl yuklendıgını de eklerseniz çok temiz olur. uygulamanın ismini hatırlamıyorum pc bağlantısıyla ugrasmadan hallediliyordu. salih yazmıştı cm11 başlığında. Tekrar yazarsan iyi olur ilk sayfa da dursun hiç değilse :)

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
dostum konuya google play de ki uygulama ile nasıl yuklendıgını de eklerseniz çok temiz olur. uygulamanın ismini hatırlamıyorum pc bağlantısıyla ugrasmadan hallediliyordu. salih yazmıştı cm11 başlığında. Tekrar yazarsan iyi olur ilk sayfa da dursun hiç değilse :)
Şuan İçin Bir Bilgim Yok Bu Konuyla İlgili Salih Kardeşimizle Görüşücem Dediğini Bu Konuya Ekliyicem Kardeşim Salih'in Yardımıyla.

• Beğen
Tepkiler: yokartk

jereax

Üye
link patlak

goralland55

goralland55

Üye
Tabiki rom toolbox proğramı ile

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Link güncellemek için şikayet ederek konuyu tekrar açtıra bilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt