İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Android tapatalk 2 ile test

0MG90

0MG90

Üye
Mobile yazıyor işte.

NEXUS

NEXUS

Üye
Android tapatalk test

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet Tapatalk ları da güncelledim Tapatalk da mobile olarak gösteriliyor. İlerleyen zamanlarda yapabilirsek Tapatalk ile gönderildi yapacağız. Nexus sorunu halledildi + Samsung lar düzeltildi Galaxy S5 e kadar destek var.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, mürteza16, Nextman ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mobil sürümde konu cevaplama panelinin hemen altında ki reklam barı hiç olmamış. Birde reklamsız sade bir tema ekleyin gerekirse ücretli olsun sayfalarda her yerde reklam görmekten bıktım, içim dışım reklam oldu....

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil sürümde konu cevaplama panelinin hemen altında ki reklam barı hiç olmamış. Birde reklamsız sade bir tema ekleyin gerekirse ücretli olsun sayfalarda her yerde reklam görmekten bıktım, içim dışım reklam oldu....
Peki belirttiğiniz reklam kaldırıldı zaten ben de kaldırmayı düşünüyordum performans gözetimi yapıyordum birlikte hareket etmek daha güzel bu sekilde. :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Aybin.Kilic, 0MG90 ve 2 diğerleri
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
benimde isteğim şurda konunun altında o konuya kaç mesaj atıldığınin yazması

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet de nereye sığdırılcak, her eklenen veri karısıklıga neden oluyor.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, asigsasi, _YldZEneS_ ve 1 kişi daha
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
abi sen arada biyere sıkıştırırsın :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mobil sürüm bu şekilde iyi

mürteza16

mürteza16

Üye
Benim isteğim burada

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende mürteza ya destek veriyorum o kadar yarbay olduk :sirit:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Peki belirttiğiniz reklam kaldırıldı zaten ben de kaldırmayı düşünüyordum performans gözetimi yapıyordum birlikte hareket etmek daha güzel bu sekilde. :oke:
Sayın Adminim reklamsız sade bir tema için çalışma olabilir mi acaba? Netice itibariyle reklam bannerları da belli bir veri transferi yapıyor. Ücretli bile olsa almayı düşünen üyelerimiz mutlaka olacaktır benim gibi.
Ayrıca reklam barını kaldırdığınız içinde teşekkür ediyorum.

mürteza16

mürteza16

Üye
Tapatalk sorunu geri gelmiş.
Android tapatalk test

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tarayici test

0MG90

0MG90

Üye
Sayın Adminim reklamsız sade bir tema için çalışma olabilir mi acaba? Netice itibariyle reklam bannerları da belli bir veri transferi yapıyor. Ücretli bile olsa almayı düşünen üyelerimiz mutlaka olacaktır benim gibi.
reklam engelleyici kullanabilirsiniz sitede var konusu.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim makul olanı ayarlamaya calisiyoruz, reklamlar da yüklenme süresi ve boyutunu kesinlikle etkilemiyor bu fark anlasılmayacak derecede az gerekli testlerde teknik rakamlar öyle söylüyor buna emin olabilirsiniz. Ancak reklam görmek istemiyorum derseniz yine de bu mümkün degil tabiki. Bu işin hakkı bilgi alıyorsanız, seviyorsanız reklam da görmelisiniz. İlla tıklayın bu güne kadar asla demedik, ricada dahi bulunmadık.
reklam engelleyici kullanabilirsiniz sitede var konusu.
Oldukça sevimsiz bir davranış bu sekilde reklam engelleyiciler ile mobil sitedeki 2 reklamı engellemek.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt