slm ben iremm

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
ayıp yaf :(

elmyra

Üye
oğuz bak söyleyecemmm

ouSahin

ouSahin

Üye
ben söylicem kardeşim söylüyorum..

yaf irem senle tanışmak istiyordum ama utandıgım ve ters gelir düşüncesiyle söyliyemiyordum..:(

yanlış anlamazsın umarım :(onLar anladı :nono:

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

yaf irem senle tanışmak istiyordum ama utandıgım ve ters gelir düşüncesiyle söyliyemiyordum..:(

yok ya üffff bence çok abartıyolar neyse :@

dreamgirls

dreamgirls

Üye

:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

Nazy

Nazy

Üye
Arkası Yarın:ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
gereken pm i attım anlayışla karşılar umarım :)

lütfen bu konu daha uzatılmasın:)

Nazy

Nazy

Üye
neden şifreli yayına geçtiniz ne güzel seyrediyorduk:@
Buarda Forum Brezilya Dizilerine Döndü:)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ayyy bayılazammmm ne kadar da komik :@

ouSahin

ouSahin

Üye
tmm irem sinirlenme..:)

arkadaşlar bu sohbete biraz son versek iyi olur diye düşünüyorum yoksa konu kitlenmeye kadar gidicek:)

iremden özür dileyerek :) ireme hoşgeldin msjları atmaya devam edebilirsiniz çnkü irem hoşgeldi:)

saygılarımla..:oke:

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
yok ya sinirlenmek deil konu gittikçe bayatlastı o yuzden

dreamgirls

dreamgirls

Üye
irem rahatsızlık verdiysek özür dileriz.
biz burda aile gibiyiz, konuşmalarımız eğlence içerikli hep, eğlenceli. şimdiye kadar kimse kimseyi kırmadı, yadırgamadı. oğuz bizi biliyo, sen daha yeni olduğun için belki ters gelmiştir ama yine de kırdıysak özür dileriz. sende ilerde bizleri tanıdıkça bu yazılanlara gülüp geçceksin... amacımız dalga geçmek diildi, şimdiye kadar böle bişi olmadı. msn sohbetlerinde de iyice kaynaştığımız için ters gelen bişi olmadı bize. bi gün sende katılırsan msn sohbetlerimize, bizlere hak verceksin...
iyi forumlar...;)
bu konuda burada noktalanmıştır... arzu, murat, kerem, oğuz ve ben "uslu durun artık":utan:islik

ireme hoşgeldin dilekleri msjımdan sonra devam edebilir.cut.

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
üffffff kimsenin özür dilemesine gerek yok :oke:

yaaa hani bana h.geldin diyen?

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tekrardan hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... ;)

elmyra

Üye
ben özür dilemeyecem çünki biz burada bir aileyiz yöneticiler üyeler v.s

bizler birbirimizle alayda ederiz gırgırda geceriz ama bir derdimiz olduğunda yinede hep beraberiz bizim amacımız aramıza katılman forumda gösterdiğin yakınlığı aramıza katılarak dostlukla pekiştirmendi

umarım yanlış anlasılma olmamıştır biz burda kızı erkeği değil insan olarak dostuzz :oke::oke::oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye

bizler birbirimizle alayda ederiz gırgırda geceriz ama bir derdimiz olduğunda yinede hep beraberiz bizim amacımız aramıza katılman forumda gösterdiğin yakınlığı aramıza katılarak dostlukla pekiştirmendi

umarım yanlış anlasılma olmamıştır biz burda kızı erkeği değil insan olarak dostuzz :oke::oke::oke:
:oke::oke::oke::oke:

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye

ayakta alkışlıyorum :oke::) (zaten bir tarafıma ağrılar girmişti oturmaktan:ehe)

kurt bey

kurt bey

Üye

aynen katılıyorum:oke:

Üst Alt