Aksiyon Oyunda Donma

Sponsorlu Bağlantılar

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda Donma
Beyler 5800 da Gameloftun bazı oyunlarını açmıyor (örnğn Dragon mania en önemlisi Real football 2014 Gangster city gibi oyunlar Gameloft yazısı gelince donuyo kalıyo öyle ) Yardım edenlere şimdiden Teşekkürler

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Sorun 5800 ın GPU yetersizliğinden kaynaklanıyor..

• Beğen
Tepkiler: MustafaBOZKURT52

akif42

Üye
bndede 5800 var vede hacksiz hiçbir şeye sertifika hatası demiyo :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: akif42
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sorun neden kaynaklanıyor simdi onu anlamadım :)CPU yetersizliğinden kaynaklansa gameloft kendi sitesinde de yayınlamaz zağten Sanmıyorum kardeşim cpu dan sebeb olduğunu ki oyunlar da 1.7 mb felan oluyor

IsaCanSrn

Üye
yeni telefon al artık herşeyi androidlere yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Karalama45 ve MustafaBOZKURT52
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Sende haklısn gardaş :) 1 hafta içinde Discovery elimde

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Cfw kur ya da format at.Cfw kur ya da format at.

• Beğen
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Cfw atılı ve format da çok defa attım ise yaşamıyor yine de teşekkürler

akif42

Üye
yok ya ben zaten pek s60v5 le uğraşmıyorum :D o yüzden hiç cwf yle uğraşmadım bi ara başlıyım dedim de :D ama neyse dedim hiç başlamadım :D şu ana kadar sertifika hatası vermedi ;)arkadaşım sen v60 güncelle ramde biraz artış sağlıyo ;) onun sayesinde oyunlarda çok rahatlar telefonun ;)

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Akif Kardeş peki bunun güncellenmesini nasıl yapacz benim sürüm bilgisinde yazılım sürümü v60.003 yazıyo

akif42

Üye
ya kardeşim şimdi bununla ilgili bir çok konu açıldı ama benim sana tavsiyem bi ara işte çarşıya falan çıktığında bi nokia shopa gir orda 15 liraya falan son güncellemeyi atarlar en güvenlisi bu diğer türlü jaf lıcan falan o işler için başında bu işlerden anlayan biri lazım yoksa çok sıkıntı çünkü product kodu falan değiştirmen lazım çünkü ;) bi nokia shopa git yüklet ;) daha sonra ramin falan az da olsa artar daha rahatlar telefon zaten en son sürüm v60.0.03 gibi bişi olması lazım :D sendeki son sürümmüş zaten snn telefonda bi sıkıntı olabilir kardeşim bi shopa falan git orda daha bilgili görevlilerden bilgi alabilirsin kolay gelsin kardeşim ;)bi ihtimal sıkıntı cfwde dediğim gibi bn s60v5 ile pek ilgilenmiyorum onu bilgili kişilere mesaj atarak bilgi alabilirsin ;)kardeşim bence android alacaksan samsung yada HTC den başka alma discovery o kadar güzel bi telefon değil kardeşim benden sana tavsiye ;) ;)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Akif Kardeş peki bunun güncellenmesini nasıl yapacz benim sürüm bilgisinde yazılım sürümü v60.003 yazıyo
kardeşim telefonuna güncelleme olmaz son sürüm saten nokia shop a gitsen hiçbirsey yapmazlar bu arada cfw olarak hangisini kullanıyosun cfwde sıkıntı olabilir

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Cfw atılı ve format da çok defa attım ise yaşamıyor yine de teşekkürler
Kardeşim ben bu sorunu yaşadım. Sebebi 4 şeyden biridir:
1. CFW kurarken ya da format atarken hata yapıyorsun
2. Kurduğun cfw de sorun var
3. Oyunlarda sorun var
4. Rompatcher yamaları yüzünden ola bilir (Ve ya herhangi sistem programı yüzünden)

Karalama45

Karalama45

Üye
al bi telefon
5800 eskisi gibi değil napcan iste

• Beğen
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeşim bende simdilik tutuyorum elimde yakında discovery geçmeyi düşünüyorum.

Karalama45

Karalama45

Üye
Haklısın kardeşim bende simdilik tutuyorum elimde yakında discovery geçmeyi düşünüyorum.
benim de abim aldi 16 gb 650 ye yaninda kapla bluetooth kulaklık verdiler gayet memnun al bncede

beatboxqwe

Üye
Cfwler java oyunlarda pek randimanli degil java oyunlari oynamak istiyosan ofw yuklemeni oneririm