Tolga3521
Üye
Launcher Şuanlık yoktmm launcher olsa bana yeter yada sen bana kaynagi ver indiririm
Yukarıda
Beyler, babamin s4 u satmayi dusunuyoruz.Fakat sayac artmis durumda.
Sizce telefoncularin aklina cihazin sayacina bakmak gelir mi?
Nextman üstad yardim eder misin?
Vay gelmiş sonunda Teledünyaarçelik tv ve goldmaster uydu alıcısı gelmiş mi?
Telefoncular bakmıyor en azında istanbulda birkaç yerde denk geldimBeyler, babamin s4 u satmayi dusunuyoruz.Fakat sayac artmis durumda.
Sizce telefoncularin aklina cihazin sayacina bakmak gelir mi?
Nextman üstad yardim eder misin?
makyajda sorun yoksa satılır 850-900 arası bilginize 
Telefoncular bakmıyor en azında istanbulda birkaç yerde denk geldimmakyajda sorun yoksa satılır 850-900 arası bilginize
![]()
O dediğin hayal kardeşim benim cihaz 4 aylık sıfır ayarında ama maalesef 900 tl işteoda iyiymis benimki fu ll kutu bikac ekipman var 1100-1200 arasi bi fiyata satarim heralde
İnternetten sat 1100 e rahat gider.Arkadaşlar @Nextman ustanın da belirttiği gibi bizim makinalar en son 900 tl ediyor. Az önce en az 10 dükkandan fiyat aldım en mantıklı iki tanesi şu şekilde.Niyetim g2 nin 32 liğini bulmaktı maalesf yok getirtiriz diyorlar 16 lık versiyonun sıfırı için 400 tl, ikinci el bir aylık başarı cihazı için de üste 200 tl istediler şu an nefeslenme arası verdim akşama Allah kerim
O dediğin hayal kardeşim benim cihaz 4 aylık sıfır ayarında ama maalesef 900 tl işte
İnternet dünyası bambaşka aga benim dediğim al gülüm ver gülüm herşey gözünün önünde tabikide elden satmak herzaman daha yüksek kazanç sağlıyor ama sonuç biraz tekrara girece ama( @Nextman usta kızmasın) S4=900 tlİnternetten sat 1100 e rahat gider.
Telefoncular alir 800-900 den satar 1200 e o yüzden direk olarak alıcıya satmalısın.İnternet dünyası bambaşka aga benim dediğim al gülüm ver gülüm herşey gözünün önünde tabikide elden satmak herzaman daha yüksek kazanç sağlıyor ama sonuç biraz tekrara girece ama( @Nextman usta kızmasın) S4=900 tl
2. El 1200 tl den s4 satabilecek telefoncuya plaket verilir.Telefoncular alir 800-900 den satar 1200 e o yüzden direk olarak alıcıya satmalısın.

BAE ye geldiyse yakinda turkiyeyede gelir cscleri ayni cunkubirleşik arap emirliklerinede geldi![]()