Oyun Sony Xperia L için en iyi oyunlar [İSTEK]

Sponsorlu Bağlantılar

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia L için en iyi oyunlar [İSTEK]
Arkadaşlar yeni telefon aldım Xperia L. Bunun için kaliteli, bağımlılık yapan, mümkünse 3d, mümkünse aksiyon ve mümkünse bluetoothla multiplayer desteği olan oyun önerisi verir misiniz?

En beğendiğiniz başından kalkamadığınız oyunları önerirseniz sevinirim :spr

fsfsddased

Üye
xperia l sony değilmi ?

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya yanlış yazmışım pardon.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Telefonu rootlarsan hafıza kartına kurabileceğin bir sürü oyun var eğer rootlamasan 1 oyunu kurup bitirip diğer oyuna geçmek zorundasın bende XP L kullanıyorum

MODERN COMBAT 3-4
NOVA 2-3
GTA SAN ANDREAS-VİCE CTİY-3
WORLD WAR Z
MAX PAYNE
DEAD TRİGGER 1-2
MASS EFFECT
DEAD SPACE
FİFA 14
NFS SERİSİ
REAL RACİNG 1-2-3

Bu oyunları oynarsın donanımı yetiyor dediğim gibi rootlarsan çoğunu aynı anda oynarsın rootlamasan hafıza sıkıntı yaratıyor tek tek kurup oynamak zorundasın

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
rootlamak ne demek tam bilmiyorum ama yüklediğim her şey hafıza kartına kuruluyor zaten :) yine de bi açıklarsanız sevinirimBu arada Xperia L su geçirmezmiş doğru mu?

Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
rootlamak kısaca telefonun yetkilerini kendi eline geçirmek demek fotoğraflar müzikler ve.videolar dışında hiç birşeyi hafıza kartına taşıyamıyorsun rootladığın zaman uygulamaları ve oyunları hafıza kartına,kurabiliyorsun Xperia L 4 gb dahili hafıza var bu yüzden fazla oyun kuramıyosun aynı anda

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L geçirmezmiş doğru mu derken?

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bu root'u yapamadım usb hata ayıklama filan hangi uygulamayı yükleyeceğim bunları yapamadım

Invoke

Invoke

Üye
Sen denedin mi bu attığımı? @TheLastWarrior İşe yarar çünkü. :ehe

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapıcağım şimdi bunu?

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
exeyi açacağım değil mi sonra rootlanmış olacak

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım ki şimdi çalıştırdım batı sonra exeyi noldu bilmiyorum artıkderleme numarası nedir acaba :(Beyler ben telefonu yeni aldım uçuk şeyler söylüyorsunuz da androidde yeniyim

Invoke

Invoke

Üye
Ayarlar>Telefon hakkında>Derleme numrası

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
15.3A.1.1.2

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Exeyi çalıştır programı kur pcye sonra telefonu kabloyla pcye bağla bağladıktan sonra telefon uyarır seni pc compansios.yüklensinmi diye evet de sonra pc compansios kurulduktan sonra kingo roota gir root yazısına tıkla telefon açılıp kapanacak menüye bak kinguser diye uygulama telefona kurulmuşssa root tamam yanlız iyice araştır rootu sonra dene yenisin galibaSen rootu.ilk önce bi detayli araştır bence sonra denemeye başla

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Hmm peki... Şimdi ben baktım da kingo root diyor internette o mu yoksa yanlış mı baktım
Hmm peki... Şimdi ben baktım da kingo root diyor internette o mu yoksa yanlış mı baktım
Ayrıca pc ye bağlayınca öyle bi uyarı da vermedi

Üst Alt