hocam bir de uygulama indirdim o kadar nasıl yedekleyeceğim?Sorun olmaması gerekir. Anlattığım işlem, çok normal bir işlem. Zaten kaynak linki de koydum.Şimdi cihazı kullanabiliyorsun, açıldı sonunda ama ara ara yeniden başlatıyor, öyle mi?İstersenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kullanarak "Onar" de. Yazılımı tekrar yükleyecek yani. Fark etmez, üsttekiyle aynı işlem.
hocam bir de uygulama indirdim o kadar nasıl yedekleyeceğim?

hocam itunes gibi birşey yok muTekrar indirirsin.![]()

hocam itunes gibi birşey yok mu![]()
İndir bir bak, sonra da bununla güncelle telefonu.hocam yine aynı sıkıntı devam ediyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu var ama yedekleme seçeneği var mı bilmiyorum, uzun süredir kullanmadığım bir program.İndir bir bak, sonra da bununla güncelle telefonu.

hocam yine aynı sıkıntı devam ediyor.![]()
hocam kesin bir aralığı yok 5 dakikada 15 dakikada 1 saat de yaptığı da oldu.Belli aralıklar mı restart yapıyor?Şuanki derleme numaran nedir?Son sürüm şu olmalı: 14.2.A.1.136
güncel hocamSon sürüm şu olmalı: 14.2.A.1.136, cihaz güncel mi?
hocam bilmiyorum arkadaşlarda var mı? Denemesine deneriz de hocam kesme sim filan da değil bu hattımı taşıdım ordan direk mikro sim verdiler.talk.sonymobile.com'da mod. sim kart eksikliğinden ya da hatasından kaynaklanabilir demiş. Deneyebiliyorsan farklı bir sim kart ile dene.
hocam bilmiyorum arkadaşlarda var mı? Denemesine deneriz de hocam kesme sim filan da değil bu hattımı taşıdım ordan direk mikro sim verdiler.
onu yaptım hocam olmuyor yine deAnladım. Ben sorunu ilk defa sen de gördüm ama internette de bayağı var benzer sorun. :/
Buna bak bir de:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Format atıyorsun yani.)Hafıza kartı takılı mı? Takılıysa çıkar bir de öyle dene.
öyle yapacağım artık yapacak birşey yok.En iyisi aldığın yere götürmek.![]()