Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

Wolf389

Wolf389

Üye
Örneğin eğer telefonda daha fazla ram alanı yapıcam diye bu veya buna benzer uygulamaları kullanırsanız telefonunuz birdaha açılmamak üzere hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon hiçbir işleme tepki vermez) uyarıyıda yapmış olayım

one of a kind romunda böyle yapın diyodu iyiki denememişim

Wolf389

Wolf389

Üye
@T.serdar az önce o linkteki turboboostu cm 10 yükledim :D ama bişe olmadı

T.serdar

Üye
@T.serdar az önce o linkteki turboboostu cm 10 yükledim :D ama bişe olmadı
O zaman iyi olmus cm10 icinde calistigini gostermis oldun kardes ama nasil fark yaratti acaba bunu nasil anlayabilirsin ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Biri arayabilir mi telefonu yazıyor profilinde eğer ekrem olmadı tek kişi çözer bu işi oda @Bysalih41
Oyun romlarini cok tavsiye etmiyorum arkadaslar isterseniz size sadece oyun icin bir rom duzenlerim hatta antutu puani 8500 olan bir oyun romu ama tlfnunuz zarar gorur karar sizin bu nedenle oyun romu duzenlemiyorum

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Wolf389

Wolf389

Üye
mostwanted oyununda deniyim bi

T.serdar

Üye
Oyun romlarini cok tavsiye etmiyorum arkadaslar isterseniz size sadece oyun icin bir rom duzenlerim hatta antutu puani 8500 olan bir oyun romu ama tlfnunuz zarar gorur karar sizin bu nedenle oyun romu duzenlemiyorum
Haklisin salih kardes stabil olsun 3-5 oyun calistirsin ve saglikli olsun bizim icin kafi eline saglik bu arada cm11 haberleri bekliyoruz

sir mordred

sir mordred

Üye
one of a kind romunda böyle yapın diyodu iyiki denememişim

Ben turbo booster v3 ü one of a kind romuna kurdum hicbir sıkıntı yok

Turboboost farklı swap ram uygulamları farklı biri(turboboost) internal yani iç hafızada bulunan 3 alanı(/data /cache ve /system) kullanarak rami swap yapıyor ama swap ram uygulamaları harici sd kartı kullanarak(sdcard1) rami swap yapıyor uyarıyı tekrarlayayım Playstore'daki swap ram uygulamalarını kullanmayın

Wolf389

Wolf389

Üye
zarar gördürmeyeni yokmu

T.serdar

Üye
Turboboost farklı swap ram uygulamları farklı biri(turboboost) internal yani iç hafızada bulunan 3 alanı(/data /cache ve /system) kullanarak rami swap yapıyor ama swap ram uygulamaları harici sd kartı kullanarak(sdcard1) rami swap yapıyor uyarıyı tekrarlayayım Playstore'daki swap ram uygulamalarını kullanmayın
Evet katiliyorum bu arada faydali bilgilerin icin cok saol

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Var tabiki ama her oyun icin degil

T.serdar

Üye
hızlı ve öfkeli 6 yı kasmadan oynatan rom varmı
Ben critical mission oynuyorum tablette fps60 oluyor fakat telefonda 28-30 kasmalardan oynayamiyorum buna gore bisey yapilabilirmi?

sir mordred

sir mordred

Üye

Aynen benimde tam demek istediğim buydu örnek vermek gerekirse oyunlar için daha fazla ram'mi istiyorsunuz işte cevap:
turboboost swap işlemi yapar bu sebeptende eklediği ram gerçek ram değildir eğer daha fazla ram istiyorsanız yüksek ram içeren kernelleri yüklemelisiniz isterseniz sizle 400 mb'lık ram içeren kerneli paylaşırım ama kamerayla video çekemezsiniz video oynatamazsınız ama oyunlarda daha fazla raminiz olur seçim sizin. aynı şekilde lag istemiyormusunuz, sisteminiz hızlımı olsun işlemciyi overclock yapın ve 1.8'e çekin ama overclock işlemciye daha fazla voltaj vermektir bu sebepten eğer işlemciniz sürekli 1.8'de çalışırsa yorulur ve yüksek voltajdan ömrü kısalır sadede gelirsek seçim sizin daha akıcı oyun oynamak için stabil olmayan hatalarla dolu bir romu tercih edermiydiniz?

