Oyun Sony Xperia L için en iyi oyunlar [İSTEK]

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Odur ama rootu incelemeden yapma yenisinNasıl vermedi telefonun ekranında pc. Com yüklensinmi diye uyarı vermesi.lazım

Invoke

Invoke

Üye
Neden root yapmak istiyorsun ki ?

-Root, telefonda her şeyi yapabilmen için gerekli izindir. Administrator gibi düşün. Bilmediğin bir sistemde admin olup ne yapacaksın? Yanlış bir şeyi silersin sonra uğraş dur. :ehe

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Peki tamam :good: şimdi de bunla uğraşacağız :/Dediniz ya root olmadan sd karta kaydolmuyor baktım gerçekten de olmuyormuş bunun için istiyorum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
U
Neden root yapmak istiyorsun ki ?

-Root, telefonda her şeyi yapabilmen için gerekli izindir. Administrator gibi düşün. Bilmediğin bir sistemde admin olup ne yapacaksın? Yanlış bir şeyi silersin sonra uğraş dur. :ehe
Androidlerin genel sorunu dahili hafıza yetmiyor :dry:Google ne zaman şu uygulamaları oyunları hafıza kartına kurma yetkisi verecek merak ediyorum :kotu:

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Bu USB de debug mu ne onu nasıl aktif ediyoruz

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
AYARLAR-XPERİA-USB BAĞLANABİLİRLİĞİ

Invoke

Invoke

Üye
Geliştirici seçenekleri olmasın? @TheLastWarrior :ehe

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Oluyor galiba :gul:

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyormuş çünkü olmadı o debug neresi demiştiniz :)

Invoke

Invoke

Üye
Olmuyormuş çünkü olmadı o debug neresi demiştiniz :)

Geliştirici seçenekleri.

Ayarlar>Telefon hakkında> derleme numarasına 3-5kez tıkla ard arda. Geliştirici seçenekleri açılacak, ayarlara.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Artık bir geliştiriciyim :gunes:

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Tamam oldu galiba telefon elli kere reset attı en son bitti supersu diye bi uygulama geldi

Son düzenleme:
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Peki uygulamaları nasıl SD karta yükleyeceğim?GTA vicenin apk sı var dosyalar filan var mesela onu nasıl yükleyeceğim?

Invoke

Invoke

Üye
bknz: Link2SD ?

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun ya çok yardımcı oldunuz :biggrin:Peki bu dosyalar SD kartta nereye gidiyor? Ayrıca yüklerken direk sdye yükleyemiyor muyum?

Invoke

Invoke

Üye
Direk sdye yükleyemezsin.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Hmm peki tamam anladım da dosyalar nereye gidiyor

Üst Alt