Haber Nokia'dan Yeni Kullanıcı Çekmeyi Hedef Alan Reklam.

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Gerek kalmadı sanırım @tadalar

Teşekkürler :) @BrahimOkumus

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve BrahimOkumus
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gerek kalmadı sanırım @tadalar

Teşekkürler :) @BrahimOkumus
görünüş oalrak güzel ancak youtube hd kulanınca her türlü istedigime erişe biliyorum sadece türkçe olmasında sıkıntı var onun dışında bu programın ne artıları var bilmiyorum ancak ben yine kendi programına devam edicem galiba ama denemem lazım bir

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
görünüş oalrak güzel ancak youtube hd kulanınca her türlü istedigime erişe biliyorum sadece türkçe olmasında sıkıntı var onun dışında bu programın ne artıları var bilmiyorum ancak ben yine kendi programına devam edicem galiba ama denemem lazım bir

Gayet iyi bu sadece 2 tanecik ss :) Sanırsam unlock cihazın dene istersen

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Türe

Türe

Üye
Güzel olmuş. :ehe

PureFood

PureFood

Üye
Ah en çok sevdiğim uygulamalardandı. Ne sevinmiştik forumca, fakat Google'ın çirkefliği... Hadi kullanıcı sayısı azdı o zaman yapmam dedi, şimdi yapsa ya ? Windows Phone'un kendilerine tehdit olduğunu çok iyi biliyorlar elbet.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Ah en çok sevdiğim uygulamalardandı. Ne sevinmiştik forumca, fakat Google'ın çirkefliği... Hadi kullanıcı sayısı azdı o zaman yapmam dedi, şimdi yapsa ya ? Windows Phone'un kendilerine tehdit olduğunu çok iyi biliyorlar elbet.
Yapcak birşey yok maalesef 3.taraf uygulamaları kullanmayı sevmiyorum ancak youtube uygulaması olarak toib beta vardı oda çok dandik olmuş anlaşmadan sonra kaldırdı bide google 1gün arayla :D

Üst Alt