tartışacağız kardesımBari bir anket yapaydın
O kadar da değil yaŞaka mı bu ya820 ve discovery ha
Discoverynin dengi L720 veya L620 dir. 820 nin gpusu ve cpu su ayrıca kamera ve malzeme kalitesi discovery ile karşılaştırılamaz karşılaştırılması teklif dahi edilemez.
discovery i s3 ile yarıştırıyorlar forumlarda
s3 ile 920 yi karşılaştırdıkları videolar da mevcut beyler
gerisini siz düşünün 820 çokta büyütülecek bir telefon değil her telefonda olduğu gibi 829 nin de artıları eksileri var discovery nin de f/p ta tüm lumialara tur bindirir bence ama işte kalite yok telefonda. Ama donanım olarak iyi telefon
şimdi 4.4 güncellemesi verecekler bu telefona ve daha da hızlanacak
ama bizim telefonun işletim sistemi avantajı var
aynı telefonu androide yapsalar al çöp diye at 
kardesım arkdasımda var ve benımkı ıyı dıye tutturuyo konu ac baklım dedı bende olur dedım boyle sacma seylerle gelmeyınadmin arkadaşlardan rica ediyorum artık böyle telefon karşılaştırmalarına bir çözüm bulsunlar burası tartışma yeri değil neyi kiminle tartışıyorsun arkadaşım bir konu öncesinde 820 tavsiyesi istiyordun şimdi gm tartışması diğer konudan cevap yazmadım burdan yazayım 820 siparişi vermişsin hayırlı olsun güle güle kullan telefon hakkında merak ettiklerin varsa daha önce açılan bir çok konu var ve takip edebilirsin lütfen gereksiz konu açmayın
Telefon için fikirlerinizi alabilirmiyim - MaxiCepO kadar da değil yadiscovery i s3 ile yarıştırıyorlar forumlarda
s3 ile 920 yi karşılaştırdıkları videolar da mevcut beyler
gerisini siz düşünün 820 çokta büyütülecek bir telefon değil her telefonda olduğu gibi 829 nin de artıları eksileri var discovery nin de f/p ta tüm lumialara tur bindirir bence ama işte kalite yok telefonda. Ama donanım olarak iyi telefon
şimdi 4.4 güncellemesi verecekler bu telefona ve daha da hızlanacak
ama bizim telefonun işletim sistemi avantajı var
aynı telefonu androide yapsalar al çöp diye at
![]()
bir önceki konundan da yorum isteye bilirdinkardesım arkdasımda var ve benımkı ıyı dıye tutturuyo konu ac baklım dedı bende olur dedım boyle sacma seylerle gelmeyın
sıkıntı orda degıl sıkntı 2 sayfa olup tıkanmada donanım haberde bı konu acıyorum yetıyorda arıtyor 10 20 sayfa bazen 50 60 sayfalık konularım varTelefon için fikirlerinizi alabilirmiyim - MaxiCep
Tavsiye - 820 alıcam - MaxiCep
tabiiki her arkadaşımız cihaz hakkında yorum isteyebilir ancak arkadaşın amacının farklı olduğunu düşünüyor ve konunun kilit vurulması uygun olacak
yanı mantık olarak herkez kendı telofnunu soylerBence işletim sistemleri farklı olan iki telefon karşılaştırılamaz, verimli sonuçlar elde edemezsin. Bu iki telefonu karşılaştırmak wp mi android mi diye sormaktır aslında. Sürüyle konu var bununla ilgili forumlarda oradan araştırabilirsin. Yok ben ayrı konu açacam dersen cep genel bölümüne aç daha dengeli olması için. Zira burası wp genel forumu. Ben de dahil çoğu arkadaş wp diyecektir.

)Islemci olsun demişsin de 820 gpu su doscevrynin kafasına vuruyo cpusu olsun sonra wp 8 ramdan kllanmoyo bu Açıdan 820 daha iyk820 ile değil gorduğumuz karşılaştırmalarda 1020 ile bile karşılaştırıldığı var ancak olabilir kamera vs dışında işlemcisi bildiğim kadarıyla 1020 den daha hızlı çalışıyor ve 4 çekirdekli bu bile yeter karşılaştırma yapmak için demiyorum ama şimdi dicekler marka kalitesi onemli işlemcinin markası ben markaya değil icraata bakarım kardeşim der geçerim Akp li değilim yanlış anlaşılmasın.
925 ile karşılaştırırsak fiyat olarak 2 katı olan bir telefon 925 discoverynin yanında bazı konularda eziliyor market konusunda güncelleme konusunda hiç sorma saten gorduğumuz gibi gmd nin muduru isteğe bağlı ozellik ekletiyor ama bizde boyle birşey yok ki daha 8.1 i bekliyoruz guya subattamı ne almış olcaktık geçen seneki haberlerde ama wp8 li 925 veyatta 820 ninde hız yonunden ve markette virus olmaması ve marka olarak nokia yazması yonunden tercih edilebilir ama ben şuan telefon alcak olsam ve onume 920 925 koysalar birde discovery discoveryi seçerdim çunku wp8 cihazların 2.eli çok dusuk 520 yi 200tl den alıyorlar garantisi herşeyi olduğu halde ama discoveryi gotur 400tl ye alıyor 2 side 600tl
(Açık Açık Fikrimi Söyledim Kendi Şahsi Fikrimdir)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Islemci olsun demişsin de 820 gpu su doscevrynin kafasına vuruyo cpusu olsun sonra wp 8 ramdan kllanmoyo bu Açıdan 820 daha iyk
birazda şans