Telefon Tavsiyesi 820 mi discoverymi ?

Sponsorlu Bağlantılar

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
820 mi discoverymi ?
bılenler gelsın tartısalım

dakamon

dakamon

Üye
Bari bir anket yapaydın

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Şaka mı bu ya :D 820 ve discovery ha :D Discoverynin dengi L720 veya L620 dir. 820 nin gpusu ve cpu su ayrıca kamera ve malzeme kalitesi discovery ile karşılaştırılamaz karşılaştırılması teklif dahi edilemez.

dakamon

dakamon

Üye
Şaka mı bu ya :D 820 ve discovery ha :D Discoverynin dengi L720 veya L620 dir. 820 nin gpusu ve cpu su ayrıca kamera ve malzeme kalitesi discovery ile karşılaştırılamaz karşılaştırılması teklif dahi edilemez.
O kadar da değil ya :) discovery i s3 ile yarıştırıyorlar forumlarda :) s3 ile 920 yi karşılaştırdıkları videolar da mevcut beyler :) gerisini siz düşünün 820 çokta büyütülecek bir telefon değil her telefonda olduğu gibi 829 nin de artıları eksileri var discovery nin de f/p ta tüm lumialara tur bindirir bence ama işte kalite yok telefonda. Ama donanım olarak iyi telefon :) şimdi 4.4 güncellemesi verecekler bu telefona ve daha da hızlanacak :) ama bizim telefonun işletim sistemi avantajı var :) aynı telefonu androide yapsalar al çöp diye at :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
admin arkadaşlardan rica ediyorum artık böyle telefon karşılaştırmalarına bir çözüm bulsunlar burası tartışma yeri değil neyi kiminle tartışıyorsun arkadaşım bir konu öncesinde 820 tavsiyesi istiyordun şimdi gm tartışması diğer konudan cevap yazmadım burdan yazayım 820 siparişi vermişsin hayırlı olsun güle güle kullan telefon hakkında merak ettiklerin varsa daha önce açılan bir çok konu var ve takip edebilirsin lütfen gereksiz konu açmayın

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Discovery android dünyasının ucuz fiyata bulunabilen kaliteli bir telefonu oldu.ama kalite derken düzeltme yapalım 1200-1300 liralık model telefonların eş değerini 600 liraya satınca elbette ilgi gördü.ama fikrimce tasarım,malzeme kalitesi,ara yüz ve donanım olarak bence iyi değildi.androidin donanım canavarı olduğunu unutmayalım.lumia 820 ise renk seçenekleri malzeme kalitesi kamerası içinde bulunan donanıma rağmen wp artısıyla takılmayan donmayan her uygulamayı rahatça çalıştırabilen bir telefon.sonuç bence kesinlikle Lumia 820'dir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
admin arkadaşlardan rica ediyorum artık böyle telefon karşılaştırmalarına bir çözüm bulsunlar burası tartışma yeri değil neyi kiminle tartışıyorsun arkadaşım bir konu öncesinde 820 tavsiyesi istiyordun şimdi gm tartışması diğer konudan cevap yazmadım burdan yazayım 820 siparişi vermişsin hayırlı olsun güle güle kullan telefon hakkında merak ettiklerin varsa daha önce açılan bir çok konu var ve takip edebilirsin lütfen gereksiz konu açmayın
kardesım arkdasımda var ve benımkı ıyı dıye tutturuyo konu ac baklım dedı bende olur dedım boyle sacma seylerle gelmeyın

