Bırakın selam olayını muhabbet edelim dede genclik anılarını anlatta dinleyelim
ahmetkartal Üye Dede' Alıntı: Bırakın selam olayını muhabbet edelim Genişletmek için tıkla ... dede genclik anılarını anlatta dinleyelim
Dede' Alıntı: Bırakın selam olayını muhabbet edelim Genişletmek için tıkla ... dede genclik anılarını anlatta dinleyelim
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: ne yabıyon Kadir usta oyun nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... 14 farkla yeniyoruz şu an
muhammed4949' Alıntı: ne yabıyon Kadir usta oyun nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... 14 farkla yeniyoruz şu an
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: hayırlı geceler keyifli sohbetler Genişletmek için tıkla ... eyvallah
KayraBey Üye ahmetkartal' Alıntı: dede genclik anılarını anlatta dinleyelim Genişletmek için tıkla ... Çok hızlıydı gençlik çok
ahmetkartal' Alıntı: dede genclik anılarını anlatta dinleyelim Genişletmek için tıkla ... Çok hızlıydı gençlik çok
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: valla bu havanin isine akil sir ermiyor dun sicacikti simdi sogudu Genişletmek için tıkla ... Allah'ın hikmeti ben Bitlisteyim
AnıL-D' Alıntı: valla bu havanin isine akil sir ermiyor dun sicacikti simdi sogudu Genişletmek için tıkla ... Allah'ın hikmeti ben Bitlisteyim
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: Allah'ın hikmeti ben Bitlisteyim Genişletmek için tıkla ... Aynen yagmur yagmassa sulari keseceklermis barajda su kalmamış
muhammed4949' Alıntı: Allah'ın hikmeti ben Bitlisteyim Genişletmek için tıkla ... Aynen yagmur yagmassa sulari keseceklermis barajda su kalmamış
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Çok hızlıydı gençlik çok Genişletmek için tıkla ... anlat yav
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Aynen yagmur yagmassa sulari keseceklermis barajda su kalmamış Genişletmek için tıkla ... aslında bizim suçumuz çok suyu israf ederek Allah bizi böyle sınıyor işte senin yaşın kaç nerelisin tanışalım
AnıL-D' Alıntı: Aynen yagmur yagmassa sulari keseceklermis barajda su kalmamış Genişletmek için tıkla ... aslında bizim suçumuz çok suyu israf ederek Allah bizi böyle sınıyor işte senin yaşın kaç nerelisin tanışalım
ahmetkartal Üye bugun bende havanın azabına ugradım özenerek uğrasıp sekil verdiğim sac okuldan eve gelirken ruzgardan dolayı birbirine girdi
bugun bende havanın azabına ugradım özenerek uğrasıp sekil verdiğim sac okuldan eve gelirken ruzgardan dolayı birbirine girdi
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: aslında bizim suçumuz çok suyu israf ederek Allah bizi böyle sınıyor işte senin yaşın kaç nerelisin tanışalım Genişletmek için tıkla ... Adim anil yasim 19 olup kocaelide yasiyorum memnun oldun
muhammed4949' Alıntı: aslında bizim suçumuz çok suyu israf ederek Allah bizi böyle sınıyor işte senin yaşın kaç nerelisin tanışalım Genişletmek için tıkla ... Adim anil yasim 19 olup kocaelide yasiyorum memnun oldun
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Adim anil yasim 19 olup kocaelide yasiyorum memnun oldun Genişletmek için tıkla ... ben Muhammed 23 yaşındayım Bitliste yaşıyorum Muşluyum tanıştığıma memnun oldum nasıl gidiyor okul
AnıL-D' Alıntı: Adim anil yasim 19 olup kocaelide yasiyorum memnun oldun Genişletmek için tıkla ... ben Muhammed 23 yaşındayım Bitliste yaşıyorum Muşluyum tanıştığıma memnun oldum nasıl gidiyor okul
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: ben Muhammed 23 yaşındayım Bitliste yaşıyorum Muşluyum tanıştığıma memnun oldum nasıl gidiyor okul Genişletmek için tıkla ... ben okula gitmiyorum suan
muhammed4949' Alıntı: ben Muhammed 23 yaşındayım Bitliste yaşıyorum Muşluyum tanıştığıma memnun oldum nasıl gidiyor okul Genişletmek için tıkla ... ben okula gitmiyorum suan
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: ben okula gitmiyorum suan Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin Dede' Alıntı: Biraz dizi ve film izliyim ben Genişletmek için tıkla ... bu saatte
AnıL-D' Alıntı: ben okula gitmiyorum suan Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin Dede' Alıntı: Biraz dizi ve film izliyim ben Genişletmek için tıkla ... bu saatte