Bence sırf romla alakası yok bana göre ekremde swap felan gibi geliştirmeler olabilirArkadaslar aslinda cm9 eol romu ve ekrem bana videosu uzerinden ayarlari verdi isterseniz yazabilirim size seeder ayarlari+cm9 eol performans ayarlari
Evet yapmis olabilir bende yaptim turbo boost v3 ile ama onunki kadar oldumu su an icin test edemedim yarin insallahBence sırf romla alakası yok bana göre ekremde swap felan gibi geliştirmeler olabilir

Link atabilir misin v3 ü@T.serdar turboboost linkini atar mısınEvet yapmis olabilir bende yaptim turbo boost v3 ile ama onunki kadar oldumu su an icin test edemedim yarin insallah![]()
cm 10 için link bulamadım bi bakar mısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir bakayimcm 10 için link bulamadım bi bakar mısın

Konu açılsa Ekremin söylediği romu çok tutar
Haklisin ben sadece turbo booster yukledim cwm den onun haricinde birsey kullanmadimÖrneğin eğer telefonda daha fazla ram alanı yapıcam diye bu veya buna benzer uygulamaları kullanırsanız telefonunuz birdaha açılmamak üzere hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon hiçbir işleme tepki vermez) uyarıyıda yapmış olayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 senedir hicbir sıkıntı yo insallah sıkıntılarım olmaz ekrem ayarlari verirse daha ugrasmiyacagim zaten