Püf Noktası Subway surfers Sınırsız para-anahtar xap [wp8]

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İsteyen indirir oynar, ne diye eleştirdinizki ?

İsteyen indirip oynar diye indirmeyen yorum yapamaz mı? Bana göre bu şekilde hiçbir anlamı kalmıyor. İsteyen arkadaşlar indirsin. Anahtar zaten sınırsız, oyna oyna nereye kadar? Anca kendin istersen yenilirsin. Bu eleştiri değil bu arada.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İsteyen indirip oynar diye indirmeyen yorum yapamaz mı? Bana göre bu şekilde hiçbir anlamı kalmıyor. İsteyen arkadaşlar indirsin. Anahtar zaten sınırsız, oyna oyna nereye kadar? Anca kendin istersen yenilirsin. Bu eleştiri değil bu arada.

ne peki ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yazdığım yazı aynen şöyle: "İyi de sınırsız anahtar olduğu için oyun hiç bitmez ki, sadece sen sıkılınca kapatırsın."

bu mu eleştiri?

sen niye kendi üzerine alındın ki ? ben onu ortaya atmıştım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Paylaşım icin tesekkurler.

Hileyi eleştiren arkadaşlar piyasada hilesiz oyun yok siz niye bu kadar takildiniz bu hile işine? Talep olmasa paylasilmaz zaten demekki hile yapmaktan zevk alan bir kesim varki paylasiliyor!
Tesekkurunu edip tercihim degil deyip konudan uzaklasmak varken uzun uzadiya eleştiri yapip konuyu uzatiyorsunuz ve konuyu dagitiyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi

Hileyi eleştiren arkadaşlar piyasada hilesiz oyun yok siz niye bu kadar takildiniz bu hile işine? Talep olmasa paylasilmaz zaten demekki hile yapmaktan zevk alan bir kesim varki paylasiliyor!
Tesekkurunu edip tercihim degil deyip konudan uzaklasmak varken uzun uzadiya eleştiri yapip konuyu uzatiyorsunuz ve konuyu dagitiyorsunuz
:rica: sana katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve yaren_dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
sen niye kendi üzerine alındın ki ? ben onu ortaya atmıştım.

çünkü laf direk bana geliyordu.

Teşekkürler isteyen indirsin ben indirmeyeceğim size hileyle mutluluklar...

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
connection error! Message: 0x89740005 hatası alıyorum wp power tools ile sizdede varmı
Telefonun interneti açık olsun pcyle aynı apa bağlananın.Bide Ana Ekranda Olsun Telefon Eğer gene olmassa tele restart atın.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
hahah 2. sayfadaki mesajlar iki sevgilinin kavgası gibi olmuş hahah

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve ceza87
slmrt

slmrt

Üye
hallettim developer hesabıyla giriş yaptım girdim oldu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
oyun fena kasıyor yaptıktan sonra?

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Hileyi ben de sevmem hatta bu oyunu da hiç oynamıyorum. Lakin adam paylaşmış, bizim milletimizde hile yapmayı sevenler var. Beğenmiyorsanız, hoşunuza gitmediyse yorum atmayın, konuyu okudum kimseye illa yükleyin diye birşey söylememiş konuyu paylaşan arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: djberat ve Rainesto
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hileyi ben de sevmem hatta bu oyunu da hiç oynamıyorum. Lakin adam paylaşmış, bizim milletimizde hile yapmayı sevenler var. Beğenmiyorsanız, hoşunuza gitmediyse yorum atmayın, konuyu okudum kimseye illa yükleyin diye birşey söylememiş konuyu paylaşan arkadaş.

Hoşuma gitmediyse yorum atamaz mıyım? Beğenmeyen bir şey söyleyemez mi? Benim bahsettiğim şey oyunun hile yüzünden hiç bitmemesiydi. Bu kadar uzayacağını bilemedim.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler uzatmayalım konuya bakıyorum hileden çok ben kullanmam yok şu yok bu saptırmayalım lütfen

Üst Alt