Microsoft Hesabı Ekleyememe Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Hesabı Ekleyememe Sorunu
Arkadaşlar telefonu sıfırladım, telefon açıldı oturum aç a dokundum 'Bağlanılamıyor' dedi. Yeniden dene dedim birkaç kez olmadı, biraz bekledim tekrar denedim. yine olmadı. Atla dedim, telefonda hesap ekleme yerinden tekrar denedim yine bağlanılamıyor dedi. 2 saattir bekliyorum, şimdi yine denedim yine olmuyor. Telefonda bir şey yok uygulama indireceğim ama indiremiyorum. Sorun Microsoft'ta mı yoksa ben kendim halledebilir miyim? Lütfen yardım edin arkadaşlar.
 


4MaGuS

4MaGuS

Üye
wifi ilk kez bağlandığınızda sorunsuz şekildemi bağlandınız, bende 4 yapıda bu çok oluyordu şöyle bir şey wifi şifreisi giriyom kabul ediyor bağlanamıyor 2-3 sefer deniyorum sonunda bağlanıyor ms hesabına girmek isityorum girmiyor telefonu açıyorum giremiyorum, kısaca bu sorunun tek çözümü tekrar sıfırlama yap wifi ilk kez bağlandığında sorun olmazsa ms hesabınada tekrar girebilirsin ben günde üst üst 3-4 defa format attım bu yüzden, wifi de sıkıntı yoksa bilemiyorum benim başıma böyle bir şey gelmişti
 
  • Beğen
Tepkiler: kursat99
kursat99

kursat99

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım cevabın için. Sorunu bekleyerek çözdüm. Sıfırladıktan sonra 4-5 saat kadar bekledim. Sonunda giriş yapabildim. Telefon ilk açıldığında wifi a sorunsuz bir şekilde ilk denememde girdim. Orda bir sıkıntı yoktu, sorun ms hesabıydı. Bu yüzden hiçbir şey indiremedim. Ama şimdi sorun geçti teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS


Üst Alt