Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
@ekrembos123 abi bombayı bıraktın gittin bi online ol

T.serdar

Üye
Aynen ya

Wolf389

Wolf389

Üye
Biri arayabilir mi telefonu yazıyor profilinde eğer ekrem olmadı tek kişi çözer bu işi oda @Bysalih41

• Beğen
Tepkiler: tayren

T.serdar

Üye
Evet birisi arayabilirmi cidden ekremide cok sıkmış gibi oluyoruz ama tek bir gunde biterse boyle derli toplu bir konu cok iyi olur

Wolf389

Wolf389

Üye
Konu açılsa Ekremin söylediği romu çok tutar

T.serdar

Üye
Arkadaslar aslinda cm9 eol romu ve ekrem bana videosu uzerinden ayarlari verdi isterseniz yazabilirim size seeder ayarlari+cm9 eol performans ayarlari

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaslar aslinda cm9 eol romu ve ekrem bana videosu uzerinden ayarlari verdi isterseniz yazabilirim size seeder ayarlari+cm9 eol performans ayarlari
Bence sırf romla alakası yok bana göre ekremde swap felan gibi geliştirmeler olabilir

tayren

tayren

Üye
Serdara hücummm:megafon::kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

T.serdar

Üye
Bence sırf romla alakası yok bana göre ekremde swap felan gibi geliştirmeler olabilir
Evet yapmis olabilir bende yaptim turbo boost v3 ile ama onunki kadar oldumu su an icin test edemedim yarin insallah :)

Wolf389

Wolf389

Üye

T.serdar

Üye

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ardım 0521'li numara yok yanlış yazmıştır diye 0531 yaptım öyle bi numara yok mecbur beklemeye devam facesi var ama arkadaşlık isteği kabul etmiyo sanırım.:polis:

T.serdar

Üye
Bakalim linki attim arkadaslar flashlamadan once mount system mount data yapin

T.serdar

Üye
Ayar olarak ben soyle yaptim flashlayinca next next diyin sonra instah cace diye birsey gelcek ona basin sonra tripple cache var ben onu kullaniyorum gelen ayarlari ilk bastaki 50 oluyor zaten digerlerini 130 ve 150 yaptim arkadaslar

sir mordred

sir mordred

Üye
Konu açılsa Ekremin söylediği romu çok tutar

Sadece oyun bağımlıları o yedeği kullanır (oyun oynamak için telefonuna belkide zarar verebilecek binbir türlü mod,script,tweak vs vs.. yükleyenler)

• Beğen
Tepkiler: tayren ve T.serdar

T.serdar

Üye
Arkadaslar baktimda cm10 icin bulamadim malesef cm9 icin gecerli turbo boos v3 zaten ekremin soyledigi ayarlar cm9 eol icin cm10 a gore uygulanamazdi :()

sir mordred

sir mordred

Üye
Örneğin eğer telefonda daha fazla ram alanı yapıcam diye bu veya buna benzer uygulamaları kullanırsanız telefonunuz birdaha açılmamak üzere hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon hiçbir işleme tepki vermez) uyarıyıda yapmış olayım

T.serdar

Üye
Örneğin eğer telefonda daha fazla ram alanı yapıcam diye bu veya buna benzer uygulamaları kullanırsanız telefonunuz birdaha açılmamak üzere hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon hiçbir işleme tepki vermez) uyarıyıda yapmış olayım

Haklisin ben sadece turbo booster yukledim cwm den onun haricinde birsey kullanmadim :) 2 senedir hicbir sıkıntı yo insallah sıkıntılarım olmaz ekrem ayarlari verirse daha ugrasmiyacagim zaten :)