GooglePlay.Installer (Original+Smile_Icon mod)-4.6.17 [lisans kontrolu olmayan market ] 03.15.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu faydalı olacağı düşünüldüğü için üst konu yapılmıştır.Konu takibi ve bilgiler için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, yaren_dede ve Anil-D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve Anil-D
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Ben bunu önceden kurduktan sonra kaldırmıştım . Telefona restart attıktan sonra telefon daha wi-fi ye bağlanamadı . O açıdan risk taşımaktadır bilginize .
Yine de yararlı bir konu olmuş emeğine sağlık .

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu önceden kurduktan sonra kaldırmıştım . Telefona restart attıktan sonra telefon daha wi-fi ye bağlanamadı . O açıdan risk taşımaktadır bilginize .
Yine de yararlı bir konu olmuş emeğine sağlık .

kendim kullaniyorum herhangi bir sorun yok ve su ana kadarda bu konu altinda bir aikayet gelmedi :)
360 kisi indirmis sikayet olmadigina gore seninki istisnai bir durum :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@yaren_dede olabilir sorun bendedir belki de :p

Anil-D

Anil-D

Üye
yani lisans kontrolu yapmıyor ben dun gangster indirdim onda lisans dogrulanuyor dedi sonra menuye attıydi bu pro sayesinde atmicakmi

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
tmm o zaman iyimis

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yani lisans kontrolu yapmıyor ben dun gangster indirdim onda lisans dogrulanuyor dedi sonra menuye attıydi bu pro sayesinde atmicakmi

yanliz onda baska bir sorun olmali cunku uyari vermesi gerekir market uzerinden satin alib diye

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
tayren

tayren

Üye
Tesekkurler

• Beğen

okantekin17

Üye
Tesekurler

• Beğen
tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
Kardeş on numara paylaşım çok teşekkürler. Bir sorum var cevaplarsan daha çok sevinicem. Ben poweramp programını yüklemeye çalışırken çok uğraşmama rağmen lisans sorununu halledemedim ama senin programını kurduktan sonra denedim ve lisans sorunu ortadan kalktı hem de hiç lucky patc kullanmadan. Şimdi sorum yani bu programın başarılı olduğunun kanıtı mı? Bunun la beraber FPSE programının lisans sorununu kaldırmadı.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş on numara paylaşım çok teşekkürler. Bir sorum var cevaplarsan daha çok sevinicem. Ben poweramp programını yüklemeye çalışırken çok uğraşmama rağmen lisans sorununu halledemedim ama senin programını kurduktan sonra denedim ve lisans sorunu ortadan kalktı hem de hiç lucky patc kullanmadan. Şimdi sorum yani bu programın başarılı olduğunun kanıtı mı? Bunun la beraber FPSE programının lisans sorununu kaldırmadı.

yuzde 99 bu şekilde çözersin dostum yinede sorun varsa luky patcherdan başka çare kalmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: tedirgin1111
tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
yuzde 99 bu şekilde çözersin dostum yinede sorun varsa luky patcherdan başka çare kalmıyor :)

lucky den daha etkili gibi geldi bana, tabi zamanla daha iyi anlaşılır, tekrar teşekkürler.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Son sürüm:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve tedirgin1111
mürteza16

mürteza16

Üye
evet mesela luky ile yama yapıyorsun bir sure sonra lisans soruyor ve tekrar yama yapmak gerekiyor ama bunda herhangi birşey yapmana gerek yok yukle kullan :)

konuya eklendi dostum eyvallah
Ben paylaşacaktım ama sen bu konuyu hazırlamak için emek vermişsindir. Bende bunun için paylaşmaktan vazgeçtim. :)

• Beğen

Üst Alt