Yardım Şikayet Takibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet Takibi
Şikayet Takibi kaldırıldı mı ?

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve yaren_dede

turbocore

turbocore

Üye
aynen yok galibaha xx forumda öğreniyorduk üyeye nolduğunu burda göremiyoruz :D

Ozan

Ozan

Admin
Henüz Şikayet Takibi sistemimiz yeni yazılımımızda yok ancak en kısa zamanda ilk yapılacaklar arasında arkadaslarım.

• Beğen
Tepkiler: .caner., Silinen Üye 2480407, asigsasi ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Henüz Şikayet Takibi sistemimiz yeni yazılımımızda yok ancak en kısa zamanda ilk yapılacaklar arasında arkadaslarım.

Mesela bir sikayette bulunuyorum ve sikayete olumsuz bakiliyor yonetim tarafindan bunun geri donusu simdilik pm olarak yada baska bir yolu varsa o sekilde yapilabilirmi?
Mesela bir konuyu sikayet ettim dun aksam sadece linkten olusan yetersiz bir konu ama herhangi bir islem yapilmamis konu hakkinda bunun nedeni nedir merak ediyorum.
Yani butur konular kabul goruyormu goruyormu uye olarak bunu bilmem gerekir :)

• Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90, Invoke ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
Mesela bir sikayette bulunuyorum ve sikayete olumsuz bakiliyor yonetim tarafindan bunun geri donusu simdilik pm olarak yada baska bir yolu varsa o sekilde yapilabilirmi?
Mesela bir konuyu sikayet ettim dun aksam sadece linkten olusan yetersiz bir konu ama herhangi bir islem yapilmamis konu hakkinda bunun nedeni nedir merak ediyorum.
Yani butur konular kabul goruyormu goruyormu uye olarak bunu bilmem gerekir :)
şikayet takibi olmadığı için yeterince hassas davranılmıyor diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Yok illaki sikayete bakiliyor ama neden yapilan bildirime olumsuz bakiliyor bunuda bilmemiz gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90, asigsasi ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
Yok illaki sikayete bakiliyor ama neden yapilan bildirime olumsuz bakiliyor bunuda bilmemiz gerekiyor :)
bunu öğrenmek bizim hakkımız şikayet takibi olmadığından yapılan şikayetlerimiz sanki boş mesaj atmışsım gibi hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede, hikmet366, 0MG90 ve 1 kişi daha
0MG90

0MG90

Üye
O kadar şikayet ediyorum tık yok. Şikayete bakıyorlar mı bakmıyorlar mı bilmemiz lazım.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Dede ve asigsasi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Katılmıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Valla sizi bilemem de benim şikayetlerim hep karşılığını buldu, takip yok iken de. Olumlu olduğunda zaten direk yapılmış oldu söylediğim. Olumsuz cevap vereceklerinde de bildirimlerin arasında avatarı soru işareti olan adı değişik ve uzun bir şey olan (tam hatırlayamıyorum) biri tarafından (hangi yönetici cevap verirse versin öyle görünüyor sanırım :D) cevap geldi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Ozan
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Valla sizi bilemem de benim şikayetlerim hep karşılığını buldu, takip yok iken de. Olumlu olduğunda zaten direk yapılmış oldu söylediğim. Olumsuz cevap vereceklerinde de bildirimlerin arasında avatarı soru işareti olan adı değişik ve uzun bir şey olan (tam hatırlayamıyorum) biri tarafından (hangi yönetici cevap verirse versin öyle görünüyor sanırım :D) cevap geldi.
Aynen öyle :tebessüm:

Ozan

Ozan

Admin
Hiçbir şikayet bakılmadan geçilmiyor, zaten geçilmez çünkü şikayetler yöneticilerin oldukça gözlerinin önünde Şikayet sayısı görünüyor sitenin en üstünde ancak bir aksiyon yapılıp yapılmaması hem kurallar hem de yöneticinin o anki insiyatifine, sikayet edilen mesaj sahibi ile olan iletişimiyle alakalı. Yani genelde en son konuya müdehaleyi seçiyoruz, düzenleme ve üyeyle iletisime geçme 1. seçenek düzeltmesi için

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Hiçbir şikayet bakılmadan geçilmiyor, zaten geçilmez çünkü şikayetler yöneticilerin oldukça gözlerinin önünde Şikayet sayısı görünüyor sitenin en üstünde ancak bir aksiyon yapılıp yapılmaması hem kurallar hem de yöneticinin o anki insiyatifine, sikayet edilen mesaj sahibi ile olan iletişimiyle alakalı. Yani genelde en son konuya müdehaleyi seçiyoruz, düzenleme ve üyeyle iletisime geçme 1. seçenek düzeltmesi için
üye aynı konuyu açıyor sürekli şikayet ettiğimde konunun çöpe gitmesi gerekirken konuya kilit vurulma sebebi nedir ne gerekçe gösteriliyor bunu bilmiyoruz bazen bir üyeyi defalarca şikayet etmeme rağmen uyarı cezası bile almadan hâlâ aynı şeyleri tekrar ediyor bunların şikayet takibi olsaydı cevaplarını merak ettiğim bir başka durum du.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
Uhops

Uhops

Üye
Onaylanmadı mı bana bildirim geliyor, gelmezse onaylanıyor zaten. :)
Unfortunately, your recent report has been rejected: Konu Mesajı '4K nedir' - kalabilir
Bugün 22:05

Ozan

Ozan

Admin
Şikayet Takip sistemi apayrı bir şekilde yapılandırılacak, şu an bu tip ufak tefek limitleri var sistemin. Takip edilecek apayrı bir sayfa hazırlanacak yakın zamanda.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, 0MG90, yaren_dede ve 1 kişi daha
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Şikayet Takip sistemi apayrı bir şekilde yapılandırılacak, şu an bu tip ufak tefek limitleri var sistemin. Takip edilecek apayrı bir sayfa hazırlanacak yakın zamanda.
Bekliyoruz :eller:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
en kısa sürede hazırlanır inşallah.

mürteza16

mürteza16

Üye
Bekliyoruz. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt