.

Sponsorlu Bağlantılar

inssurgent

inssurgent

Üye
sadece resimde oluyor anlattığınızdan anladığım kadarıyla, url veya kendi cihazınızdan hangisiyle yapıyorsanız tersini deneyin, veya başka bir ağa bağlanarak modemin engelleyip engellemediğini kontrol edin

denedim hocam olmuyor. daha önce sorunsuz tek seferde çalışmıştı. galiba eksik bişeyler var ama neyse bişekilde bulucaz.
tşkkürler hocam yardımcı olmaya çalıştıgın içimn.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan

mürteza16

mürteza16

Üye
Root gerekir mi?

xxzxzx

xxzxzx

Üye
Turkceye ceviren yok mu?

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: mrfatih13
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Yeni apk sıkıntılı

Son düzenleme:
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Yeni apk da sorun varmis eski de sorun yok uygulamada neler yapabilirim nasıl yaparım

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Süper uygulama vidoyu izledim babam bilgisayari açsın deniycem

• Beğen
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Yönlendirme yi denedim url yönlendirmeyi urlyi yanlıs mi yazmış im ney sayfa bulunamadi diyodu babamdan yemedigim kufur kalmdi bu arada

• Beğen
tayren

tayren

Üye
Uygulama adi:dsploit
Amac sifresiz yada sifresini aldiginiz ağdaki istediginiz cihazi yada genel ağı kontrol etmenizi sağlar mesela resim (replage image secilince o anda tekrar ekrana dokunNa kadar o resim secili cihazlarda yada tum cihazlarda gorunur ayni sekil ayarladiginiz wep sitesi yada youtube da bir video yada isterseniz genel ağ dahil tum cihazlarin (o ağa bağli) netini kapatabilirsiniz olur ya cepten giriyonuz nete arkadasinizn cep yada pc ip nosuna saldiri yapabilirsiniz en guzeli buyuk avm lerde oluyo sahsen yApmistm:) resmimi gorenler tepki verdi tabi zaman kaybetmeden ortadan kAybolmak en iyisi bu proramin wifi sifre kirma ozelligi yok galba aylardir kullaniyorum cunku paylasim yapan kardesim tesekkurler hakikaten kullanabilen icin cok guzel program Umarim aciklama yeterli gelmistir tesekkurler
İyi ForumlarBu arada antivirus kullananlar bu uygulamayi virus gibi gorecektir ben herhangi bir zararini gormedim :)
Yeni apk sıkıntılı
Normalde bendeki yatay asl dikey olmuyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama adi:dsploit
Amac sifresiz yada sifresini aldiginiz ağdaki istediginiz cihazi yada genel ağı kontrol etmenizi sağlar mesela resim (replage image secilince o anda tekrar ekrana dokunNa kadar o resim secili cihazlarda yada tum cihazlarda gorunur ayni sekil ayarladiginiz wep sitesi yada youtube da bir video yada isterseniz genel ağ dahil tum cihazlarin (o ağa bağli) netini kapatabilirsiniz olur ya cepten giriyonuz nete arkadasinizn cep yada pc ip nosuna saldiri yapabilirsiniz en guzeli buyuk avm lerde oluyo sahsen yApmistm:) resmimi gorenler tepki verdi tabi zaman kaybetmeden ortadan kAybolmak en iyisi bu proramin wifi sifre kirma ozelligi yok galba aylardir kullaniyorum cunku paylasim yapan kardesim tesekkurler hakikaten kullanabilen icin cok guzel program Umarim aciklama yeterli gelmistir tesekkurler
İyi ForumlarBu arada antivirus kullananlar bu uygulamayi virus gibi gorecektir ben herhangi bir zararini gormedim :)
Normalde bendeki yatay asl dikey olmuyor
Yazınız için teşekkürler :)

Metin137

Metin137

Üye
Her wifide oluyomu okulda denicem :)Pro için saol

hackburak

Üye
kararlı olanımı

sürüm isimli olanımı kuracagız

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Kararlı yi kur öbürü calismiyor ama sen bilirsin

hackburak

Üye
rootlu tel öbürünün hatası ne ??

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Ya unuttum kararlı yı kur derim o kadar geçmiş sayfalara bak resim upload etmistim

hackburak

Üye
root hatası vermiş

telefonun rootlumu ?

Metin137

Metin137

Üye
Beta sürümü bende hatta vermedi

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler