Yardım Bağlanılamıyor Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Bağlanılamıyor Sorunu
Merhaba, bugün Lumia 625 aldım. Telefonda Live hesabı oluştururken, güncelleme denetlerken vs. Bağlanılamıyor başlığı altında "Şu anda bağlanamıyoruz lütfen biraz bekleyip tekrar deneyin." diyor. Bekledim ancak hala çözülmedi. Bu arada Wifi bağlı ve intenet explorer'da bir sorun yok. Lütfen yardımcı olun...

hamza29

hamza29

Üye
Dostum aynısı bendede oluyor 2 3 kere deniyorum olmazsa uçak moduna alıp sonra bağlantıları tekrar açıyorum düzeliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Dostum aynısı bendede oluyor 2 3 kere deniyorum olmazsa uçak moduna alıp sonra bağlantıları tekrar açıyorum düzeliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hocam bu konu çok eski ilk aldığımda açmıştım. Çözümü de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyım.

Telefonun tarih ve saat ayarları yanlışmış. Otomatik olmasına rağmen otomatik ayarlamıyordu. Önce manuel düzelttim sonra 1-2 otomatiğe aldım vs. düzeldi. 2 gün önce telefon alacak bir arkadaşıma lumia'yı övüp durdum o da lumia aldı :D Onda da aynı sorun yaşandı aynı şekilde düzeldi.

Sanırım sorunun sebebi tarih 2011 civarı olduğu için sertifika sorunu sebebiyle sunucuya bağlanamıyor ve güncel saat ayarlarını vs. indiremiyor.

• Beğen
Tepkiler: hamza29
Takipçi Satın Al

Üst Alt