Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuGoogle Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?
Sponsorlu Bağlantılar
bsavr
Üye
Konu Sahibi
Google Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?
Google'ın yokluğu gerçekten hissediliyor xap ile Youtube uyuglamasını kurdum süper ötesi bir uygulama ancak videolar açılmıyor mağzadan kalktığı için Google uygulaması var tek onuda niye koydu bilmiyorum koycaksa niye hepsini koymuyor ?
Mia Alfanso
Üye
Çünkü Windows Phone un gelişmesi işine gelmez
BrahimOkumus
Üye
Chaton uygulaması da bizlerle , Samsung uygulama çıkartıyor ama Nokia gibi Kendi cihazlarına veriyor normal olarak
serverfun912
Üye
İlerde çıkarabilir ki büyük ihtimalle çıkaracak.Nasıl MS google play store'dan kazanç elde ediyorsa google'da büyük ihtimalle yapacak.
bsavr
Üye
Konu Sahibi
İnşallah çıkarır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
emz
Üye
Umarız çıkarır ama kazancı kenara bırakıp gelişmeyi engellemek için bile bunu yapar. Çıkartmaz ve engel olur. Ama belli olmaz. Ne de olsa çıkar meselesi.
erdincpolat
Üye
Ya şu kaldırılan Youtube uygulaması nasıldı acaba, ben göremedim onu internette baktımda göremedim videosunu falan. Tanıyan gören bilen varsa Bi link atarım acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
carew89
Üye
galiba unlocklu telefonlarda kuruluyordu yanlış bilmiyorsam.
Ya şu kaldırılan Youtube uygulaması nasıldı acaba, ben göremedim onu internette baktımda göremedim videosunu falan. Tanıyan gören bilen varsa Bi link atarım acaba