dokunmatik ekranlı Sony-Ericsson geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekranlı Sony-Ericsson geliyor
Sony-Ericsson G Serisi Dedikoduları

Dokunmatik ekranlı cep telefonu kervanına bütün mobil üreticilierin katıldığı şu günlerde, SEworld isimli bir sitede yayınlanan habere göre Sony-Ericsson Barselona'daki Mobile World Congress'de iki yeni modelini gün ışığına çıkaracak. Modellerin birinin isminin Josephine (G700i), diğerinin ise Tyra (G900i) olduğu öne sürülüyor. Compact Touch Series olarak adlandırılan telefonlar G Serisi olarak da isimlendiriliyor.

Sitede virilen habere göre telefonların genel teknik özellikleri şunlar:

Tyra (G900i)

- 2.6" dokunmatik ekran
- WLAN
- 5 MP kamera

Josephine (G700i)

-2.6" dokunmatik ekran
-3.2 MP kamera
İşletim sistemlerinin S60 UIQ olacağı tahmin edilen yeni telefonlardan Josephine (G700i) modeli WLAN özelliğini barındırmıyor. Modeller hakkında henüz ayrıntılı bilgi ve tanıtıcı resim yayınlanmadı.

ycg35

ycg35

Üye
king512 kardşm helal olsun valla sana ne diim sabah haberlerde gördüğüm haberi öğlen bu forumda snn topiclerinde görüyorum paylaşım içn tşkkrlr

esmercocuq35

Üye
güzel telefonmus harbiden

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
king512 kardşm helal olsun valla sana ne diim sabah haberlerde gördüğüm haberi öğlen bu forumda snn topiclerinde görüyorum paylaşım içn tşkkrlr

önemli değil

eses_nuri

eses_nuri

Üye
tyra iyi bi telefona benziyor ama p1i gibi çok uçuk rakamlarla piyasaya girerse satamaz SE

hackerby17

hackerby17

Üye
aynen arkadasım fazla para isterlerse talep olmaz ^^ ama telefon güzele benziyor

polat_ketur_76

Üye
:sn:güzel telefon ama fiyatı ne olu acaba ??

nightblue0631

nightblue0631

Üye
saol kardeş

nightdragon35

nightdragon35

Üye
gelsin gelsin.sonyericsonun bütün telleri sahane zaten eminim buda sahanedir.

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Sony sevmiorum ben en iisi nokia!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt