------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mcdogan20

Üye
Temiz kurulum benim kastım ayrıca belirteyim aldığınız yedekler sorun yaratabilir.salt sistem kurup deneyiniz.
yedek almıyorum hocam,direk full wipe ve odinden kurup kullandığım birkaç uygulamayı google playden yüklüyorum,yani temiz bir kurulum olduğuna eminim ama neden olduğunu bilemedim.pil süresini etkiliyormu bilmiyorum pek farkında değilim ama genelde 3.5 saat ekran süresi alıyorum.bu süreninde 2 saat 15 dk sı filan oynadığım oyundur.he dersenki oyundan dolayı android sistemi yüksek çıkıyor,ondan dolayı değil.oyunu sildim ve birkaç kezde öyle bitirdim şarjı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yedek almıyorum hocam,direk fu ll wipe ve odinden kurup kullandığım birkaç uygulamayı google playden yüklüyorum,yani temiz bir kurulum olduğuna eminim ama neden olduğunu bilemedim.pil süresini etkiliyormu bilmiyorum pek farkında değilim ama genelde 3.5 saat ekran süresi alıyorum.bu süreninde 2 saat 15 dk sı filan oynadığım oyundur.he dersenki oyundan dolayı android sistemi yüksek çıkıyor,ondan dolayı değil.oyunu sildim ve birkaç kezde öyle bitirdim şarjı
Yok hayır ama kalıtı dosyalar olmadığına eminsen.Sanırım root vardı bir custom rom denermisin 4.4.2 cwm menuden wipe işlemlerini birde öyle dene test et uzun zaman telefon kulllanılmadığında sistem arka planda çalışır.

eminde

eminde

Üye
Nextman usta yok mu haber kitkatın resmi sürümünden

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eminde

eminde

Üye
Gelirse zaten en geç ay sonu bulur.Bu ay sonu tamamlanması bekleniyor dağıtımların.
Benim anlamadığım bu ülkeler arası dağıtım sıralamasının bi mantığı varmı yoğun cihaz satışının olduğu yerler daha mı geç alıyor güncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım bu ülkeler arası dağıtım sıralamasının bi mantığı varmı yoğun cihaz satışının olduğu yerler daha mı geç alıyor güncellemeyi
Bunu diğer geç alan ülkelerdeki kullanıcılarda soruyor.Ama işin aslı o şekilde değil,Belli bir sıralamaya eklenen aynı anda yayınlanan yüzlerce cihaz güncellemesi var.Her onay alınan cihazda yükleme sonrası bir diğer ülkeye geçiliyor yoksa geç alan ülkelere eksik yada fazla bir uygulama yada özellik gelmiyor.Tabiki herkes şikayetçi bu durumdan ancak yapacak bir şey yok malesef.

• Beğen
Tepkiler: eminde
muratvemine

muratvemine

Üye
En gec 2 3 haftaya aliriz yani ins.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Herkese iyu hafta sonları. Benim bi sorum olacak. Klavyede önceden yeni yazdığım kelimeleri hatirliyordu simdi be olduysa olmuyor. Ne yapmam lazim.

Anil-D

Anil-D

Üye
giris dillerini yapilandir de ordan öngörucu yaziyi aktif et

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Tamam öyle şimdi benimki ama olmuyir niyeyse?Öngörucü yazi yeri var ama benim bahsrttigim sey yazdigim bir metni tekrar yazmak istrrsem onceki kelimeden bir sonraki kelimeyi hatirliyirdu simdi ise genel olan kelimeleri ongoruyor.

eskbxl

eskbxl

Üye
selam arkadaslar cihazim i9505 4.3 stock rom kullanyordum otadan beklemektense 4.4.2 birini flaslayim dedim. ve ingiltere btu indrip kurdum
sarji su gibi iciyordu sasirdim sygic gps hafiza kartinda ulasamiyor dedi bende romda var deyim buseferde luksemburg lux onu indirip kurdum yine ayni sorunlarla karsilastim. bu seferde yanlislikla 4.3 stock romu donmeye calisinca brick oldu ve bende sizdirilmis test olan 4 parcali 4.4.2 yukledim sonrada almanya gtb surumunu yukledim. ama halen ayni sorun var hafiza kartina ulasilamiyor diyor. ( her rom yuklemeden 2 wipe islemi yapip oyle flasliyorum romu kurduktan sonrada ayni islemi 2 wipe islemini tekrar yapiyorum)cihaz normalde hafiza kartini goruyor muzik video foto.hepsini gosteriyor. sygicte neden bunu yapiyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi hafiza karti aldim yalniz görmüyor ne yapmam lazım yada gösteren bi program verirmisin

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Abi hafiza karti aldim yalniz görmüyor ne yapmam lazım yada gösteren bi program verirmisin
Hafıza kartını nasıl görmüyor? Açmıyor mu yoksa hiç takılmamış gibi mi davranıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
takik gosteriyor ama sistem olarak gormuyor

Anil-D

Anil-D

Üye
evet

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sait abi bu FNB3 modeme sahip crash romda sürekli wifi kopup duruyor heralde modemde sorun var. şu an hangi ülkenin modemi daha iyi acaba bi fikrin varmı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Yeni WatchON

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sait abi bu FNB3 modeme sahip crash romda sürekli wifi kopup duruyor heralde modemde sorun var. şu an hangi ülkenin modemi daha iyi acaba bi fikrin varmı?
Yazıyı tesadüf gördüm tagla bundan sonra :D. FNA4 thunder kullandı dedim ya :oke:

Üst Alt