Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz?
İhtiyar007 Üye fireslashex' Alıntı: işletim sistemimi o ne 3310 kullanıyom ben Genişletmek için tıkla ... Telefon ile birini işlettiğin zaman yüklenen bir sistemdir
fireslashex' Alıntı: işletim sistemimi o ne 3310 kullanıyom ben Genişletmek için tıkla ... Telefon ile birini işlettiğin zaman yüklenen bir sistemdir
İhtiyar007 Üye Burak Altun' Alıntı: Arkadaşlar ironi ( latife ) yapmıştım da neyse Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Arkadaşlar ironi ( latife ) yapmıştım da neyse Genişletmek için tıkla ...
Burak Altun' Alıntı: Arkadaşlar ironi ( latife ) yapmıştım da neyse Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Arkadaşlar ironi ( latife ) yapmıştım da neyse Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Taktın o simgeye Önceki konun silindi galiba Genişletmek için tıkla ... Silinmiş Yakında Buda Silinir
0MG90' Alıntı: Taktın o simgeye Önceki konun silindi galiba Genişletmek için tıkla ... Silinmiş Yakında Buda Silinir
İhtiyar007 Üye .NeXuS.' Alıntı: Silinmiş Yakında Buda Silinir Genişletmek için tıkla ... Silinsin diye mi açtın?
OttomaN TigeR Üye Arkadaşlar Konu Dışı bölümünün amacı teknolojiden biraz uzaklaşıp günlük hayattan paylaşımlarda bulunmaktır. Fakat görüyorum ki halen teknolojiden konuşulmaya devam veya ediliyor. Bu tür konular direk çöpe alınacaktır, bilginize. Cep Telefonlarıyla Alakalı Tartışmalar Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar. - MaxiCep
Arkadaşlar Konu Dışı bölümünün amacı teknolojiden biraz uzaklaşıp günlük hayattan paylaşımlarda bulunmaktır. Fakat görüyorum ki halen teknolojiden konuşulmaya devam veya ediliyor. Bu tür konular direk çöpe alınacaktır, bilginize. Cep Telefonlarıyla Alakalı Tartışmalar Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar. - MaxiCep