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
O kadar da değil ya :) discovery i s3 ile yarıştırıyorlar forumlarda :) s3 ile 920 yi karşılaştırdıkları videolar da mevcut beyler :) gerisini siz düşünün 820 çokta büyütülecek bir telefon değil her telefonda olduğu gibi 829 nin de artıları eksileri var discovery nin de f/p ta tüm lumialara tur bindirir bence ama işte kalite yok telefonda. Ama donanım olarak iyi telefon :) şimdi 4.4 güncellemesi verecekler bu telefona ve daha da hızlanacak :) ama bizim telefonun işletim sistemi avantajı var :) aynı telefonu androide yapsalar al çöp diye at :D
Telefon için fikirlerinizi alabilirmiyim - MaxiCep
Tavsiye - 820 alıcam - MaxiCep
tabiiki her arkadaşımız cihaz hakkında yorum isteyebilir ancak arkadaşın amacının farklı olduğunu düşünüyor ve konunun kilit vurulması uygun olacak
kardesım arkdasımda var ve benımkı ıyı dıye tutturuyo konu ac baklım dedı bende olur dedım boyle sacma seylerle gelmeyın
bir önceki konundan da yorum isteye bilirdin ;)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bence işletim sistemleri farklı olan iki telefon karşılaştırılamaz, verimli sonuçlar elde edemezsin. Bu iki telefonu karşılaştırmak wp mi android mi diye sormaktır aslında. Sürüyle konu var bununla ilgili forumlarda oradan araştırabilirsin. Yok ben ayrı konu açacam dersen cep genel bölümüne aç daha dengeli olması için. Zira burası wp genel forumu. Ben de dahil çoğu arkadaş wp diyecektir.

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Bence işletim sistemleri farklı olan iki telefon karşılaştırılamaz, verimli sonuçlar elde edemezsin. Bu iki telefonu karşılaştırmak wp mi android mi diye sormaktır aslında. Sürüyle konu var bununla ilgili forumlarda oradan araştırabilirsin. Yok ben ayrı konu açacam dersen cep genel bölümüne aç daha dengeli olması için. Zira burası wp genel forumu. Ben de dahil çoğu arkadaş wp diyecektir.
yanı mantık olarak herkez kendı telofnunu soyler

turbocore

turbocore

Üye
820 ile değil gorduğumuz karşılaştırmalarda 1020 ile bile karşılaştırıldığı var ancak olabilir kamera vs dışında işlemcisi bildiğim kadarıyla 1020 den daha hızlı çalışıyor ve 4 çekirdekli bu bile yeter karşılaştırma yapmak için demiyorum ama şimdi dicekler marka kalitesi onemli işlemcinin markası ben markaya değil icraata bakarım kardeşim der geçerim Akp li değilim yanlış anlaşılmasın.
925 ile karşılaştırırsak fiyat olarak 2 katı olan bir telefon 925 discoverynin yanında bazı konularda eziliyor market konusunda güncelleme konusunda hiç sorma saten gorduğumuz gibi gmd nin muduru isteğe bağlı ozellik ekletiyor ama bizde boyle birşey yok ki daha 8.1 i bekliyoruz guya subattamı ne almış olcaktık geçen seneki haberlerde ama wp8 li 925 veyatta 820 ninde hız yonunden ve markette virus olmaması ve marka olarak nokia yazması yonunden tercih edilebilir ama ben şuan telefon alcak olsam ve onume 920 925 koysalar birde discovery discoveryi seçerdim çunku wp8 cihazların 2.eli çok dusuk 520 yi 200tl den alıyorlar garantisi herşeyi olduğu halde ama discoveryi gotur 400tl ye alıyor 2 side 600tl :D
(Açık Açık Fikrimi Söyledim Kendi Şahsi Fikrimdir :D )

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
820 ile değil gorduğumuz karşılaştırmalarda 1020 ile bile karşılaştırıldığı var ancak olabilir kamera vs dışında işlemcisi bildiğim kadarıyla 1020 den daha hızlı çalışıyor ve 4 çekirdekli bu bile yeter karşılaştırma yapmak için demiyorum ama şimdi dicekler marka kalitesi onemli işlemcinin markası ben markaya değil icraata bakarım kardeşim der geçerim Akp li değilim yanlış anlaşılmasın.
925 ile karşılaştırırsak fiyat olarak 2 katı olan bir telefon 925 discoverynin yanında bazı konularda eziliyor market konusunda güncelleme konusunda hiç sorma saten gorduğumuz gibi gmd nin muduru isteğe bağlı ozellik ekletiyor ama bizde boyle birşey yok ki daha 8.1 i bekliyoruz guya subattamı ne almış olcaktık geçen seneki haberlerde ama wp8 li 925 veyatta 820 ninde hız yonunden ve markette virus olmaması ve marka olarak nokia yazması yonunden tercih edilebilir ama ben şuan telefon alcak olsam ve onume 920 925 koysalar birde discovery discoveryi seçerdim çunku wp8 cihazların 2.eli çok dusuk 520 yi 200tl den alıyorlar garantisi herşeyi olduğu halde ama discoveryi gotur 400tl ye alıyor 2 side 600tl :D
(Açık Açık Fikrimi Söyledim Kendi Şahsi Fikrimdir :D )

