İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Forum sitelerinin gelir kaynağı reklam bannerlarıdır. Bunu inkar etmiyorum ama telefon ekranı ufak olunca art arda iki reklam görmek hoş değil. Birde konularda ilk mesajda reklam var. Etti 3 reklam.(Bir kontrol edeyim , net söylerim)

(Gördüğünüz gibi 3 reklamla forum ızdırap oluyor.)
Madem bu iş gelir elde etmek ile ilgili o zaman ücretli sade temada gelir için gayet mantıklı bir öneridir bence.
Yok olmaz derseniz de iki reklam banneri yerine tek uzun bir banner reklamı olsun , ilk konudaki reklam bannerini de lütfen text banner yapın.(Text reklam kodunu almak o kadar zor olmamalı)
İnanın ki daha çok sempatik gelir böyle bir çalışma.

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye
Rica ederim makul olanı ayarlamaya calisiyoruz, reklamlar da yüklenme süresi ve boyutunu kesinlikle etkilemiyor bu fark anlasılmayacak derecede az gerekli testlerde teknik rakamlar öyle söylüyor buna emin olabilirsiniz. Ancak reklam görmek istemiyorum derseniz yine de bu mümkün degil tabiki. Bu işin hakkı bilgi alıyorsanız, seviyorsanız reklam da görmelisiniz. İlla tıklayın bu güne kadar asla demedik, ricada dahi bulunmadık.

Oldukça sevimsiz bir davranış bu sekilde reklam engelleyiciler ile mobil sitedeki 2 reklamı engellemek.
Üye çok rahatsız oluyorsa onu önerdim. Ben öyle düşünmüyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Reklamlardan sikayetci degilim ama su sayfa altinda cikan reklamdan oldum olası nefret ettim cunku sadece o sayfadaki yazilarin uzerinde cikiyor ve bazen carpiya basilmiyorda sabit kaliyor orada, bu raklamada bir cozum bulabilirmisin @Ozan :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Forum sitelerinin gelir kaynağı reklam bannerlarıdır. Bunu inkar etmiyorum ama telefon ekranı ufak olunca art arda iki reklam görmek hoş değil. Birde konularda ilk mesajda reklam var. Etti 3 reklam.(Bir kontrol edeyim , net söylerim)

(Gördüğünüz gibi 3 reklamla forum ızdırap oluyor.)
Madem bu iş gelir elde etmek ile ilgili o zaman ücretli sade temada gelir için gayet mantıklı bir öneridir bence.
Yok olmaz derseniz de iki reklam banneri yerine tek uzun bir banner reklamı olsun , ilk konudaki reklam bannerini de lütfen text banner yapın.(Text reklam kodunu almak o kadar zor olmamalı)
İnanın ki daha çok sempatik gelir böyle bir çalışma.
Mobil temayı bunun için yaptık reklam rahatsız etmiyor ilk mesajı okumak için 1 reklam görüyorsunuz, masaüstü temada açmaya calisirsanız mobilde dolayısı ile masaüstü reklamlarını görmek zorunda kalıyorsunuz masaüstü temayı zaten ilerleyen zamanlarda mobil tam anlamıyla otursun, mobil olarak göstertmemeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Reklamlardan sikayetci degilim ama su sayfa altinda cikan reklamdan oldum olası nefret ettim cunku sadece o sayfadaki yazilarin uzerinde cikiyor ve bazen carpiya basilmiyorda sabit kaliyor orada, bu raklamada bir cozum bulabilirmisin @Ozan :)
Evet bu konunun bende farkındayım ilgili bildirimleri yaptım tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bir sorum daha olacak konu acmak istemedim :) @Ozan

Bu sekilde konu acmak sitede serbestmi? Sadece linkten olsan on izleme yok, surum numarasi yok, market linki yok

mürteza16

mürteza16

Üye
Benim isteğim burada

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_
mürteza16

mürteza16

Üye
Android tapatalk test

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, _YldZEneS_ ve mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Tekrar dener misiniz ? Ayrıca tapatalk ayarlarında İmza ekle seçenegi etkin mi ayarlarda ? Cep telefonu markası modeli nedir?
Deneme. İmza ekle seçenegi etkin. Telefonum avea intouch.

mürteza16

mürteza16

Üye
Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir
Bence köşeli parantez içinde görünse daha güzel olur. :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tarayici test

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tapatalk test

Üst Alt