Son düzenleme:
Wolf389

Wolf389

Üye
Aynen benimde tam demek istediğim buydu örnek vermek gerekirse oyunlar için daha fazla ram'mi istiyorsunuz işte cevap:
turboboost swap işlemi yapar bu sebeptende eklediği ram gerçek ram değildir eğer daha fazla ram istiyorsanız yüksek ram içeren kernelleri yüklemelisiniz isterseniz sizle 400 mb'lık kerneli paylaşırım ama kamerayla video çekemezsiniz video oynatamazsınız ama oyunlarda daha fazla raminiz olur seçim sizin. aynı şekilde lag istemiyormusunuz, sisteminiz hızlımı olsun işlemciyi overclock yapın ve 1.8'e çekin ama overclock işlemciye daha fazla voltaj vermektir bu sebepten eğer işlemciniz sürekli 1.8'de çalışırsa yorulur ve yüksek voltajdan ömrü kısalır sadede gelirsek seçim sizin daha akıcı oyun oynamak için stabil olmayan hatalarla dolu bir romu tercih edermiydiniz?
az önce DARKO nun cm 10 turboboost kernelini yükledim 1.4 ten 1.8 e çıkmış

T.serdar

Üye
turboboost swap işlemi yapar bu sebeptende eklediği ram gerçek ram değildir eğer daha fazla ram istiyorsanız yüksek ram içeren kernelleri yüklemelisiniz isterseniz sizle 400 mb'lık kerneli paylaşırım ama kamerayla video çekemezsiniz video oynatamazsınız ama oyunlarda daha fazla raminiz olur seçim sizin. aynı şekilde lag istemiyormusunuz, sisteminiz hızlımı olsun işlemciyi overclock yapın ve 1.8'e çekin ama overclock işlemciye daha fazla voltaj vermektir bu sebepten eğer işlemciniz sürekli 1.8'de çalışırsa yorulur ve yüksek voltajdan ömrü kısalır sadede gelirsek seçim sizin daha akıcı oyun oynamak için stabil olmayan hatalarla dolu bir romu tercih edermiydiniz?
Kendi adima konusmak gerekirse ben tercih etmem ama cm9 eol surumunde cok az da olsa performans arttirmanin yollarini paylasirsaniz iyi olur

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben critical mission oynuyorum tablette fps60 oluyor fakat telefonda 28-30 kasmalardan oynayamiyorum buna gore bisey yapilabilirmi?

Ona göre bişey yapılamaz 4 çekirdekli bilmem kaç gb rama sahip tabletlerle wonder'ımı kıyaslıyorsun :birak: bizim telefonun donanımı belli tek çekirdekli 200 mhz saat hızı olan adreno 205 grafik kartı taşıyor bu sebepten hangi romu,kerneli,modu bilmem neyi yüklersen yükle wonder'dan daha fazla performans alamazsın(oyunlarda 60 fps'lik performans)

Wolf389

Wolf389

Üye
Ona göre bişey yapılamaz 4 çekirdekli bilmem kaç gb rama sahip tabletlerle wonder'ımı kıyaslıyorsun :birak: bizim telefonun donanımı belli tek çekirdekli 200 mhz saat hızı olan adreno 205 grafik kartı taşıyor bu sebepten hangi romu,kerneli,modu bilmem neyi yüklersen yükle wonder'dan daha fazla performans alamazsın(oyunlarda 60 fps'lik performans)
Beyler Yazın Kaçak s4 veya note 3 almayı düşünüyorum ne diyosunuz

sir mordred

sir mordred

Üye
az önce DARKO nun cm 10 turboboost kernelini yükledim 1.4 ten 1.8 e çıkmış

İşlemci hızını ayarlardan düşürebilirsin ama karar senin işlemcin 1.8'de kaldığı müddet işlemcine daha fazla voltaj gidecek(ben burda şaka yapmıyorum gerçek voltajdan bahsediyorum yani bildiğimiz akım) bu sebeptende işlemcini ömrü kısalacak

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kacak isler yapma :)

• Beğen
Tepkiler: T.serdar