Öneri s3 mini sarj :(

Sponsorlu Bağlantılar

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini sarj :(
Telefon bu güne kadar hic bi sıkıntı cikarmadan çalıştı bu gun sabah sarjdan çıkarttım %100 olarak hergün kullandigim şekilde kullandım bi fark yoktu. Droidvpn ile internete giriyordum bi an o girmedi internete limiti aştığım icin heralde ama her günkü gibi kullandim ondan sonra sarja bi baktım %19 olmuş oyun oynadığım icin oldu heralde dedim ama her gün kullandığım şekilde kullandım sonra arkadastan sarj cihazı alip bağladım %40 ta cikarttim sarjdan bi farklılık olduğunu anladım hemen %35 e indi bataryayi cikartip taktım %28 oldu ve her üç dakikada %1 inmeye başladı sizce bu neden oldu servise goturmeden bi çözümü varmıdır ? Teşekkür (biraz uzun oldu o yüzden özür dilerim)

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Telefon bu güne kadar hic bi sıkıntı cikarmadan çalıştı bu gun sabah sarjdan çıkarttım %100 olarak hergün kullandigim şekilde kullandım bi fark yoktu. Droidvpn ile internete giriyordum bi an o girmedi internete limiti aştığım icin heralde ama her günkü gibi kullandim ondan sonra sarja bi baktım %19 olmuş oyun oynadığım icin oldu heralde dedim ama her gün kullandığım şekilde kullandım sonra arkadastan sarj cihazı alip bağladım %40 ta cikarttim sarjdan bi farklılık olduğunu anladım hemen %35 e indi bataryayi cikartip taktım %28 oldu ve her üç dakikada %1 inmeye başladı sizce bu neden oldu servise goturmeden bi çözümü varmıdır ? Teşekkür (biraz uzun oldu o yüzden özür dilerim)

Kardeşim yazılımsal birşey olabilir belki telefonda ısınma oluyor mu ?

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Isınma falan yok su anda daha oncede olmamıştı

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye

rom olarak sıkıntı vardı bende ılk olarak root yaptıktan vırgınty v9 yukledım su an ıcın performasnı gayet ıyı telefonun bence denemekte fayda var derım

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Isınma falan yok su anda daha oncede olmamıştı

Hmm telefonundan hafıza kartını falan çıkar hattını da çıkar rehberini yedekle RECORVERY den WİPE Factory Reset yap.. Telefonu sıfırla belki yazılımsal birşey olabilir.. Hatta ben senin yerinde olsam odin ile Orjinal FW yüklerdim eğer yine olmazsa sorun bataryadan demektir..

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yapicam ?

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Yapmadım orjinal

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
1.Telefonu kapat
2. Ses açma+ Home + Power tuşlarına basılı tut Galaxy S3 mini yazısı geldiği zaman elini çek...
3. Telefon recorvery modda açılıcak
4. Ses açma ve kısma tuşlarının yardımıyla Wipe DATA/Factory reset üzerine gel ve Power Tuşuna bas..
5. Tekrar aşağı in ve YES ile başlayan satır üzerine gel Power tuşuna bas..
6. Telefonun sıfırlanacak bekle...
7. İşlem bittikten sonra Reboot System üzerinde iken power tuşuna bas telefonun açılacaktır biraz geç açılır..

Telefon sıfırlandı eğer sorunun devam ederse garantiye gönder veya imkanın varsa başka bir batarya ile dene...

YAPAMAZSAN VİDEO LU ANLATIM

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
yaptım inşallah garantiden çıkmaz

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Formatı attım saolasın sarjda su an çıkınca dinlendircem bataryayı bide inşallah düzelmiştir

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Bilgilendirirsen sevinirim.. Sonuçta S3 mini de bizim küçük kardeşimiz :)

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Sarjdan çıkarttım 1 saat kadar açmadım bataryayı çıkartıp dinlendirdim ama yine aynı sorun var galiba tam emin değilim ama telefonu açalı 13 dakika olmul sarj %96 internete girdim belki o yüzdendir

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Sarjdan çıkarttım 1 saat kadar açmadım bataryayı çıkartıp dinlendirdim ama yine aynı sorun var galiba tam emin değilim ama telefonu açalı 13 dakika olmul sarj %96 internete girdim belki o yüzdendir
Wifi 3g bunlar fazla şarj götürür.. S3 üm var beni 1 gün idare ediyor ertesi günüm yarım kalmasın diye her gece şarja takarm telefonu.. Sen 2 gün dene seni 1 gün tam idare ediyorsa normaldir çünkü internet oyun fotoğraf müzik derken şarj bitiyor normaldir benimkide öyle ;)

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Valla düzelmedi galiba ya bi ayarlara girip çıkıyom 96 tan 95 e iniyo simdi koydum biyere en son 95 ti şarjı bakalım kaç olacak 1 saat sonra falan bakıcam eski halinde en fazla 90 olması lazım

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Valla düzelmedi galiba ya bi ayarlara girip çıkıyom 96 tan 95 e iniyo simdi koydum biyere en son 95 ti şarjı bakalım kaç olacak 1 saat sonra falan bakıcam eski halinde en fazla 90 olması lazım

Eğer aynen devam ediyorsa garantiye gönder kardeşim ekranına film yapıştırmanı tavsiye ederim garantide zarar verebiliyorlar..

canermutluer

canermutluer

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah saol abi batarya değişir heralde sadece :)

• Beğen

Üst Alt