Satılık / Takas iPhone 4 / iOS 7.1 / Full Aksesuarlı / Genpa Çıkışlı / Çiziksiz Tertemiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 / iOS 7.1 / Full Aksesuarlı / Genpa Çıkışlı / Çiziksiz Tertemiz
Öncelikle Selamın Aleyküm.

-Telefonum çiziksizdir. Fotoğraflarda gördüğünüz neyse odur. Yazılımsal donanımsal hiçbir sıkıntısı yoktur. Arka tarafındakiler çizik ezik değil jelatinin havasıdır. Elden alacaklar zaten gelip bakabilir.

-Başlıkta belirttiğim gibi ios 7.1 yüklüdür. iOS 7.1 yüklemek için udid kaydına ihtiyacınız vardır. Her önüne gelen iOS 7.1 yükleyemez malesef.

-iOS 7.1: iOs 7 nin kasmalardan arıtılmış ve daha kullanışlı bir şekle getirilmiş halidir. Kesinlikle en ufak bi şikayetiniz olmayacaktır. Zaten en kısa zamanda kasıp kasmadığına dair videolarda ekleyeceğim.

-Kutu içeriği: Orjinal kulaklık, orjinal şarj adaptörü, orjinal usb kablosu, garanti belgesi, sim kart yuva iğnesi, kullanım klavuzu vb şeklindedir.

-Ürün genpa çıkışlıdır. Garantisi ne kadar kaldı bilmiyorum ama daha önce hiç servise tamire gitmedi.

-Ürün tamamiyle anlattığım gibi. Ispartada olan gelip görebilir. Kullanabilir. Takas vardır. Her türlü vasıta, elektronik eşya vb ile takas olur. Numaramdan (Whatsapp, sms, çağrı) veya site üzerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Pazarlık bi nebzede olsa vardır.

-Şimdiden alıcısına hayırlı olsun. İyi günler.

FOTOĞRAFLAR SAHİBİNDEN.COM'da MEVCUT.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Galaxy Nexus ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagolasin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Sende Sağol yanlış anlamazsan ne ile takas yapmayı düşünüyorsun ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Nexusun 4 ünün sıfır bin lira kardeşim:)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim 1 2 seneden eski olan androidi kullanmam ben

onur1349

Üye
gm discovery??

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Sifir kutusunun jelatini acilmamis 16 gb ise olur :)

onur1349

Üye
yok 3 aylik 4 gb

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagolasin kardesim :)

Peocawe

Peocawe

Üye
gm discovery dicektim bende ama yanlış anlamassan senin cihaz 8gb ve 700tl demişsin. ayrıca udid kaydı cihazın değerini ahım şahım arttırmaz. beleşe bile yaptırma şansı var bi insanın. benim ip4 e yaptırdığım gibi. 16gb full kutulu 4 ler 600e satılıyoken 8gb biraz fazla kaçmış gibi.

kusura bakma kardeş şişirilmiş fiyat görünce dayanamıyorum. bu yüzden ban yiyecek olsamda koymaz yani.

dipnot: bu ay 7.1 final sürüm zaten geliyor, yani bi espirisi kalmadı artık udid kayıtlı cihazların.

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N ve LordSeco35
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Şişirilmiş degil arayan arar yaparım pazarligimi. Hayir anlamiyorum kardesim ben koymusum telefonu bakarsın isine yararsa yazarsın yazmazsa laf kalabaligi yapmazsın. Niye bu karalama amaçları anlamıyorum ki. Neyse telefon bu fiyat bu. Almak isteyen ararsa yaparım yine birşeyler.

Peocawe

Peocawe

Üye
yok ben sadece insanları bilgilendirmek için yaptım. benim konumada aynı şekilde yorumlar yapılabilir, en doğalı budur. Burası forum zaten.

her neyse polemiğe girmiyorum zaten hayırlı satışlar.

• Beğen
Tepkiler: LordSeco35
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Merak etme ben malıma güvenmesem yazmam o fiyatı. Ki pazarlıgımıda yaparım merak etme kimseden gelecek fazladan 5 kuruşun müptelası değilim.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Eyvallah. Merak etme ben malıma güvenmesem yazmam o fiyatı. Ki pazarlıgımıda yaparım merak etme kimseden gelecek fazladan 5 kuruşun müptelası değilim.
Adaşımın dedigi gibi bilmeyenleri kandırmak pek hoş olmaz birisi o fiyatı verse kandırılmış olur ip 4 kalmadı artık ve senin cihaz 8 gb edecegi fiyat belli peocawe

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Cok merak ediyorum ios 7.1 ip4 kullandiniz mi hic? Su an gram kasma yok videosunuda aticam ve ben oraya 700 yazdıysam pazarlık vr diyorum. Kendi malınız olsa burda 650den asagi vermezsiniz ama baskasinin malini lekelersiniz. Neyse almak isteyen alir almak istemeyen almaz en cogu kendim kullanirim telefonumdan sikayetim yok.

Peocawe

Peocawe

Üye
İos 7.1 final dün akşam çikti zaten :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kadir Cem ve LordSeco35
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Nedir bu karalama igneleme cabasi anlamiyorum arkadas :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Iphone 4 Haziran 2010 çıkışlı bir cihaz sende 2 yıldır kullandığını varsayarsak ikinci el yıllar öncesi model cihaz ve 8GB en düşük versiyonuna 700 TL diyorsun ya ben birşey demiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: tdd46, LordSeco35 ve Peocawe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt