Öneri Google play'deki çoğu oyun ve uygulama neden türklere engelleniyor? Detaylar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Google play'deki çoğu oyun ve uygulama neden türklere engelleniyor? Detaylar!!!
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi google playdeki çoğu oyun ve uygulama türklere engelleniyor. Bunun nedeni ise yorumum gözüksün diye bir yıldız verme olayı… Yapımcılar çok fazla 1 yıldız yedikleri için oyun veya uygulamanın seviyesi düşüyor. Onlarda en fazla bir yıldız veren ülkeye yaptıkları oyun veya uygulamayı engelliyorlar yani biz türklere… Bizlerde oyun veya uygulamaların bizlere engellenmesi istemiyorsak bir yıldız vermemeliyiz. Aksine 5 yıldız vermeliyiz. Örneğin; subway surfersin çoğu yorumu 1 yıldızdan oluşuyor. Çoğunluğu türklerden ve yorumum gözüksün diye… Bu kadar çok 1 yıldız verdikten sonra subway surfers için İstanbul güncellemesi beklemek çok zor. Subway surfers en çok beş yıldız veren ülkeden bir şehir seçiyor. Bu durumda bize hiçbir şey gelmez. Bizler güzel bir şeyler bekliyorsak lütfen daha dikkali olalım!!!

• Beğen
Tepkiler: .caner., erkan4b, soyupakhasan ve 3 diğerleri

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zihniyet her yerde aynı boş ver :hih:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

• Beğen
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bunu aslında anlattin ama anlamayan anlamaz beyin yok çünkü

• Beğen
nsren

nsren

Üye
Simdi o görünsün diye bir yildiz verenlere görünsün diye oyle bir laf ederim ki..... Neyse malum forum kurallari

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR, turancen ve MUSTAFA AKPINAR97
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence yapımcılar kaybediyor bir yandanda indirilme başına para kazanıyorlar diye biliyorum türkiye google playi aktif kullanan millet bir yıldız verselerde indiriliyor sonuçta ama gelelimki bu 1 yıldız saçmalığınıda bırakmalıyız

MaxipmaN

Üye
O bir yıldızı baslatanin ...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve MUSTAFA AKPINAR97
kaanslmz

kaanslmz

Üye
ilk kim yapti acaba :)

avast

avast

Üye
Abi bu nasil bi kafa cozemedim bende onceden yorumlari okuyodum faydalimi diye simdi oda yok acaba iosta da wp da varmi bu olay :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
reflex

reflex

Üye
Daha oncede tartistik bunu sadece maxicepte kaliyo burdan ileriye yok gitmiyo

avast

avast

Üye
Merak ediyorum :D guya ozgur sistem diye aliyoruz garantiye kiyamadigimiz icin rom atamiyoruz (kendi adima ) :D eger ios wp falan bilincli elit kesimse :D bu yaz telefon degistircem onlara yonelcem ha onlarda ayniysa ver elini nexus5 yada g3 :D z2 diycemde 2500 verince 32 lik 5s aklimi celiyo :D

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Daha oncede tartistik bunu sadece maxicepte kaliyo burdan ileriye yok gitmiyo
Aslında bunu google playde gördüğümüz oyun ve uygulamalara yorum olarak bunu açıklasak bilinçlendirmiş oluruz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: reflex
turancen

turancen

Üye
Ben bu geri........ insanların yorumlarını gördüğümde direk spamlıyorum, sizlerde aynısını yapın, o zaman bakın bakalım o yorum yazanlar, bir daha google playe yorum yazabilirlemi... Gerçi zihniyet değişmezse yapacak bişey yok, engellesinler komple kökten kurtulmuş oluruz... ağzımız açık aaaaa diye bakarız artık...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve nsren
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
TAB3 kullanicilar klübü kurakm mi SM-T210 ? hakkında sorular fln iste yabi bi konu oluşturalım mı ?

hsno7

hsno7

Üye
twitterda hastag yapalım :)

PriZm

PriZm

Üye
10 yaş civarındakilerin android kullanımında çoğunlukta olduğu ülkede normal bence.Gerçi arada istisnalarda oluyor.20-25 yaşlarındaki birisinin aynı şekilde 1 yıldız vermesi gibi..

• Beğen
Tepkiler: .caner., nsren ve avast
0MG90

0MG90

Üye
Saçma olmuş şimdi bunun dışında eğer o uygulama-oyunda sorun varsa ben neden 1 yıldız vermeyeyim?

Üst Alt