Telefon Tavsiyesi 820 mi discoverymi ?

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
bılenler gelsın tartısalım

discovery malzeme kalitesini ve kamerasını hiç beğenmedim ekran olarak bende ki lumia 625 le karşılaştırmama göre keskinlikte discovery iyi ancak renk,doygunluk,parlaklık vs. Lumia 625 bariz önde kaldı ki lumia 820 lumia 625 in 2 üst modeli performans olarak ikiside 1 gb ram a sahip ki burda wp yi de düşünürsek lumia 820 1 adım önde işlemci biri 1.2 ghz 4 çekirdek diğeri 1.5 ghz çift çekirdek ben gene wp yi burda daha avantajlı görüyorum bence lumia 820 daha alınası telefon haa fiyatları katmadım işin içine çünkü discovery f/p olarak tabiki hepsinden daha çok tercih edilebilir telefondur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Ya bırak 820yi 925le kıyaslamışlar ace 2 al kardeşim sen en iyisi. 1020 değil 1520ye bin basar kamerın da megapilseline bakma ace 2 nin gece çekimleri daha canlı tipi de iphone benziyo hem uzaktan karizma durur ;)

Arkadaşım ne Ace 2'si kendinle dalga geçilmesini mi istiyorsun buralarda

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: smltrl ve csll
csll

csll

Üye
Arkadaşım ne Ace 2'si kendinle dalga geçilmesini mi istiyorsun buralarda

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Hadi tamam ace 2 yi önerirsin tamam anlarımda bide 1020 değil 1520 yede bin basar demiş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: smltrl ve PureFood
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ya abi hala ananamıyorum GMD ve Lumia 820 yi karşılaştırdığınıza ve GMD yi seçerim dediğinize. Lumia 820 1.5Ghz lik Snapdragon S4+ kullanıyor. Adreno 225 GPU su var.Adreno 305 ten daha iyi bir GPU yani Adrenonun şuanki telefonlar da kullanılan en iyi 3. GPU su. Ayrıca Windows Phone işletim sistemi var. Ram işlemciyi Android kadar kullanmaz. Her şeyi geçtim taş gibi koskoca Nokia var bir de ne olduğu belirsiz General Mobile var. Ekranı daha kaliteli L820 nin. Mantıklı düşünün arada iki katı fiyat varkı var.