İstek Orjinale en yakın batarya?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Orjinale en yakın batarya?
NOTE 1 (N7000) için batarya bakıyorum fakat malum orjinaller 90-100den aşağı değil. Orjinale en yakın güvenilir bir marka verebilir misiniz fiyatı ile beraber? ama şu aşırı dandik durup durup %70lerden %50lere düşenlerden değil. :D

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kardeşim original olmayanların hemen hemen hepsi aynıdır. 2 çeşit var. Yan sanayinin iyi olanı ve yan sanayinin kötü olanı. Kötü olan 15-20 lira. İyi olanı 30 lira civarı. Aralarında performans olarak çok bir fark yok. Bence alacaksan ortalama bir yan sanayi al. Onlar da kötü sayılmaz. Kullandıkça daha iyi batarya ömrü olur. Zamanla alışırsın.

Son düzenleme:
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim original olmayanların hemen hemen hepsi aynıdır. 2 çeşit var. Yan sanayinin iyi olanı ve yan sanayinin kötü olanı. Kötü olan 15-20 lira. İyi olanı 30 lira civarı. Aralarında performans olarak çok bir dark yok. Bence alacaksan ortalama bir yan sanayi al. Onlar da kötü sayılmaz. Kullandıkça daha iyi batarya ömrü olur. Zamanla alışırsın.

Onerebilecegin bir marka var mi peki? Bu bataryada 2 dakikada %1 sarj gidiyor. Yani baya kotulesmis. Bana en kotu 4 dakkada %1 inecek bi batarya lazim.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kardeşim markanın pek bi önemi yok çünkü fiyatına göre bütün markalar birbirine yakın hatta aynı performansı verir. Yan sanayi ürünlerinden Samsung'un orijinal markasının çakma modelini al. Sonuç kötü olmayacaktır.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bence 30 lira 40 lira para verme. Ya orjinal bir batarya al yada mugen bataryalara bak. Pahalı oluyolar ama yüksek mAH değerlerine sahipler. N900 için almayı düşünüyorum.

Üst Alt