İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Htc dışındakiler kapalı şarj olmuyor, bildirim çubuğu Action Center ismiyle olacak videosu var.

Şunu da ekleyelim htc de şarj olurken telefon tam kapanmıyor arka ışık açık duruyor yani az da olsa bir enerji harcaması oluyor. Htc kullandım oradan biliyorum : )

• Beğen
Tepkiler: skynet, beats ve Invoke

blackcemre

Üye
Teleservice arıza bilgilerini yazmamış ve alt kısımda böyle diyor bu ne demek:Bu bilgiler entegrasyon süreci dolayısı eksik olabilir.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
@papakudioflu Hocam bizim ana ekran yarışmasına ne oldu? Ses seda çıkmıyor.. :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Aynen ya bende merak ediyorum ana ekran yarışmasını

bj_kmurat

Üye
ben de bugün nokia care'ye ses sorunundan dolayı verdim cihazı. hiç çiziği olmayan cihazın çizikli olduğunu yazdılar. şimdi bunlar ekranı çiziklerle doldurup gönderirlerse ne yapacam diye düşünmeye başladım

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bu habere çok güldüm
"Academy Awards 2014'te sunucu Ellen DeDeneres'in ünlü oyuncularla çektiği fotoğraf, Twitter'da bir anda rekor kırmıştı. 3 milyonun üzerinde retweet alan fotoğraf, bir Samsung Galaxy Note 3'ün ön kamerasından çıkmıştı.
Samsung, Oscar yayını sırasında bir Galaxy S5 reklamı dahil birkaç TV reklamı da yayınladı; dolayısıyla DeGeneres'in elinde Galaxy Note 3 olması tesadüf değil, iyi düşünülmüş bir reklamdı. Ancak rakip firma Nokia, Samsung cihazlarından yüklenen fotoğrafların bazılarında bir kusur yakaladı ve yukarıda gördüğünüz bulanık fotoğrafı, ABD'deki Twitter hesabından yayınladı. #Blurry (bulanık) etiketiyle paylaşılan fotoğrafın altında ise şu sözcükler yer aldı: "Artık bu bulanık fotoğraflardan kurtul, Ellen!"
Nokia, geçen hafta da Galaxy S5'in Galaxy S4'e çok benzediği gerekçesiyle "Samesung" sözcükleriyle rakibine takılmış, kendi Lumia ceplerini öne çıkarmıştı. Nokia'nın Microsoft'un kontrolüne geçtikten sonra rakipleriyle bu şekilde şakalaşmaya devam edip etmeyeceği merak konusu"

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu habere çok güldüm
"Academy Awards 2014'te sunucu Ellen DeDeneres'in ünlü oyuncularla çektiği fotoğraf, Twitter'da bir anda rekor kırmıştı. 3 milyonun üzerinde retweet alan fotoğraf, bir Samsung Galaxy Note 3'ün ön kamerasından çıkmıştı.
Samsung, Oscar yayını sırasında bir Galaxy S5 reklamı dahil birkaç TV reklamı da yayınladı; dolayısıyla DeGeneres'in elinde Galaxy Note 3 olması tesadüf değil, iyi düşünülmüş bir reklamdı. Ancak rakip firma Nokia, Samsung cihazlarından yüklenen fotoğrafların bazılarında bir kusur yakaladı ve yukarıda gördüğünüz bulanık fotoğrafı, ABD'deki Twitter hesabından yayınladı. #Blurry (bulanık) etiketiyle paylaşılan fotoğrafın altında ise şu sözcükler yer aldı: "Artık bu bulanık fotoğraflardan kurtul, Ellen!"
Nokia, geçen hafta da Galaxy S5'in Galaxy S4'e çok benzediği gerekçesiyle "Samesung" sözcükleriyle rakibine takılmış, kendi Lumia ceplerini öne çıkarmıştı. Nokia'nın Microsoft'un kontrolüne geçtikten sonra rakipleriyle bu şekilde şakalaşmaya devam edip etmeyeceği merak konusu"
alıntı haber gerçi ama resmini de ben koyayım bari :ehe

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar telefonu şarj edeli 2 saat olmadı daha ama görüldüğü gibi çok az whatsapp'a baktım sadece olan durum bu. Telefonu sıfırladım düzelir diye sonuç değişmedi. Ne yapayım bilemedim, yarım günü bile çıkarmıyor artık (920)

beats

beats

Üye
Arkadaşlar telefonu şarj edeli 2 saat olmadı daha ama görüldüğü gibi çok az whatsapp'a baktım sadece olan durum bu. Telefonu sıfırladım düzelir diye sonuç değişmedi. Ne yapayım bilemedim, yarım günü bile çıkarmıyor artık (920)
Eğer bataryanın ömrünü azaltacak şeyleri yapmadıysan yani yazılımsal olduğunu düşünüyorsan sıfırlayabilirsin (sıfırlanacaksa tüm uygulama ve oyunun kaldırılmasında fayda var sıfırlama işlemi kısa sürer) ya da flashlayabilirsin yazılım destekte konular var ve nokia sofware updater for retaili de kullanabilirsin.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar, bizim ana ekran yarışmasına ne oldu?

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oylanıyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşımla multiplayer oynuyabilecegim oyun önerir misiniz

realname11

Üye
birşey sormak istiyorum media player .flv uzantılı videoları gösteriyor mu ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@bulutsuzgece acaba şu uygulamayı Türkçe yapmak için yapımcıyla iletişime geçebilir misin? bir kaç dil mevcut, neden Türkçe de olmasın dedim. tabi müsaitsen :utan belki bir kaç arkadaşımızın da ilgisini çekebilir bu uygulama..

hookword

hookword

Üye
Lumia 925in video kayıt seçeneklerinde yönlü ses kaydı var mı

Üst Alt