İpucu Google Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Google Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?
Google'ın yokluğu gerçekten hissediliyor xap ile Youtube uyuglamasını kurdum süper ötesi bir uygulama ancak videolar açılmıyor mağzadan kalktığı için Google uygulaması var tek onuda niye koydu bilmiyorum koycaksa niye hepsini koymuyor ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Çünkü Windows Phone un gelişmesi işine gelmez ;)

• Beğen
Tepkiler: emz
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Chaton uygulaması da bizlerle , Samsung uygulama çıkartıyor ama Nokia gibi Kendi cihazlarına veriyor normal olarak :ok2:

serverfun912

serverfun912

Üye
İlerde çıkarabilir ki büyük ihtimalle çıkaracak.Nasıl MS google play store'dan kazanç elde ediyorsa google'da büyük ihtimalle yapacak.

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah çıkarır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Umarız çıkarır ama kazancı kenara bırakıp gelişmeyi engellemek için bile bunu yapar. Çıkartmaz ve engel olur. Ama belli olmaz. Ne de olsa çıkar meselesi.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Ya şu kaldırılan Youtube uygulaması nasıldı acaba, ben göremedim onu internette baktımda göremedim videosunu falan. Tanıyan gören bilen varsa Bi link atarım acaba

carew89

carew89

Üye
galiba unlocklu telefonlarda kuruluyordu yanlış bilmiyorsam.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ya şu kaldırılan Youtube uygulaması nasıldı acaba, ben göremedim onu internette baktımda göremedim videosunu falan. Tanıyan gören bilen varsa Bi link atarım acaba

Google a Microsoft Windows Phone Youtube uygulaması yazar isen , aradığını bulabilirsin.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sen indirmek için link mi istiyorsun yoksa nasıl bir şey olduğunu görmek mi ? Görsellere tıkla var gorsellerde

maximreality

Üye
google bildiğin terbiyesizlik yapıyor.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Mytube tavsiye ederim çok iyi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Büyük ihtimalle çıkartmayacaktır

saynesim

saynesim

Üye
Sırf bu yüzden. Telefonun bilgisayarın arama motorunu Google yapmıyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
bir alay youtube uygulaması var ya onlar da olmasaydı ya bizi dailymotion gibi bir uygulamaya mecbur bıraksalardı ? bir de böyle düşünmek lazım : )

Üst Alt