Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
FeLonieS

FeLonieS

Üye
peki carbonmu daha iyi cm11 mi sen hangisini onerirsin ? cm 11 yuklerkende ayni islemleri yapiyoruz demi ? kusura bakmayin cok soru soruyorum farkindayim.fakat genelde s60v5 flashladigim icin bu karisik geldi onun icin soruyorum.sizede tekrar tesekkur ederim.
Hiç önemli değil forumun amacı da bu zaten yardımlaşmak bilgi edinmek..
Evet cm11 romunu da bu şekilde flashlıyoruz, dosyasını da zaten maclaw'ın sitesinden edinebilirsiniz.
Benim fikrimi sorarsanız carbon daha iyi geliyor ama carbonun kötü yanı hep güncellemiyorlar sorunları oluyormuş ben 2 gün denedim. Şarjı yüzünden orijinal roma döndüm 4.1.2'ye yani.

Bana kalırsa ne bana ne de başkasının dediğine göre hareket edin sonuçta kişi isteklerine göre değişen birşey bu.
İkisini de 2,3 gün kullanın. Hangisi daha stabil gelirse onda kalın tavsiyem budur.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
yani bizim yapacagimiz sey telefonu download moda alip cihazi usb ile pcye takip odinden kurulumu baslatmak.yani telefon romu atarken root ve teamwinde yukluyor olmasi lazim oyle demisdiniz :)bu iyi oldu rootla recoveryle ugrasmicam kendisi yuklesin :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yani bizim yapacagimiz sey telefonu download moda alip cihazi usb ile pcye takip odinden kurulumu baslatmak.yani telefon romu atarken root ve teamwinde yukluyor olmasi lazim oyle demisdiniz :)bu iyi oldu rootla recoveryle ugrasmicam kendisi yuklesin :)
Aynen öyle hocam. :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
hocam bide imei islemi varmis,imei yedekleme falan.telefona rom atarkrn imei kaybolma riski varmi ? imei yedekleme islemi nasil oluyor ?
O konu hakkında bilgim yok isterseniz araştırıp size de anlatabilirim.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
tabiki hocam :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam telefonunuzu rootlamanız gerekiyor. Ondan sonra da root explorer kurup system klasörüne giriyorsunuz orada EFS adlı klasörün yedeğini alıyormuşsunuz olay bundan ibaretmiş.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
peki siz aliyormusunuz imei yedegini ? custom rom yukleyince imei konusunda sorun oluyormu ?

akata35

akata35

Üye
beyler ben bu roma orjinal klavye yüklemek istiyorum var mı bir yolu yardımcı olursanız sevinirim.

akata35

akata35

Üye
ya arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Menü ışıklarını kapatmama rağmen hala yanmaya ısrarla devam ediyor. Bunun nedeni nedir?

azizerkan07

Üye
ya arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Menü ışıklarını kapatmama rağmen hala yanmaya ısrarla devam ediyor. Bunun nedeni nedir?
Cm romlarda bln desteği mevcut. Google Play'e gir. BLN yazıp ilk çıkan programı indir. Orada yeşil active yazar. altında deactive gibi bir seçenek olmalı onu seç root yetkisini ver. Yazı kırmızı olduktan sonra uygulamayı silebilirsin.

karasubasi

karasubasi

Üye
Cm nin güncel sürümünü deneyen varmı nasıl olmuş tam stabilmi artık

yavuz14

yavuz14

Üye
Cm 11 suan stabil degil tam olarak

karasubasi

karasubasi

Üye
Anladım kardeş sağolasın

akata35

akata35

Üye
Cm romlarda bln desteği mevcut. Google Play'e gir. BLN yazıp ilk çıkan programı indir. Orada yeşil active yazar. altında deactive gibi bir seçenek olmalı onu seç root yetkisini ver. Yazı kırmızı olduktan sonra uygulamayı silebilirsin.
cevabın için çok teşekkür ederim

leqo35

leqo35

Üye
rehberi görmüyor yapabilceğimiz bişi varmı bunun için

meymenetli

Üye
dosya yöneticisinden reber yedekledigin dosyaya gidip üzerine tıkla. rehber yada kişileri secerek tamam de.. bütün kişilerin aktarılacaktır.

ben hep öyle yapıyorum..

leqo35

leqo35

Üye
teşekkürler işe yaradı :)