Öneri Google play'deki çoğu oyun ve uygulama neden türklere engelleniyor? Detaylar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
Saçma olmuş şimdi bunun dışında eğer o uygulama-oyunda sorun varsa ben neden 1 yıldız vermeyeyim?
begenmediysen 1 yildiz tabiki ver o yildizlar gorus bildirmek icin zaten ama biz burda "gorunsun diye 1 yildiz verdim" diyenleri konusuyoruz.

0MG90

0MG90

Üye
begenmediysen 1 yildiz tabiki ver o yildizlar gorus bildirmek icin zaten ama biz burda "gorunsun diye 1 yildiz verdim" diyenleri konusuyoruz.
Ben görmüyorum son zamanlarda o ilk üç görünen kısımda.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
iPad ile gönderdi yaziyo, ios kullaniyosan belki sizde yoktur ama bizde hala var bildigim kadariyla.

0MG90

0MG90

Üye
iPad ile gönderdi yaziyo, ios kullaniyosan belki sizde yoktur ama bizde hala var bildigim kadariyla.
Android telefonum varki yazdım :D AppStore öyle değil yorumlar sırayla gözüküyor

BornToKill

BornToKill

Üye
yorumları görününce ne oluyor sanki madalyamı takıyolar bunlara :sahan:

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn, mürteza16 ve nsren
nsren

nsren

Üye
(0MG90) Sanırım konuyu tam anlamamışsın.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Ben onu yazan ergenlere burdan slm söylemek istiyorum... mantıkları onlara fazla geliyor ki bi kısmını kiraya vermişler. Bunlar yüzünden yorum okumuyorum. Bak yine sinirlendim... :@

• Beğen
Tepkiler: nsren
theeternal

theeternal

Üye
yorum gözüksün diye 1 vermek nedir bende anlamıyorum nasıl bir iştir bu benim googleplayim en iyi verilen oy en başta seçtim 5 yıldız verılınce gorunuyor aksıne boyle ayarlayın yorumun başta gozukmesını ıstıyorsanız!! :angry::bangin::biggrin:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bu yuzden uygulamalarin engellenmesini mantikli bulmuyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye
Spam atin öyle yorumlara google tarafından mutlaka incelenir.

0MG90

0MG90

Üye
Konuyu anladım ben başka bir şey diyorum
O zaman vereceksin.
İşte bunlar yüzünden bizim ülkede gözükmesini engelleyecekler ya hak etmiyorsa neden 5 yıldız vereyim onu dedim ben. Neyse uzatmayalım.

aaeerr

aaeerr

Üye
Öncelikle Türk'ün " T " sini büyük yazmalısın ;)

• Beğen
Tepkiler: nsren

ahmetsuha525000

Üye
Google Türkiye'ye plaket versin "1 Yıldız Rekoru"

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne değişik millet ?? :confused:

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enterneoll

enterneoll