Püf Noktası Subway surfers Sınırsız para-anahtar xap [wp8]

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
hile yaptım fakat bitirdim anahtarları tek oyunda oyun bitmez diye bişey yok her seferinde 2nin kuvvetleri şeklinde anahtar istediği için bi süre sonra çok fazla anahtar gerekiyor ve olanlar yetmiyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
hile yaptım fakat bitirdim anahtarları tek oyunda oyun bitmez diye bişey yok her seferinde 2nin kuvvetleri şeklinde anahtar istediği için bi süre sonra çok fazla anahtar gerekiyor ve olanlar yetmiyor :oke:
aynen 8888888 anahtar var onuda geçiyor

• Beğen
Tepkiler: csH
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Eyvallah. İyi oyunlar, iyi hileler.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme olan New yorktada çalışıyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Benim çok istediğim bir şey bu mesela isteyen yükler istemeyen yüklemez gelip burda konuyu kötülemenin bi yararı yok size ...

csH

csH

Üye
traffic racer da yok mu böyle bi hile kayıt dosyasından yüksek skorun olduğu yeri buldum değiştirince sıfırdan başlıyor :hmmm

Lumia 620 ile gönderildi.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Hoşuma gitmediyse yorum atamaz mıyım? Beğenmeyen bir şey söyleyemez mi? Benim bahsettiğim şey oyunun hile yüzünden hiç bitmemesiydi. Bu kadar uzayacağını bilemedim.
Neyse birşey demiyorum.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bende media dosyasının içinde hiç birşey yok birde playerdata0 yerine sadece playerdata var :D çözümünü biliyor musunz ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Oynadım Erdem abi ya :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Arkadaşlar ben bir kaç şey buldum gta ile ilgili kendim bulduğum bir şey şimdi grafikleri lowa getiriyoruz ordaki tüm ayarları sıfıra çekin sesi Full kısın ve oynarken arabadan ani iniş yapmayın arabaya veya karaktere zoom çekin oyundan atma süresini uzatacaktır.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Arkadas insanlik yapmis paylasmis. Indirmesende yorum yapma hakkinda var ama paylasan arkadasi neden paylastigina pisman edicem salakca yorumlar yapiyorsunuz anlamiyorum. Yorum yaptiniz bari sonuna bir tesekkur koyunda bir ise yarayin cok biliyorsaniz siz daha iyisini paylasin. Bu hangi ayranin kafasidir soyleyinde bizde icelim bari!!!

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Arkadas insanlik yapmis paylasmis. Indirmesende yorum yapma hakkinda var ama paylasan arkadasi neden paylastigina pisman edicem salakca yorumlar yapiyorsunuz anlamiyorum. Yorum yaptiniz bari sonuna bir tesekkur koyunda bir ise yarayin cok biliyorsaniz siz daha iyisini paylasin. Bu hangi ayranin kafasidir soyleyinde bizde icelim bari!!!

Birader benim ağzımı bozdurma. Paylaştığına pişman falan etmedim sadece mantıksız olduğunu söyledim, hemen birileri karşı çıktı. Zaten yorum yaptım + dediğin gibi teşekkür de ettim. Laflarına dikkat et.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler tamam uzatmayın lütfen.

csH

csH

Üye
Gelen geçen @GuiTaRisT111 e bişey söylüyor o da düşüncesini paylaşmış yüklemeyin bu nasıl paylaşım falan dememiş sonuçta

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Gelen geçen @GuiTaRisT111 e bişey söylüyor o da düşüncesini paylaşmış yüklemeyin bu nasıl paylaşım falan dememiş sonuçta

Eyvallah kardeşim sağolasın. Ben sadece düşüncemi oraya yazmıştım ayrıca teşekkür etmiştim. Bu kadar büyümeseydi keşke.

• Beğen
Tepkiler: csH
emz

emz

Üye
arkadaşlar bunu da geçen forumda dolanan subway surfers bölümünde geçti. 512 mb için olan, unlock ile yüklenen xap dosyasını markete yüklemişler çok güzel olmuş. Şu an ben unlock yapmadan onu oynuyorum mesela. Ayrıca internete bağlanılmadığı surece hiç kasmıyor.(L520) Bunları da bir Developer arkadaşımız markete yükleyip linkini de bize verse çok güzel olur. Bu çok mantıklı bir yöntem.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunu da geçen forumda dolanan subway surfers bölümünde geçti. 512 mb için olan, unlock ile yüklenen xap dosyasını markete yüklemişler çok güzel olmuş. Şu an ben unlock yapmadan onu oynuyorum mesela. Ayrıca internete surece hiç kasmıyor.(L520) Bunları da bir Developer arkadaşımız markete yükleyip linkini de bize verse çok güzel olur. Bu çok mantıklı bir yöntem.

Bu yöntemle xap değişmiyor ama akşam eve gidince deneyeceğim :)
Fikriniz için :tşk:

Üst Alt