Islemci olsun demişsin de 820 gpu su doscevrynin kafasına vuruyo cpusu olsun sonra wp 8 ramdan kllanmoyo bu Açıdan 820 daha iyk

turbocore

turbocore

Üye
Islemci olsun demişsin de 820 gpu su doscevrynin kafasına vuruyo cpusu olsun sonra wp 8 ramdan kllanmoyo bu Açıdan 820 daha iyk

sen bilirsin benim kendi görüşüm

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820 mi discovery mi yerine wp mi android mi diye sorman daha mantıklı olur. bu konuda kararını verdikten sonra wp'leri kendi içinde ya da androidleri kendi içinde kıyaslayabilirsin. ama mesela çekim kalitesi yada müzik sesi gibi tek bir özellik üzerinden kıyaslama yaparsan o zaman 820 mi discovery mi sorusunu mantıklı bulurum. fotoğraflarını çeker yada müzik sesini açar karşılaştırırız. onun haricinde tamamen farklı sistemlerdeki iki telefonu bütünüyle kıyaslamayı bende doğru bulmuyorum.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş ben discovery kullanıyorum ben nokia markanın hastasıyım niyeyse nokia marka telefondan başka bir telefonu rahat kullanamıyorum bu gmd yi de öyle ha bozuldu bozulacak diye fakat fiyatına göre çok iyi bir cihaz 4.4 kitkat gelecek telefon çok stabil gmd hiçbir oyunda kasma yapmıyor cpusu 1,2ghz 4çekirdekli işlemci gpusu power sgx 544 bir gpu 450mhzlık ki andreno 305e kafa tutar bi gpu mali 400 ile aynı bir gpu güçlü bir gpusu var ıps ekran var çok parlak 312ppi var lumia 820 de kaç ppi var en yüksegi 280 civarı diye biliyorum kamerası zaten 8mp arka ön 2 mp çok iyi gündüz çekimlerinde kamerası ınternet hızı mukemmel 42mpsl internet hızı var upload hızı da 21 mpslfakat ses kalitesi fotograf kalitesi dersen tabiki nokia malzeme konusunda tartışılır bi konu arkadaşım geçen betona düşürdü ondada var yaklaşık 1m var yükselik discovery bi şey olmadı o üstelik kılıflada kullanmıyor 3 ay önce s4 ü olan arkadaşım otururken ayakta yürürken değil yere düşürdü 30 40cm yükseklikten dokunmatik ekran patladıgı gibi iç ekranda patladı tuz buz oldu 700tl masraf çıktı arkadaşımda onu 350ye satıp iphone 5 aldı :D birazda şans

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Mustafa-26
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim sen bu konuyu cep telefonu genel bölümüne açman lazımdı burası taraflı bölge ama ben sana discovery i öneririm

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

smltrl

Üye
Ya bırak 820yi 925le kıyaslamışlar ace 2 al kardeşim sen en iyisi. 1020 değil 1520ye bin basar kamerın da megapilseline bakma ace 2 nin gece çekimleri daha canlı tipi de iphone benziyo hem uzaktan karizma durur ;)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Birilerinin amacı yorum değil sadece ortalığı karıştırmak aynen maydin maydin arkadaşıma katılıyorum önce hangi sistemi kullanalıcağına karar