aynen 8888888 anahtar var onuda geçiyorhile yaptım fakat bitirdim anahtarları tek oyunda oyun bitmez diye bişey yok her seferinde 2nin kuvvetleri şeklinde anahtar istediği için bi süre sonra çok fazla anahtar gerekiyor ve olanlar yetmiyor![]()
hile yaptım fakat bitirdim anahtarları tek oyunda oyun bitmez diye bişey yok her seferinde 2nin kuvvetleri şeklinde anahtar istediği için bi süre sonra çok fazla anahtar gerekiyor ve olanlar yetmiyor![]()
Neyse birşey demiyorum.Hoşuma gitmediyse yorum atamaz mıyım? Beğenmeyen bir şey söyleyemez mi? Benim bahsettiğim şey oyunun hile yüzünden hiç bitmemesiydi. Bu kadar uzayacağını bilemedim.
Neyse birşey demiyorum.
Benim çok istediğim bir şey bu mesela isteyen yükler istemeyen yüklemez gelip burda konuyu kötülemenin bi yararı yok size ...
oyunu hiç oynadın mıBende media dosyasının içinde hiç birşey yok birde playerdata0 yerine sadece playerdata varçözümünü biliyor musunz ?
Oynadım Erdem abi ya![]()
sil benim konudan indir new york olanıArkadas insanlik yapmis paylasmis. Indirmesende yorum yapma hakkinda var ama paylasan arkadasi neden paylastigina pisman edicem salakca yorumlar yapiyorsunuz anlamiyorum. Yorum yaptiniz bari sonuna bir tesekkur koyunda bir ise yarayin cok biliyorsaniz siz daha iyisini paylasin. Bu hangi ayranin kafasidir soyleyinde bizde icelim bari!!!
Gelen geçen @GuiTaRisT111 e bişey söylüyor o da düşüncesini paylaşmış yüklemeyin bu nasıl paylaşım falan dememiş sonuçta
Lumia 620 ile gönderildi.
arkadaşlar bunu da geçen forumda dolanan subway surfers bölümünde geçti. 512 mb için olan, unlock ile yüklenen xap dosyasını markete yüklemişler çok güzel olmuş. Şu an ben unlock yapmadan onu oynuyorum mesela. Ayrıca internete surece hiç kasmıyor.(L520) Bunları da bir Developer arkadaşımız markete yükleyip linkini de bize verse çok güzel olur. Bu çok mantıklı bir yöntem.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.


