skynet
Üye
Tor Browser işimizi görüyor1 dk da bir ip değiştiren promlar var otomatik onu yapıp istediğinzz kadar oy verirsiniz yaparssnız

Tor Browser işimizi görüyor1 dk da bir ip değiştiren promlar var otomatik onu yapıp istediğinzz kadar oy verirsiniz yaparssnız

verebiliyorsunuz "Tor Browser işimizi görüyor![]()
SınırsızKaç oy
verebiliyorsunuz "
Tabi her oydan sonra tarayıcıyı aç kapa yapmamız gerekiyorBeyler arabic cortana coştu geliyor haberiniz olsun 
SınırsızTabi her oydan sonra tarayıcıyı aç kapa yapmamız gerekiyorBeyler arabic cortana coştu geliyor haberiniz olsun
![]()

o zaman verin haberi onlara destek sağlarlarsaŞu ekşi inci sozluktekiler gelse yardıma 100 bin i bile buluruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ya şu araplara bak senArabic cortana 17:30'da başladı oy yağdırmaya ve şuan 7000'i geçti ve bu gidişle 1.liği bizden alırlar![]()
Adamlar azimliya şu araplara bak sen
Arabic bizi solladı ve ilk sıraya yerleşti 
dostum tor browserda ben yapamadım oy işini oy vermiyor bende?Adamlar azimliArabic bizi solladı ve ilk sıraya yerleşti
![]()
Her oydan sonra aç kapa yapacaksındostum tor browserda ben yapamadım oy işini oy vermiyor bende?
Oy sayfasını ana sayfa olarak ayarla 
Ali Kemal bey twitter adresinizi rica etsemtakip edin bakalım ne kadar işe yarayacak.an itibariyle aktif 20.000 twitter kullanıcısına link ulaştırıldı.
![]()

@ papakudiofluAli Kemal bey twitter adresinizi rica etsem@TcAybin