Whatsapp Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kalu malu

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Sorunu
Kendi internetim olduğu halde wharsapp kullanamıyorum sadece wifi açıkken kullanabiliyorum çözümü nedir ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
Ne gibi bir sorun raporu geliyor ?

byibo

byibo

Üye
telefon - ayarlar - şebeke- veri bağlantısı açık ve veri dolaşım seçenekleri dolaşımı açık bunları denemişmiydiniz ?

sinan430

sinan430

Üye
O dolaşımı aç kapat ne işe yarıyor ben hala anlamadım da :D

turbocore

turbocore

Üye

Yani telefonun ekranı kapalı olsa dahi internet hizmetlerine bağlı kalıyor mesela whatsapp beta gibi uygulara :D

serinaga

serinaga

Üye

Aman diyim dolaşımı açmayın, kazara yurt dışı operatörüne bağlanabilir, işte o zaman fatura gelince dolaşım neymiş anlarsınız ...

turbocore

turbocore

Üye

• Beğen
Tepkiler: byibo
serinaga

serinaga

Üye
Yani telefonun ekranı kapalı olsa dahi internet hizmetlerine bağlı kalıyor mesela whatsapp beta gibi uygulara :D

Arkadaşlar dolaşımın açık olması, bağlı olduğunuz operatörün çekmediği yerde yabancı bir operatör üzerinden bağlanma olayıdır. Risk sadece sınırlara yakın bulunan kişiler içindir, veri bağlantısının açık olması yeterlidir, ayrıca arka planda Whatsapp uygulamasına izin vermiş olmanız gerekir ...

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar dolaşımın açık olması, bağlı olduğunuz operatörün çekmediği yerde yabancı bir operatör üzerinden bağlanma olayıdır. Risk sadece sınırlara yakın bulunan kişiler içindir, veri bağlantısının açık olması yeterlidir, ayrıca arka planda Whatsapp uygulamasına izin vermiş olmanız gerekir ...

İşte Benim Dediğimin Aynısı Zaten Cihaz Bu Konuda Sizi Uyarıyor Ek Ücretler Ödenebilir Diye Ama Yinede Teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: byibo ve serinaga
byibo

byibo

Üye
İşte Benim Dediğimin Aynısı Zaten Cihaz Bu Konuda Sizi Uyarıyor Ek Ücretler Ödenebilir Diye Ama Yinede Teşekkürler :D
evet açtığımız zaman uyarı geliyor bayada gidiyor ya net paketin yoksa :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Bağlı olduğun operatör un mobil internet ayarları ile alakalı olabiliyor. Bir zamanlar başıma gelmişti. Uzu uğraşlar sonucu çözmüştüm. Telefonunuzun erişim noktası ayarlarını kontrol edin. Operatörden yeni ayar mesajı isteyebiliyorsanız oda olur. Ben android htc kullanırken olmuştu erişim noktası ayarlarını yapınca duzeldi

sinan430

sinan430

Üye
Tamam o zaman dolaşımı hiçbir zaman açmıyoruz :D

Son düzenleme:
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşım, Whatsapp kullanabilmen için öncelikle pil tasarrufunun kapalı olması lazım. Ayrıca whatsapp arka planda çalışıyor olmalı yani engellememiş olmalısın. Bunların dışında çalışmaması için bir neden yok :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Takipçi Satın Al

Üst Alt