slm ben iremm

Sponsorlu Bağlantılar

elmyra

Üye
Aslında Konuyu Değil Iremm'in Ağzını Kilitlemek Lazım :ehe :naughty:

bu sefer sana sonuna kadar katılıyorum

kapatın su konuyu yaaa yeter :@:@:@surda işe yarar tek bir söz yok valla hadi ben gevezeyimdee burda yazanları gördükçe yiyin için bana dua edin en azından gerektiği yerde susmasını biliyorum

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ya bu gereksiz konuların içinde sadece tek gereksiz olan konu bu mu ya da baska bi değişle bu konu nie bu kadar gözünüze batıyo yazan yazıyo işte kimsenin yazdıklarını boş veya dolu gerekli gereksiz diye nitelendirmek kimsenin haddi deil sonuçda burası insanların düşüncelerini özgürce yazdığı bir platform çok saçma olsaydı bu konu yöneticiler beni pmyle uyarırdı yeter diye ama suana kadar ben böyle bi pm almadım konu gereksiz ama çok tartısmalara neden oldu diyebilirsiniz bazı kişilerin yaptığı hataları lütfen bana mal etmeyın bu konuya çok ta yazsam azda yazsam kimseyi ilgilendirmez istemeyen güncellemez olur biter sırf polemik olsun diye çıkıp ta ortaya yeter artık bilmem ne yazmakla olmaz bu işler bu konu hakkında yazdığım son mesaj benden sonra birçok kişi eleştiri yapabilir ama cevap yazmıycam bu baslık altında bu baslığın gereğine uygun seylere cvp yazıcam çünkü artık yapılan saygısızca ve seviyesizce seyler gerçekten sinirlerimi bozmaya basladı genelde forumlarda olduğunca herseyi sakaya vurarak kimseyi kırmamaya dikkat ederek cvp yazıyorum ama anlasılan bu pek işe yaramıyo bundan sonra hak edene hakettiği gibi davranıcam çünkü sabır tasım çatladı

Nazy

Nazy

Üye
Ben bu konunun kapatılması gerektiğini taa nezamanlar söylüyordum.
Şuna Açıklık Getirelim
Gereksiz Konu Etkisiz Konudur...
Ama Bazı Gereksiz Konular olumsuz yönde tartışmalarda etkili olabiliyor.
Ve Konu Gereksiz diye Bu Olumsuz Tartışmalar göz ardı edlemez.
Ayrıca İrem Artık Bİzden... Hoşgeldin konusunun bukadar uzamaması gerekirdi

ouSahin

ouSahin

Üye
tartışmalar sonucu ve konunun gereksiz msjlardan çıkması üzerine konu kitlenmiştir...

saygılarımla...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
arkadaşlar bu konu gerçekten çok uzadı ve tartışmaya açık bi konuya dönüştü...
site içi tartışmalara meydan vermemek amacıyla, birbirimizi daha fazla kırmamak adına kilitlenmiştir...

iyi forumlar...:oke:

Üst Alt